• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayalotum hosbulduk gunaydin kizlar :16:

cok guzel gorunuyo hancekimmm profiterol mu dedi biri ben deli oluyorum da :27:

uyku tutmuyo ya beni hep erken kalkiyorum heyecan merak deliyim galiba bennn :27:

Yaptım oldu bile gelmelerini bekliyorum:)))Onlar gelmeden size ikram edeyim buyrun canlar aman canınızıda çektirmiiim şimdi bitanemmm bugün yap artık şu testi bitanemm bizde senin kadar heyecanlanıyoruz hadiii....

benim eşimde öyle vallahi akşama kadar yattıgını bılırım:1::1::1::1:ama şimdi uyumaya vakti yok:27:

Aynen benimkininde öyle sabah erken açıyo dükkanı:))Ama akşam yemeği yiyip meyveye kadar zor dayanıyo ben ağzına 1-2 bişey verirsem yer yeter balım ben yatiiim artıkın der hoooop yattığı gibi uyur maşallah.

:54::54::54::54:uyku nıye tutumuyo battan dolayımı kuzum:44:

Yaptım oldu bile gelmelerini bekliyorum:)))Onlar gelmeden size ikram edeyim buyrun canlar aman canınızıda çektirmiiim şimdi bitanemmm bugün yap artık şu testi bitanemm bizde senin kadar heyecanlanıyoruz hadiii....

aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni :30:

offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhalde :52::52: o kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim :56:

test yaparsam yasakhayal beni keser valla :52: 2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim :27:

Aynen benimkininde öyle sabah erken açıyo dükkanı:))Ama akşam yemeği yiyip meyveye kadar zor dayanıyo ben ağzına 1-2 bişey verirsem yer yeter balım ben yatiiim artıkın der hoooop yattığı gibi uyur maşallah.

:9::9: benim catlak bensiz girmez yataga uyandiginda da beni gormeli yaninda simdi kalktim yatamadim daral geldi o uyuyo hala :52:

benimkide sabah gidiyo 8e dogru kalkıyo .işten 6 gıbı cıkar 7 gıbı evde gelır yemek yer sonra diğer işine gider.gece en erken 12 bucugu bulur yatmamız.cumartesı pazar dıger işinde çalışmıyo ama kendı işine gıdıyo sabah 9 gibi çıkar.dün isyanlardaydı artık:1::1::1:hala azmı çalışıyorum diyo bana yooo dedim:6::6:az desem kımbılır napacak:32::32:

aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni :30:

offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhalde :52::52: o kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim :56:

test yaparsam yasakhayal beni keser valla :52: 2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim :27:

Sen gel ben sana tepsi tepsi yaparım ne demek,bak bugün ye mutlaka canını çektirdim keşke imkanım olsada getirsem sana:((((

O zaman yarınımı bekliyoruz sabahtan yap bari

benimkide sabah gidiyo 8e dogru kalkıyo .işten 6 gıbı cıkar 7 gıbı evde gelır yemek yer sonra diğer işine gider.gece en erken 12 bucugu bulur yatmamız.cumartesı pazar dıger işinde çalışmıyo ama kendı işine gıdıyo sabah 9 gibi çıkar.dün isyanlardaydı artık:1::1::1:hala azmı çalışıyorum diyo bana yooo dedim:6::6:az desem kımbılır napacak:32::32:

Atom karınca bunlar maşallah,ama benim gonca yemeği neredeyse zor yiyor :))) Bide ek iş bilemiyorum noolur o zaman:))

kuzum en azından bıkac gun daha beklede bı test yap daha sonra yoksa bıle doktora gıdersın :32:bebişim yoksada adet ol yahu bızde catlayacaz burda:29::29:

Sen gel ben sana tepsi tepsi yaparım ne demek,bak bugün ye mutlaka canını çektirdim keşke imkanım olsada getirsem sana:((((

O zaman yarınımı bekliyoruz sabahtan yap bari

ben simdi hamburgda ariyim sokak sokak profiterolcuuu :52::52::52: bende gida okudum yaparim yapmasina da insan useniyo ya bide daha saglikli beslenmeye basladik ailecek yemiyoruz ama tabi bu kacamak olabilirrr:27::27::27:

yapmiyim hancegimm yaa ben o negatifi gormek istemiyorum (-):31:

Atom karınca bunlar maşallah,ama benim gonca yemeği neredeyse zor yiyor :))) Bide ek iş bilemiyorum noolur o zaman:))

bizimde yoktu piyasada ama 3 aydır gıdıp gelıyo şimdik hayallerı planları boyundan buyuk ama hayırlısı :32:bu konusa ateş basıyo bana loorım gıbı:1::1:

Canlarım bitanelerim ben çıkayım artık gelirler birazdan,kendinize çok iyi bakın akşama görüşürüz inşallah heppinizi öpüyorum koccamannnn:16::16::16:

bende cıkıcam bırazdan loorımle bıraz konusayım evı toparlıyayım sonra:12::12::12:hancekım kolay gelsın sana kuzum ıyı eglenceler:54:

bizimde yoktu piyasada ama 3 aydır gıdıp gelıyo şimdik hayallerı planları boyundan buyuk ama hayırlısı :32:bu konusa ateş basıyo bana loorım gıbı:1::1:

alemsin hayalotummm :9::9::9::9::9: yaniyorumm sondurelim mi tabi tabi :8::8::8:

hancegimmm gorusuruz tatlimmm size iyi sohbetler kendine iyi bak:16:

loorım aklıma soktular benım bı doktora daha gıt dıyem.doktorda bulundu ama napım.kendı doktorumu bırakmadan sence bı goruneyımmı:44:

Back
X