- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.181
canım öncelikle bu korkuyu yenmen lazım :26:buda bebek fıkrını gercekten ıstersen olabılır.tabıkı ogun geldıgınde yıne ıcınde fırtınalar kopacak ama bılceksınkı meleğinde kollarında olucak.oyuzden once kendını hazırlamadan yapamassın zaten.hayırlısı olsun hakkındaişte canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum korkuyorum hem de çok.bana kalsa bu korku yüzünden çocuksuz kalmaya razı olur yine de tüp bebek yaptırmam.ama eşim çok ısrar ediyor.ama şu an için yaptırmayı hiç düşünmüyorum belki birkaç yıl sonra yaptırırım.bi de bana kaderi zorlamak gibi geliyor bu tüp bebek olayı![]()

canbonum ben sana demedımmı gecelerı tek basına kkda dolaşma dıye.ben geldim kizlar bakin saat kactagözüm halen yari kapali bi kalktim bi bakim dedimmm
yaw gelin surda iki cift edelim alalallalalaaahep yalnizmi olacam bu saatte
ne rüyalar görüyosunuzdur allah bilir..ben gördüm bitirdim bilem
sabah erken gelemem öglen gelirim ancak simdik gec yatarim cünkü
simdi kk nin gecelerine bi akalim bakimne var ne yok bi bakimmmmmm
![]()

canım kan testı ilk önerim.ama yaptıramıyosan 2 gunde bır ıdrarı tekrarla cızgı koyulasır canımMerhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam

kıyamam kuzumHerkes uykudaaaaa ben işyerindeeeee![]()

Hayalotum günaydınnnnnnnn![]()
günaydın bitanem nasılsın