• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilhannazim habbitem hosgeldin :46::46::46::46::46::46::46::46::46:yaw yalniz kaldim suraciklarda nerdesinizzzzzzz:27::27::27::27::27:

bu arada habibte ne dersen arapca canim demek oluyo alppin arkadasimiz arabistanda yasiyo ondan ögrendikkkkk:52::52::52::52::52::52:

Bende burdayım emaaaa,
Habibte ne demek diyorum bende:)))güzelmiş ooooh habiptelerim benimmmm :)))))

ucarak geldim bosuna kulaklarim cinlamamiss:52::52:

bebekimm nasilsin napiyosun canim trdeydim kuzenim vefat etmisti o yuzden giremedim fln fiiln :31:

bebis nasil ne kadarlik oldu neler yapiyosun?:54:

HMMM öylemi tahmin etmisdim TRde oldugunu :28:

Basiniz sagolsun cnm bebis Allaha sukür cnm cok iyi bebis 7 aylik oldu 25 hafta :)

Doktor kontrollerine gidip geliyorum... Sen neler yaptin varmi sende birseyler??

ilhannazim habbitem hosgeldin :46::46::46::46::46::46::46::46::46:yaw yalniz kaldim suraciklarda nerdesinizzzzzzz:27::27::27::27::27:

bu arada habibte ne dersen arapca canim demek oluyo alppin arkadasimiz arabistanda yasiyo ondan ögrendikkkkk:52::52::52::52::52::52:

Napsın beyaa triplerde benim oğlan dün misafirler vardı ilgilenmedimya onunla bugünde o bna yüz vermiyo,ağlıycam nerdeyse zoruma gitti:14:
:14:

yasakhayalim hancegim hic bos durmuyo hergun biseyler yapiyo bence atla supurgelere oraya gidelim olmicak boyle agzimizin suyu aka aka olucam burada :52::52::52::52:

:10::10:

habbitemmmmmmmmm nassinnnnnnn yaw topikte birinci habbite alppinimiz bide hancekimin üzerine hamarat tanimam:46::46::46::46::46::46:

atladim vallallalllll:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Napsın beyaa triplerde benim oğlan dün misafirler vardı ilgilenmedimya onunla bugünde o bna yüz vermiyo,ağlıycam nerdeyse zoruma gitti:14:
:14:

habbitte hancekim kara oglanin gönlünü almalisinnnnn onada bi pasta ne yap üzme kara oglanimizi:27::27::27::27::27::27::27::52::52::52:

Basiniz sagolsun cnm bebis Allaha sukür cnm cok iyi bebis 7 aylik oldu 25 hafta :)

Doktor kontrollerine gidip geliyorum... Sen neler yaptin varmi sende birseyler??

cok sagol canimmm :16:

inanmiyorummm yaaa 7 aylikmi olduuu offf masallah:nazar: cinsiyeti ne pekii :emir_bebek:

bende bisey yok hala canim ya :14:

bende geldimmm marimmmm :10::10::10::10:
yok canıımm ne hamaratlığı sıkıntıdan yapıorum uydurmasyonnn :17::17::17: kocişime dedim ne yemek yapim uğraşma canım dedi bende tatlı yaptımm dahası yapcemm çıkamadım bir türlüü :56::56::56:

yasakhayalim hancegim hic bos durmuyo hergun biseyler yapiyo bence atla supurgelere oraya gidelim olmicak boyle agzimizin suyu aka aka olucam burada :52::52::52::52:

:10::10:

Vallahi bugün bişey yapmadım akşama yemek dışında:)))onunda içini doldurup fırına koycam o akadar:)))

Bugün bişey istemedi benim gonca...

Ama sen gel ne istersen hemmen yaparım ben ne demek...

KIZLAAAAAAAAAAR BENİM GONCAMIN YARIN DOĞUMGÜNÜ NAPCAMI BİLEMEDİM BEN YAAAA Bİ FİKİR VERİN BANA NOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUURRRRRRR

allah bağışlasınnn canımmm :16::16::16::16: rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

anammmmm ekmek kadayifini senmi yapiyosunn ben hancegim yapiyo diye gordumm :53::53::53:

bide hamarat degilim diyip duruyosun ya kizz bu ne ya pekii :52::52:

Dimi bende aynı şeyi düşünmüştüm Allahtan bişey yapmayı bilmiyordu,vallahi ben neredeyse hepsini bilirim ama bunu bilmiyorum bi yerde yemiştim ve çok hoşuma gitmişti

Vallahi bugün bişey yapmadım akşama yemek dışında:)))onunda içini doldurup fırına koycam o akadar:)))

KIZLAAAAAAAAAAR BENİM GONCAMIN YARIN DOĞUMGÜNÜ NAPCAMI BİLEMEDİM BEN YAAAA Bİ FİKİR VERİN BANA NOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUURRRRRRR

neyin icini doldurucan kiz goncanin mi :52::52::52::52:

sen guzel yemekler yapiyosun canim doktur yemekleri sevdigi yemekleri aksam icin sofrayi donat yak mumlari guuzel giyin suslen puslen bide pasta al al sana d.gunu :52:

oyyy mutlu mesut yııllarınız olsun hep beraberr :nazar::nazar::16::16::16::16:
bence unut gibi yapp akşama süslen püslenn tak takıştırr :23::23::23: sonrasını bilemem afrtıkkk :17::17::17:

bende geldimmm marimmmm :10::10::10::10:
yok canıımm ne hamaratlığı sıkıntıdan yapıorum uydurmasyonnn :17::17::17: kocişime dedim ne yemek yapim uğraşma canım dedi bende tatlı yaptımm dahası yapcemm çıkamadım bir türlüü :56::56::56:

hosgeldin canim sunun tarifi nasilmis peki kolay bisey mi :9::9:

Back
X