- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.401
kutu hazır kızlaRRRRRRRRRRRRRR![]()
Sen süpersin bitanemmm Harika bir anne olacaksın Allahın izniyle...
Hala krizlerdeyim:))))![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutu hazır kızlaRRRRRRRRRRRRRR![]()
bizde yeriz o tombis bacaklarinii![]()
kln em bide kanda baktir .bakalim bchg yüksekligi ne kadar..sürekli baktiripta kafani karistirma .bi baktirman yeterli bence..sonrada 10 gün sonrada doktora git keseni insalah kesin görürsün......dikkat et agir kaldirma saglikli beslen bulgur ye folikasit var iicinde süt ic ceviz ye...peynir ye..bol su en az 2 litre
![]()
O ZAMAN PPAZARTESİ TAHLİL 1HAFTA SONRA FALANDA DOKTORA GİDEYİM
SAOL CANIMIN İÇİ
HARBİ KOMİKTİ SENDE ÇOK İİ Bİ ANNE OLACAKSIN İNŞALLAH
HEM BEN BEBEĞİM GELSİN ONA İLK CEZASINI VERECEĞİM ANNEYİ NİE BU KADAR BEKLETTİ DİE
ÖPÜCÜKLERE BOĞUCAM ONU
gecede gülmüstüm bu günde cok güldümmmm yawwwww![]()
Eki Görüntüle 627891 canlaaar bugün kahve içmeyi unuttuk...ilhannazım nerde gördünmü habibtem bugün???
Eki Görüntüle 627891 Canlaaar bugün kahve içmeyi unuttuk...İlhannazım nerde gördünmü habibtem bugün???
Kızlar ben şimdi 1 aylık hamilemiyim alaaaaaaaaaaaaahhhhhhhımmmmmmmm aklımı yicemm
görgüsüzün bi bebesi olmş misali gibiolcekkkk
eline saglık canımmm
hayır bitanemm ya saçmalama senin yaptıkların neki oooooooo ben neler yaparım aceba eşime çok naz yapcam ben yüzünede diyorum böyle yap aşkım bebeğimizi taşıyacaksın tabiki yapacaksın diyo.bak herşeyi isterim diyorum imkanım oldukca hepsini bulmaya çalışırım diyo.
Vallahi ben senin yerinde olsam neler yapardım bunlar hiçbişey bence senin yaptıkların,ben çok şımarıkımdırda:))
Kızlar ben şimdi 1 aylık hamilemiyim alaaaaaaaaaaaaahhhhhhhımmmmmmmm aklımı yicemm
görgüsüzün bi bebesi olmş misali gibiolcekkkk
gec bile kaldin hancekim habibtem getirde icelimmmmmmmm![]()
bende dedim ki hamile kalırsam canım araba çekecek dedim almazsan olmaz demiştimmmm![]()
ivettttttttttttttttttttttt tam 1 aylik kücük kln mizzzzzzzzz
Eki Görüntüle 627892
raaabbimmmmmmmmm tamamina erdirsinn insalalhhhhhhh![]()
kln emmmmm her hamile kalana söylüyom sanada söylüm bizi unutmak yokkkkkkkkk tememmiiiiiii
Beraber büyüdügünü görecez findigimizinnnnnnn
Cünkü hamile kalan cogunlukla unutuyo burayiiiiarkadasligimiz sadece hamile kalana kadar olmasinnnnn
hergün giremezsende iki üc güne bi gel bebisin igörelim yeterli
![]()
çok tatlııııııısınnn yaaaaaaaaaa
hayır ben bu topiği bırakmam
ama ben bi konu açmıştım hayalim soğan suyu die
bence oraya sende yazmalısın türünün en güzel örneği:
napim kln em cok seviniyom sizlerden güzel bi haber alinca istiyorumki rabbim bu duyguyu herkese tattirsin..
Gercekten yoklugu cok zor bunu sende biliyosun canim benimmmmmmmmherkes yavrusunu kucagina alsin sevsin kokusunu duysunnnnnn
![]()