- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.521
Günaydın kimler var bakalım .... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kimler var bakalım .... :)
Ben tabiki ben birtanemmm:)))
Günaydın :) erkencisin cnm ? Napoyorsun bakalım ?
Günaydın canlarim hayırlı sabahlarimiz olsun![]()
Ben 6 dan beri buradayım:))))
Profeterolün kremasını yapıyorum şimdi mutfaktayım demet söylüyor ben yapıyrum:)))
![]()
Günaydın :) erkencisin cnm ? Napoyorsun bakalım ?
maşallah hancekim yawww
sana gıbta iile bakıyorum şuan sabah sanah proteröll :26::26: ben daha adıonı doğru söleyemesken kendisini hiç yapamam herhaldee
kolay geldin tatlımmm emiim çok lezetli olacaktırrr ııımmm
maşallah
![]()
Eminim sende yapabilirsin biraz meşakkatli ama yiğen istedi naparsın bitti şimdi sosunu dökeceğim azcık soğusun:))))
İstemek başarmanın yarısıdır bitanemm sende eminim istediken sonra herşeyi yaparsın
![]()
doğru diosun cnm bende gene azcık azcık yapıorum şimdilik kek yapabiliorum ve muhallebi ama şükür aylar önce bunlarıda yaamıyordumm![]()
Bak buda bir başlangıç senin için:)))
Ben balayından geldiğimizin ertesi günü mayalı hamurdan pizza yapmıştım:)))
Anaaaa baktım güzel oluyo internetten bakarak ne istediysem yaptım eşim beğendikce ben dahada iştaha geldim:)))Adam evlendiğimizde 80 kiloydu şimdilerde 96 larda geziyo:))))
Kayınvalidem evde böyle yemek yemezdi bu diyo:)))
Ben 6 dan beri buradayım:))))
Profeterolün kremasını yapıyorum şimdi mutfaktayım demet söylüyor ben yapıyrum:)))
![]()
datlım napıyosun hayılrlı sabahların olsunnn![]()
Hepinizee Kocaman günaydınn canlarımmm
Gününüz aydın olsun inşallah![]()
oh ne guzellll sen kendin mi yapiyorsun proferolunu ben hazir aliyorum yani paket icinde malzemeler hazir karistirip yapiyorsun ..tarifini verde bende yapiyim canim ..
Ne yapiyim canim sabah sabah kalktim is yerine ulasmaya calisiyorum dunden beri calismak istiyorum bakalim adam yarim saat sonra ariyacam dedi ben seni bekliyorum ..
Günaydinnnn canimmmm ...![]()
Hepinizee Kocaman günaydınn canlarımmm
Gününüz aydın olsun inşallah![]()
Tabiki bitanemmm hemmen
Profeterol
Hamuru için:
2 su bardağı su
2 su bardağı un
200 gr margarin
4 yumurta
önce hamurun yapılışını anlatayım sonra krema ve sosunu anlatırım...
suda yağı eritip üzerine unu döküp hamur kıvamını alana kadar karıştırıyorsun.Sonra ocaktan alıp biraz ılımasını bekliyorsun sonra teker teker yumurtaları yediriyorsun ben el blendırı kullanıyorum,burdaki tek püf noktası yumurtanın birini yedirmeden diğerini kırmıyorsun.
Bu işlem bittikten sonra 2 tatlı kaşığı yardımıyla ceviz büyüklüğünde beze yapıp yağlı kağıt serdiğin fırın tepsisine diziyorsun.180 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika hiç fırının kapağını açmadan pişiriyorsun,Sakın fırının kapağını açma sönerler...
İçine koyacağın krema için:
3,5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
Vanilya hariç tüm malzemeyi koy tencereye karıştırarak pişir kaynamaya başlayınca vanilyasını koyup birazdaha karıştır sonra ocaktan al ılısın kenarda
Üzerine sos için onu hazır alıyorum paketin üzerinde nasıl yapıldığı yazıyor gurbetimm :)))
AFİYET OLSUNNNNNN
![]()
sagollll canim benim hemen yaziyim ben bunu..![]()
Günaydıııı,Ben demetle oynaya zıplaya mutfaktayım:)))))