• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mıde agrısıyla basladı kanamam olmustu 3 gun once dunde klozete ıkı parca dusmus gordum cevız kadar doktor parca kalabılır dıyor ıcınde kurtaj olabılırmıs

kuzum benim daha olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurdu:6:ben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26::6:

Son düzenleme:
Canımm ya bana bi arkadaşım hamilelik düşünüyorsan sakın maydanoz yeme demişti direkt düşürüyormuş bebeği,ben neredeyse 3 aydır maydanoz yemiyorum o söylediğinden beri.Bilginiz olsun kızlarr ıhlamur ve maydanoz düşüğe neden olurmuş..

Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi acı dikkat et kendine:54:
saolun kızlar altımda cok yanma oluyor tuvalete gıdemıyorum

kuzum benim daah olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurdu:6:ben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26::6:
canım ben acıdan kendımden gecmıstım sabah agrı coktu doktor bırsuru sdey soledı ama bılmıyorum:14:

ben hamıleymısım doktor dedı nasıl fark etmedın adet goruyordum dedım dusuk yapmısım sureklı ada cayı ıcıyordum o yapmıs sanırsam bırde maydonuz suyu denemıstım :(

pfff çok geçmiş olsun yawww:14::14::14: sana bişey olmaasın rabbim bir daha yaşatmasınnn :nazar::nazar::nazar:

kendıme kızıyorum nasıl anlamadım ben bunu :14::14::14:

olacak varmis bitanem olacakla ölenin önüne gecilmiyo malesef:6:bazen kadinlar cok kez düsük yapiyo kadinlar farketmiyomus bile..suclama kendini yiyecek ekmegi olsaydi rabbim onu korurdu beklenenim..:6:tam emin olmadikca hap yada düsük yapan seylerden uzak dur her süphede hemen test yap bide iyi yönden bakiyorum hamile kalabiliyosun demekki cok sükür....inslalah yine olacak bu sefer dikkat et :26:

Canımm ya bana bi arkadaşım hamilelik düşünüyorsan sakın maydanoz yeme demişti direkt düşürüyormuş bebeği,ben neredeyse 3 aydır maydanoz yemiyorum o söylediğinden beri.Bilginiz olsun kızlarr ıhlamur ve maydanoz düşüğe neden olurmuş..

Tekrar gelmiş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi acı dikkat et kendine:54:

ölemi ben hjiçç bilmiorummdumm yaaa bende bebeişime hamişken hep maydanoz yiordum bitki çayıo içmiorum ama maydonoz yiordum yawwww:30::30::30::30::14::14::14::14:

hemen yazıorum cnmm
şimdii şerbet önce ekmekleri ıslatcass

1 paket etimek ekmeği tuzsuz
2 bardak sıcak su
2 bardak şeker

şekerle suyu karıştırıp eritces sonra ekmekleri tepsiye dizip üzerine dökcez (bu ölçü 8 dilim ekmek için)

sonra ayrı bi yerde muhalelbi yapcas

3 bardak süt
yarım bardak şeker
1 pkt vanilya
5 kaşık buğday nişastası

önce sütü şekeri tencereye boşatıyorum ocağı acmadan sonra nişastayı bi kapta azcıık suyla açıyorum ki top top olmasınn:30::30:
sonra ocağı kısık ateşte açıp süte yavaş yavaş nişastayı koyuyorum sonra vanilyamı koyuyorum sürekli karıştırp pişiriyorum :6::6::6:
pişince soğutmadan ıslattığım ekmeklerin üzerine dökğm yaydırıorum sonra soğutup yices :16::16::16:

epi topu 30 dakkika falan sürüyor kıslarr çok kolayyy :54::54::54:

afyet bal şeker olsunnn

Canım ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden becerikli hatun seni istedikten sonra herşeyi yaparsın sen maşallah:nazar:

kuzum benim daha olsa olsa 5 haftaliktir parca kalip kürtaj olacagini sanmiyorum ultrasonda baktirmadinmi peki parca kalip kalmadigi belli olurdu:6:ben 8 haftalik düsürdüm hepsi kendiliginden gitti büyük oldugu halde:26::6:

:14::14::14::14::14::14: rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn:43::43::43::43: çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww:14::14::14::14:

elden gelen bisey yok malesef kaderimizde ne varsa yasiyoruz elimizde olmadan..rabbim kimseye yasatmasin:14:

sabrediyoruz rabbim veriyoda yoksa cogumuz su an nerelerdeki olurduk alllah bilir...:25:rabbim kimseye tasimayacagi yük vermezmis...bizler imtihandan geciyoz ..inslalah hayirlisiyla geceriz.....sabirla öbür dünyada mükafatini aliriz insalahhh:6:

:14::14::14::14::14::14: rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kimseciklere yaşatmasınnn allahım evltlatrımızı korusunnn:43::43::43::43: çok üzüldüm şimdi arkadaşımıza yawwww:14::14::14::14:

tatlim hepimiz cok uzulduk ama uzldum uzuldum yazmasak arkadasimiz yarasi daha cok yeni sende ayni seyleri yasadin bilirsin.. Rabbim yasatmasin

cok zor gercekten bunu yasayan daha iyi bilir..amin ilhannazim aminnn:14:

Son düzenleme:
Back
X