- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.761
canbonum dun kutun doluydu yıne cevap yazamadım![]()
derhalllllllllllllllllllllllllllllllllll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canbonum dun kutun doluydu yıne cevap yazamadım![]()
sende yumurtaciklisin artikinnnnnnnyaw bol bol yumurtlayin alalalallalalalalalaalalalaaaaaaaa
yumurtacikli yumurtacikli dolasin ortaliklardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
yaw hele sen bi yumurtayi iyice büyütcatlatiriz gerekirse alallalalalalallaalal ben muayene ederim seni
![]()
he bende yumurtladım sonunda ne ka guzelmiş yumurtacıkla dolaşmak
gıdgıdakkkk
![]()
yaw benımkı büyüyüda çatlamıyo zaten.sorun ordaartık sana gelecem ona göre ücret almassın umarım
![]()
doru neka güzel öz güven geliyo insana kendini tavuk gibim hissediyosun cünkümmm
sonra icinden civciv cikacakkkkkkhayalotum kendin gibi sari civcivler cikart
![]()
ahanda tam benliksinnnyaw ne parasi yabancimisin alalaalallalalaallalalal catlatirim hepicigini birer birerrrrr
gel gel gel güzelim gel gel gel hic acimayacakkkkkk
![]()
bakalım nasıl civciv cıkacakbenım esım esmer ben sarısınım artık ortaya karısık ne cıkarsa bahtımıza
![]()
sizden ciksa ciksa melez cikarrrrrolsun farketmez cikartta rengi önemli degil
![]()
yaw habıbtem büle sarkı sülerdinerde benım habıbtem ya daha netı gelmedımı acep merak edıyom artık
tam senlıgım canbonum acımadıki acımadiki diyecem hele bı catlatda
![]()
evet bizimki anca melez oluraman huyu bana ceksınde 3ününde
![]()
yaw habibtem bizi simdiden unutma zamanal iyice unutur gibime geliyoonetimi yokmuss
ama hemen ti alirdi eskiden simdik almiyo bilee haber yok bebisini gördümü kendi nasil hic bilmiyozzz
esas oglani anlatacakti belkimde anlatmaz tr gidince
![]()
yok yaw habıbtem gelır arasıra:26:unutmasın yaw daha fındıgımı gorcezen son yoktu telefondan gırdı 1 defa sonra gelmedı bıdaha
ölem iştem
![]()
doru huyu sana cekmeliiyaw simdik hamile kalsan subatta aralikta dogurursun yay olur bilmiyom özellikleri nasil
bak nasida 3 üz diyo sonunda 10 uzdan vazgectiiiii![]()
en son ikimiz kaliriz herhal topikte hayalotum bu gidislebizimde olur kilit vuruz gideriz sonram buralardan galibaaa
![]()
galibacanbonum
sonram eski dostlar diye topık acarız artık ne gelırse bahtımıza beklerız örgü öreriz bölem
![]()
yaw hamıleleıgı dusunmesem.büle rahattım ben heyecansız oluyoduhayırlısı canbonum bakalım pazartesı ne dıyecek ay sonu ne olacak
leylek amca getırır belkı meleğimi bu ay
yaw napam ben 10uz dedıkçe sen kafama kafama vurdun büle
korkuyom artık 3üz diycem bundan sonra
rabbım sana nasıp etsın ınsallah 10uz tek duam bu
![]()
doru buarada örgüyüde ögrenirimyasliligimizi konusuruz
![]()