• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canlarım size güzel haberlerle gelmek isterdim moralim çok bozuk kırmızılar geldi malesef:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Canımmmm üzme kendini moralini bozma lütfen,hoş sana diyorumda bende sabahtan beri pek farklı değilim hayalotum sağolsun moralimi yerine getirdi..Sabah 6:30 da yaptım testi maalesef sonuç bağıra bağıra negatif hiçbir hafif pozitiflik bile yok hatta dur resminide koyayımda sizde görün $2013-02-04 06.52.27.webp:43::43::43:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Aybish[/TD]
[TD]hamile :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alppin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paposoner[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katre1989
[/TD]
[TD]hamile :49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekim_33[/TD]
[TD]hamile :49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selencelk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeRayy[/TD]
[TD]Beklemede :emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keser84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KLN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEKLENEN_BEBEK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hancek[/TD]
[TD]Beklemede :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkiz [/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AyseColak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]Korunmada :17:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlhanazz[/TD]
[TD]Korunmada :17:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalim4141
[/TD]
[TD]Korunmada :17:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]thb83[/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Medd_cezir [/TD]
[TD]?????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın canlarım size güzel haberlerle gelmek isterdim moralim çok bozuk kırmızılar geldi malesef:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Hayırlısı diyelim hep bitanemm hayırlısıyla gelecek ay yüzümüz güler inşallah bitanemm.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

Üzme kendini lütfen:16:
:16::16:

Canımmmm üzme kendini moralini bozma lütfen,hoş sana diyorumda bende sabahtan beri pek farklı değilim hayalotum sağolsun moralimi yerine getirdi..Sabah 6:30 da yaptım testi maalesef sonuç bağıra bağıra negatif hiçbir hafif pozitiflik bile yok hatta dur resminide koyayımda sizde görün Eki Görüntüle 624182 :43::43::43:

hayırlısı kuzum napalım kısmet değilmiş bu ay demekki:14:

Canımmmm üzme kendini moralini bozma lütfen,hoş sana diyorumda bende sabahtan beri pek farklı değilim hayalotum sağolsun moralimi yerine getirdi..Sabah 6:30 da yaptım testi maalesef sonuç bağıra bağıra negatif hiçbir hafif pozitiflik bile yok hatta dur resminide koyayımda sizde görün Eki Görüntüle 624182 :43::43::43:

Kızlar Üzülmeyin İnşallah Bir Dahaki sefere olacak. Umudunuzu Kaybetmeyin. Kuzularınız size gelecektir eminim:16::16:
Çalışmalara devamm:38:

ben bu ay çalışmalara ara vercem doktor demişti ilaç kullancamda oyüzden artk marttaki çalışmalara kaldı:9::26:

Kızlar Üzülmeyin İnşallah Bir Dahaki sefere olacak. Umudunuzu Kaybetmeyin. Kuzularınız size gelecektir eminim:16::16:
Çalışmalara devamm:38:

İnşallah canım hayırlısı olsun artık,bat 8 i aslında ben biraz erken davrandım :))
Gelecek ay inşallah güzel haberler veririz:16:
:16:

Senin kayınvalide fanaymış:)))
Yaa hemen gitmeseydin keşke banada şimdi telefon geldi yarın misafirlerim varmış:))Benimde temizlik yapmam lazımdı yani beraber çıkaydık iyiydi:)))
ahh balım bilemedim ama olsun bak bidaha geldm.hamur yogurcamda mayanın köpürmesini bekliyorum:8::8::8:
keserım üzülmeyin ya:29::29::29::29:negüzel bak kırmızılar gününe gelmiş:27::27::27:olsun bıdahakı aya hamiş kalmanız için hiç bi problem yok gıbı rabbımın ıznıyle bu ay olur inşallah:16:sıkmayın guzel canınızı:54:

:29::29::29::29::29:cancazım benim olcak biraz sabır inşallah meleklerınız gelcek:16::16::16:

ahh balım bilemedim ama olsun bak bidaha geldm.hamur yogurcamda mayanın köpürmesini bekliyorum:8::8::8:

:29::29::29::29::29:cancazım benim olcak biraz sabır inşallah meleklerınız gelcek:16::16::16:

Misafirinmi gelecek bitanemmm,kolay gelsin..Benimde yarın gelecekmiş ortalığı toparladım ütü vardı biraz onları yaptım temizliğe başlamadan bakiim bi dedim..

İnşallah bitanemmm elde değil be bitanemm o sabır denilen şeyden zaten bende hiç yokki:)))Hayırlısı diyorum hayırlısıyla gelecek meleklerimiz inşallah:16:

Misafirinmi gelecek bitanemmm,kolay gelsin..Benimde yarın gelecekmiş ortalığı toparladım ütü vardı biraz onları yaptım temizliğe başlamadan bakiim bi dedim..

İnşallah bitanemmm elde değil be bitanemm o sabır denilen şeyden zaten bende hiç yokki:)))Hayırlısı diyorum hayırlısıyla gelecek meleklerimiz inşallah:16:
yok canım ya eşimin tarafında katmer diye bi hamur işi yapılıyo.2 seneyi geçmiştir yapmıyodum kaynanamla otururken herhafta yapmaktan gına gelmişti:27:dün canı çekmiş ıspanağımda var dedim yapıyımda yesin garıbım:1::38::17:
kuzum rahimde ufak bir yara varmış onun için hem antibiyotk hemde fitil gibi bi ilaç:34:

anladım canım bendede vardı ama ufak önemsencek bişey değil dedi.5 aydır gıdıyorum bu doktora sadece ılk gıttıgım ay bahsettı daha sonra bişey demedi benımde aklıma gelmedi hiç:27::27:ilaçlarını düzenli iç kuzum geçer inşallah:16:

yok canım ya eşimin tarafında katmer diye bi hamur işi yapılıyo.2 seneyi geçmiştir yapmıyodum kaynanamla otururken herhafta yapmaktan gına gelmişti:27:dün canı çekmiş ıspanağımda var dedim yapıyımda yesin garıbım:1::38::17:

Afiyet bak şeker olsun bitanemmm,eee fırını ısıtmışken şu kurabiyeyide yapıver bak benden özellikle onu istediler :))):9:
:9:

Afiyet bak şeker olsun bitanemmm,eee fırını ısıtmışken şu kurabiyeyide yapıver bak benden özellikle onu istediler :))):9:
:9:

yapcam kuzum yapcam onunda sırası gelıcek:46::46::46:ama yaptıgım sey fırında degıl tavada pişiyo:8::8::8:
onuda nıye bukadar cok bekletıyorum esım kurabıye turlerını pek sevmez oyuzden bırının gelmesını beklıyorum yapmak için.hafta sonuda mısafırler ekınce yıne kaldı bızım kurabıye:1::1:

evet kuzum hayırlısı olsun bakalım bu işler kısmet işi eşim çok kzııyo bana kafana fazlasyla Takıyosn diye olayları akışna bırakmadığında hep bi uğursuzluk oluyo biraz rahat ol dyor ama elimde olmuyo :14:

Son düzenleme:
yapcam kuzum yapcam onunda sırası gelıcek:46::46::46:ama yaptıgım sey fırında degıl tavada pişiyo:8::8::8:
onuda nıye bukadar cok bekletıyorum esım kurabıye turlerını pek sevmez oyuzden bırının gelmesını beklıyorum yapmak için.hafta sonuda mısafırler ekınce yıne kaldı bızım kurabıye:1::1:

Nasıl yapılıyor bitanem o merak ettim,tarififi verirmisin bende yapayım hazır ıspanağım varkene:)))b:56:enim eşimde sevmiyo kurabiyeyi bide un kurabiyesi gibi oluyo o yutamıyo tıkanıyo:))):1:
:1:

evet kuzum hayırlısı olsun bakalım bu işler kısmet işi eşim çok kzııyo bana kafana fazlasyla Takıyosn diye olayları akışna bırakmadığında hep bi uğursuzluk oluyo biraz rahat ol dyor ama elimde olmuyo :14:

Keserim uzulme insallah olucak bende olmadim ama adet olurum gibime geliyo cunku kasik agrim fln hic biseyim yok sanki adet olmusum da bitmis gitmis gibi :ssz:

hancegimm sende moral bozma daha batina var bakalimm henuz hersey bitmis degil kahvenide gormedim sanma :10:

Aaaaah aah o kafaya takmama olayını bir becerebilsek zaten belkide şimdiye kadar çoktan olmuştu bebişlerimiz,korunmayı bıraktığımız aydan beri acaba bu ay oldumu tuttumu diye testi yapıp görene kadar yada kırmızıları görene kadar hep bir umut oluyor,biraz relax olabilsek belki herşey çok daha güzel olacak ama elde değil işte..Hayırlısı bitanemm zamanı geldiğinde bizde alacağız kucağımıza melek bebişlerimizi inşallah canımmm:16:

eşin haklı canım ama işte bizlerinde elinde olmuyor bazen:29::29::29:

Nasıl yapılıyor bitanem o merak ettim,tarififi verirmisin bende yapayım hazır ıspanağım varkene:)))b:56:enim eşimde sevmiyo kurabiyeyi bide un kurabiyesi gibi oluyo o yutamıyo tıkanıyo:))):1:
:1:

tıkanıyomu:1::1::1::1:canım bak
ben yarım kilo undan yapıyorum eşimle ikimize bide sabah kavaltıya kalıyo:56:
yarım kilo una yarım paket yaş maya koyuyorum.tuz koyuyosun kendıne gore.ılık sula yogur ıyıce.ekmek hamuru kıvamında yumusak olcak bıraz cok sert bı hamur degıl..:27:içi için ıspanak bol sogan pulbıberı tuz önce ıspanakların bı suyunu cektır ocakta soganlarını kavur ıspanakları dok içine bi iki döndür tavada bırak:27:hamur kabarınca bezeler alıyosun mandalına buyuklugunde merdaneyle açıyosun actıgın bezenın içine ıspanakları koyup yay bi güzel. pogaca gıbı katlıyosun kenarlarını ıyıce bastır.actıgın beze yemek tabagı buyuklugunde olacak.sonra teflon tavayı ısıt biraz yağlamadan yaptıgın hamuru yerleştır kızarınca ters tarafını cevır.ve kızaran tarafına margarı sur.daha sonra dıger tarafıda kızarında o kısmada margarin sür.:56:afiyet olsun canbon:46::46::46:bak netten resminide buldum boyle olcak seklı :51:
$katmer.webp

Back
X