• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

işte canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum korkuyorum hem de çok.bana kalsa bu korku yüzünden çocuksuz kalmaya razı olur yine de tüp bebek yaptırmam.ama eşim çok ısrar ediyor.ama şu an için yaptırmayı hiç düşünmüyorum belki birkaç yıl sonra yaptırırım.bi de bana kaderi zorlamak gibi geliyor bu tüp bebek olayı:(
canım öncelikle bu korkuyu yenmen lazım :26:buda bebek fıkrını gercekten ıstersen olabılır.tabıkı ogun geldıgınde yıne ıcınde fırtınalar kopacak ama bılceksınkı meleğinde kollarında olucak.oyuzden once kendını hazırlamadan yapamassın zaten.hayırlısı olsun hakkında:16:kaderı zorlamak gıbı oldugunu ben dusunmuyorum.tabıkı bu konular tartısılır ve kısıden kısıye degısen konular.oyuzden bu konu hakkında dıycek bı soz bulamadım acıksacı.hayat senın hayatın ve neye ınanıyosan ınandıgın gıbı yasamalısın:34:
ben geldim kizlar bakin saat kacta:53::53::53::53: gözüm halen yari kapali bi kalktim bi bakim dedimmm:27::27::27::27::27::27:

yaw gelin surda iki cift edelim alalallalalaaa:4::4::4:hep yalnizmi olacam bu saatte:27::27::27:ne rüyalar görüyosunuzdur allah bilir..ben gördüm bitirdim bilem:52::52::52::52:sabah erken gelemem öglen gelirim ancak simdik gec yatarim cünkü:1::1::1::1::1:

simdi kk nin gecelerine bi akalim bakim :27::27:ne var ne yok bi bakimmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
canbonum ben sana demedımmı gecelerı tek basına kkda dolaşma dıye.:4::4::4::4::9::9::9::9:sen akşama gelırsın ancak anladım ben:51::51:
Merhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam
canım kan testı ilk önerim.ama yaptıramıyosan 2 gunde bır ıdrarı tekrarla cızgı koyulasır canım:34:ılk cocuguna rabbım saglıklı uzun omurler nasıp etsın.sımdıkınıde kucagına almayı nasıp eder ınsallah:16::16:
Herkes uykudaaaaa ben işyerindeeeee:19::19:
kıyamam kuzum :29::29:
Hayalotum günaydınnnnnnnn:16::16::54:

günaydın bitanem nasılsın:54:

Afiyet bal şeker olsun canımm,ben sucuk yiyemem maalesef:((Sadece kayınpederimin İzmirden gönderdiği sucuklardan yiyebiliyorum şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmemiştim:)))

sagol canim benim , vazgectim sucuklu yumurtadan , bibert kizartiyorum suan , derindondurucumda vardi kuru biber esim cok seviyor.. neden sucuk yiyemiyorsun canim..?

günayyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr :8::8::8::8::8::54::54::54: nassınız iyimisinizz inşallahhhh iyisinizzzz:29::29::29::29::29:

gunaydinnn canim hosgeldin ,, sukur iyiyiz sen nasilsin ..

bende aldım o testlerden kısmetse bende yapcam bakalım 1kere yapmıştım hiç çift çizgi görmedimmm:27::27::27::51::51:

ovu testinden mi aldin ..?

İyiyim bitanemmm sen nasılsın??Kahvaltını yaptınmı kahveleri yapmaya başlimmi??

Buyrun kızlaaaar afiyet bal şeker olsunn
163622_191496827529074_8173680_n.jpg

İyiyim bitanemmm sen nasılsın??Kahvaltını yaptınmı kahveleri yapmaya başlimmi??

sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etme:9::9:ilaç içicem ya :27::27:ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem:21::21::21::52::52::52::52::52:

geldim kızçem geldim:10::10::10:
günaydınlar:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

kahvemi hemen bende alım hancekim şimdiden ellerine saglık:46::46::46::46::46:

gurbet kızçem nasıl oldun günaydın:54::54::54:

Hosgeldinnnnn canimmmmmm :16::16::16::16: günaydiiinn ,,

Canim öksüruyorum oksurmesem sukur iyiyim hic briseyim yok oksurmekten karnima kramlar giriyor .. sen nasilsin? yumurtuyormusun galiba? sutlacin tarifini yazdim görduysen canim . resmini bile koydum:52::52:

sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etme:9::9:ilaç içicem ya :27::27:ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem:21::21::21::52::52::52::52::52:

İnşallah canımmm,bende fincanın boyunu küçültmeye karar verdim:))))

sagol canim benim , vazgectim sucuklu yumurtadan , bibert kizartiyorum suan , derindondurucumda vardi kuru biber esim cok seviyor.. neden sucuk yiyemiyorsun canim..?

evet cnm kuzenim önerdi ben aralıkta hamiş kalmadan önce 1 kere yaptım ama negatifti :27::27: umudum yoktu ondan ama o ay gende hamile kalmıştımm :31::31: şimdi gene aldım yapcemm ama bakalım benim malüm kürtajımm daha yenii :5::5: ilk adetim ne zaman geleceği belli değilll :31::31::31:

ohh çok doğru bir karar canımmm yap önce kahvaltınıı :16::16::16: kahvaltı en önemli öğünnn:54::54::54:

evet cnm kuzenim önerdi ben aralıkta hamiş kalmadan önce 1 kere yaptım ama negatifti :27::27: umudum yoktu ondan ama o ay gende hamile kalmıştımm :31::31: şimdi gene aldım yapcemm ama bakalım benim malüm kürtajımm daha yenii :5::5: ilk adetim ne zaman geleceği belli değilll :31::31::31:

Hayirlisi canim insallah bu sefer olur ..

Canlarimmm ben yemek yiyecem gelirim birzdan yine ..

Kokusundan dolayı yiyemezdim hiç,şu marketlerde tanıtım için stand kurarlarya eve gelene kadar mide bulantısından biterdim..Ama kayınpederimin özel yaptırdığı bir kasabı var canınız çekmesin harika yapıyor adam.Bittikce söylerim kargo yapar bana sağolsun,gittiğimizdede alır geliriz:)))

kavaltı önemlide işte benım mıdem almıyor :27::27::27::27:doktorda soruyo kavaltı yapıyomu dıye benım sekıl bu:36::36::36::1::1::17::17:

:31::31: anlıyorum canım bende öleydim ama alışınca zor gelmiyorrr bende sigara içiyordum sabah ilk işim sigaram kahvemdii:26::26: ama baktım hayatımı çok zorlaştırıyor bu yaşam düzenli yaşama geçtimm ozamanlar eşimle ark.dık:16::16::16: baktı ben karar verince yapıorumm bana evlenme teklifi ettiii :16::16::16::16::16: canımmm kocammm benimmm :48::48::48: şimdi böle daha mutluyum :16::16::16:

canım ben dedıgın doktoru arastırdım .
annemlere cok yakın bı hastane orası.yanlız fıyat ucretlerını yazabılırmısın bana muanesı nekadar randevulu bıde dıme:27:
yanlız suha beydi sanırım ismini unuttum onun özgeçmişi daha dolu dolu sanki düzgünün bilgisiyle kıyaslayınca diğeri öğrenimini hep amerikada tamamlamış .bide özel olarak inferlite bölümünde görev yapmış.oyuzden ıkısı arasında cok kararsız kaldım.annemlede konustuk annem geldıyo .aslında soyle bı durum soz konusu benım dusuncem tabıbu:26:eğer bıgun hamıle kalırsam o doktorda dogum yapmayı isterim.oyuzden doktorları fazla kurcalamak ıstemıyorum .ve bakarkende dogum oncesı ve sonrası olarak dusunuyorum hep hem manevı olarak hem maddı olarak.kkda yazılan yorumlarıda okudum dun sezeryan olarak hesaplıyorum.cunku her gıttıgım doktor rahım yapısının dar oldugunu soyledı tabı dogumda degıskenlık gosterebılır uyardılarda ama ben yınede en zorunu dusunmek zorundayım:27:bu durumda 20011 yılında 2000 tl almıslar narkoz falan hersey dahıl:26:bu parayı ozaman bulurum tabı su durumda olursam ama neden 1000tlye yapmak varken 2000 lıraya yapım gerı kalanını cocuguma harcarım dıye dusunmektende alıkoyamıyorum kendımı.bıde 9.ayda anneme yerleşmem gerek sanırım :1::1::1:acıl durumlar ıcın:9::9:cok genıs dusunuyorum belkı ama durum boyle ıste.ben evlendıgım gunden berı hep maddı sıkıntılar yuzunden erteledım acıkcası.oyuzden bukadar genıs onlemler aldım dogrumu yanlısmı yapıyorum bılmıyorum ama dusuncelerım bunlar:27::27:

Back
X