• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

edammmmmmmm kln arkadasimiz canimiz nerdeyse 1.5 yildir ugrasiyodu simdik aldik haberiniiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyy nekadar guzel bır haber olmalı buya bende yasamak ıstıyorummm bu guzel haberın sevıncını tabı kln arkadasımızın haberıyle bıraz daha yasadık kendımızde varmıs gıbı ama bıyere kadar tabi içi,nde hıssetmek bırbaskadır emınım alllahm aratma yarabbımmm cok sevındım kln arkadasımızaaa :52: :52:

canım allah hayırlı ugurlu etsınnn allah olmyanada versın sen sımdı dua et bızlere senın duan gecerlı olur bıtanemmm ... pekı bırsey sorucam adet gununden nekadar zaman sonra test yaptın ?

kızlar ben her namazımda dua ederimde edeceğimde
dündü adet günüm bu gün sabah çıktı canım

Benimde bugün ama hala bi tık yok bitanem,hayırlısı bakalım bekliyorum ama bi belirtide yok..Sende olmuşmuydu belirti?

ben adet olacagım die bekliodm canım sadecce prostat gibi çok tuvalete gidiodm
e okadar su içince normal diodm
inşallah sendde hamilesindir çok akıntım olmadı kızlar

neee karmı :53:
burda hem güneş var hem 16 derece hava var kombi kapatsan ev soğumaz o derece yani :27:

valla kar yagdi buz gibi disariii:6:varmi türkiye gibisi :46:pihtilasmam iyice artacak bu soguklarda:4::4::4:

gumus gördünmü takvimimi:9::9::9::9::9::9:

yaw herkes kocasini yazdi bende bu topigi ekledim takvimime sözlüyüm topikcigimle simdik 1 yil sonra düsün var davetlisin unutmaaaa:1::1::1::1::1::1::1:

ayyy nekadar guzel bır haber olmalı buya bende yasamak ıstıyorummm bu guzel haberın sevıncını tabı kln arkadasımızın haberıyle bıraz daha yasadık kendımızde varmıs gıbı ama bıyere kadar tabi içi,nde hıssetmek bırbaskadır emınım alllahm aratma yarabbımmm cok sevındım kln arkadasımızaaa :52: :52:

allahım razı olsn

allahım en kısa zamanda nasip etsin kızlar
duayı bırakmayalım dünya dua üstüne

valla kar yagdi buz gibi disariii:6:varmi türkiye gibisi :46:pihtilasmam iyice artacak bu soguklarda:4::4::4:

gumus gördünmü takvimimi:9::9::9::9::9::9:

yaw herkes kocasini yazdi bende bu topigi ekledim takvimime sözlüyüm topikcigimle simdik 1 yil sonra düsün var davetlisin unutmaaaa:1::1::1::1::1::1::1:
burdada soğur korkuyorum soğuktan hiç sevmiorum yaz gelse ya :19:
iyi hadi halay çekeriz düğünde
ya benm moralım bozuk ya prolaktın yükselmesinden şüpheleniyodum şimdi netleşti gibi durum topiğinde sordum galiba yükseldi salı günü doktora gtcem offf offf bitmycek benm çilem anlaşıldı :14::14:

kızlar ben her namazımda dua ederimde edeceğimde
dündü adet günüm bu gün sabah çıktı canım

ben adet olacagım die bekliodm canım sadecce prostat gibi çok tuvalete gidiodm
e okadar su içince normal diodm
inşallah sendde hamilesindir çok akıntım olmadı kızlar

Allah razı olsun canımmm,hayırlısıyla inşallah bitanemmm,bendede beyaza yakın bir akıntı gelmiş öğlene doğru şimdi hiçbişey yok.

burdada soğur korkuyorum soğuktan hiç sevmiorum yaz gelse ya :19:
iyi hadi halay çekeriz düğünde
ya benm moralım bozuk ya prolaktın yükselmesinden şüpheleniyodum şimdi netleşti gibi durum topiğinde sordum galiba yükseldi salı günü doktora gtcem offf offf bitmycek benm çilem anlaşıldı :14::14:

kuzum nerden anladinki yükseldiginii:26::26:hem bu hormon inisli cikisli bi hormon....mesala scorpionsumuzda 55 kadar cikmisti iki hafta sonra kendiliginden geri inmisti...:31:üzülme sen ....vala sana bisey diyimmi bizim en büyük sorun pihtilasma ben baska seyi takmiyorum bi buna takiyommmmm..cok canimizi yakti bu kör olasica hastalikkk:14:bide incir dereotu maydonoz havuc tüketme bunlar prolaktini yükseltiyo cünküüü:31:

Son düzenleme:
edammmmmmmm sogan kürü doru günde iliski bide dua bitanemmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46:insallahh bide bunlari deen kuzum benim sogan kürünü yap bisey kaybetmezsinnnnnnnn:27::27::27::27::27::27:

tamam hayalım yapacagım fakat sogan kurunu adet olduktan sonra yapıldııını bılıyorum dogrumudur suan adet donemım geldıde gecıyor bıle suan yapalırmıyım ?

ya bende adet duzensızlıgıde varrr bunda etkısı vardır sanırım gebelıge sende varmıydı bole soruın kln

adet düzensizliğim yoktu ama canım doktor ilaçla son tedavin demişti

Allah razı olsun canımmm,hayırlısıyla inşallah bitanemmm,bendede beyaza yakın bir akıntı gelmiş öğlene doğru şimdi hiçbişey yok.

o kadar bendede oldu canım hatta şu an bile var ama hafif
inşallah hamilesindir canım

Back
X