• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayalımmmmmmmmmmm :9: :9: hoşbuldum şekerımmmmm ... hayalım benım durumum hala aynı hemen hemen 1 ay olucak rengl m hala gelmedı :( beklemekteyım test yaptım canım bırı tam koyu renkte cızgının dıgerı ıse soluktu nasıl iş anlamadımmm :(((

kiz kanda baktirmadinmi:4::4:cok gecmis cünküü yaw bi ultrasona girsen kesin kese varsa bile görülürdü...:52::52:

hayır balım ya kanda baktırmadm negatıf cıkarsa dıye endişeleniyorum acıkcası boyle daha ıyı bence :(

yasak hayalım cnm ıyıyım bıraz sen nasılsın,kızlar yzan varsa okuyup cevap veremıyorum tabletteyım kacırıyorum yazdıkarınızı yanlış anlamayn

iyi olbitanem gececek rabbimin sayesinde..kanamayi soruyosannn senin gibi bes haftalik düsürdügümde yogun bi kanamam oldu karin agrimda oldu tam 6 gün sürmüstü kanamam...:6::6:

hayır balım ya kanda baktırmadm negatıf cıkarsa dıye endişeleniyorum acıkcası boyle daha ıyı bence :(

aama edammm cok olmus kuzum benim daha ne zamana kadar bekliyecenki:44::44::44:biliyorum negatifi görmek zor ama en azindan icin rahat eder reglin gelmeside sorun cünkü eger hamilelik yoksa:31:

iyiyim canım senı sormalııı :52:

allaha sukur bende iyiyim canim babamla konusurdum ..

yaw karistirmisin cahidenin degil surda googleye böyle yaz hemen cikarrr MARMELATLI KURABİYE - atasofrasi - Blogcu.com:46::46::46:

MARMELATLI KURABİYE - atasofrasi - Blogcu.com bakim kopyaladim oldumuu:46::46:

oldu saol gurbetim bende ögrendimmmmmm:46::46::46::46::46::46:

Aferin kizzz , bak marifetlisin ,, elinden her is geliyor....:52::52::52::52::52: allah seni ne yapmasin bende cahide diye bakiniyorum

Oh iyi olmus aman burdan bir yere kacma.... naslsin?

nasilsin edammmm:16::16:
iyiyim bıtanem nıyeyse kedi gıbı mayısık bı halım var:27::27::27:

alaala ben bu işi anlamadım.bence bı kanda baktır canım en azından aklından soru işaretleri gıder.:26:hayırısı olsun :16:

allaha sukur bende iyiyim canim babamla konusurdum ..

Aferin kizzz , bak marifetlisin ,, elinden her is geliyor....:52::52::52::52::52: allah seni ne yapmasin bende cahide diye bakiniyorum

doru elimden her bi is geliyo cok caliskanim yaw bennn:52::52::52::52::52:

yaw gurbetim sürekli cahideyi takip ediyom ya hep aklim ondaa:27::27::27::27::27::27::27::27:

Back
X