• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorım aklıma soktular benım bı doktora daha gıt dıyem.doktorda bulundu ama napım.kendı doktorumu bırakmadan sence bı goruneyımmı:44:

bende sana dedim hayalotumm gitmekten bisey gelmez birakma kendi dr unu ama bi baska doktorada git kullandigin ilac fln varsa hepsinide soyle biliyosun drlar birisi olumlu konusuyo birisi hic gerek yok diyo bunlara o yuzden git yani bi bakil baska drada :31:

bende sana dedim hayalotumm gitmekten bisey gelmez birakma kendi dr unu ama bi baska doktorada git kullandigin ilac fln varsa hepsinide soyle biliyosun drlar birisi olumlu konusuyo birisi hic gerek yok diyo bunlara o yuzden git yani bi bakil baska drada :31:

sende dedın evet.ama nebılım peki hemenmı gıdım yarın falan yumurtam varmı dıyede baktırmıs olurum.yoksa dıger adetımı beklım sence napım:31:

sende dedın evet.ama nebılım peki hemenmı gıdım yarın falan yumurtam varmı dıyede baktırmıs olurum.yoksa dıger adetımı beklım sence napım:31:
git bencede hemen hayalotum yumurtan varsa soyler bugun iliskiye gir fln diyede daha iyi olur senin icin diger adetini beklersen baya zaman kaybediceksin bu ayi bos gecirme:ssz:

Bende cikiyim bari gidip kahvalti fln hazirliyim kocisi uyandiriyimmm :54:

Gorusuruz kizlarrr ben yokken fazla kaynatmayin hee :27:

Canlarım bitanelerim ben çıkayım artık gelirler birazdan,kendinize çok iyi bakın akşama görüşürüz inşallah heppinizi öpüyorum koccamannnn:16::16::16:

tatlımm afiyet olsun size bizden de selam sülee gelenlere :16::16::16: ii sohpetlerrr :54::54::54::54:

benimkide sabah gidiyo 8e dogru kalkıyo .işten 6 gıbı cıkar 7 gıbı evde gelır yemek yer sonra diğer işine gider.gece en erken 12 bucugu bulur yatmamız.cumartesı pazar dıger işinde çalışmıyo ama kendı işine gıdıyo sabah 9 gibi çıkar.dün isyanlardaydı artık:1::1::1:hala azmı çalışıyorum diyo bana yooo dedim:6::6:az desem kımbılır napacak:32::32:

maşşallh hayatotum eşinee :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah güç versin derman versinde koy çalışsın :6::6::6::6: benim eşimde sabah 6 da kalıyor bende kalkıyorum onla yanına sandiviç falan hazırlıyorumm yesin yawrum diee :21::21: :17::17::17: 6:30 gibi gidio işi uzak baya eve :10::10::10: bende tekrar dalıorum yatağa:8::8::8: 9 da kadar uyuyorum şimdilik evin tadı başkaa inş. sıkılmam :6::6::6::6:

aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni :30:

offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhalde :52::52: o kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim :56:

test yaparsam yasakhayal beni keser valla :52: 2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim :27:

inaşallhh gelmez kırmızılarda alırızz güzel haberlerini canımmm :16::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar:

18398_419443761443646_431224747_n.jpg
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn

owww mükemmel görünüyorr hancekim yaww :52::52::52: bu yorgunluğun üzerine iii gider valllaa ellerine sağlıkkk canımmm :54::54::54::54:

anam çok yorulmuşum yawww :26::26: evlilik güzel şeyde en zoru çarşaf değiştirmkk :8::8::8: anam yarım saatte zor değiştirdimmm çarşafları yorganı zor geçirdim valla evde olmak işte çalımaktan daha zorrr :6::6::6::6::6: o kadar yaptım ama hala işim çokkk yorumdıum bıraktımm napim yaww :10::10::10: ütü mütü yarın artıkk pilim bittii :31::31:belim ağrıdı oyyy :17::17::17:
hepiciniz aynı anda gitmişiniz :31::31: bende gideyim azcık uzanıp dinleneymm :54::54::54::54::54:
ilk geleni öpüyorummm :54::54::54::54:

Back
X