• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amiiiiiiiinn canım
bide bu bebeğin yeri benim evliliğimde çok farklı olacak ben 1,5 yıl vajınusmustum
artk cinseellik hayatım yok die eşimden ayrılmayı düşünüodm
o bırakmam diodu
biz vajınusmusu yendiğimiz günde eşimle aglamıştık

biliyorum bitanem durumunu bak rabbim ne kadar büyük mucizende geldi sükürler olsunnn:16::16::16::16::16::16::16:

kuzum benim ben profilden doru ya farketmistim o topigi valla hep gidim yazim diyodum buraya girince unutuyodum..simdik gidimde yazim kizlari tesvik edimmmmmm...:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:kadin dogum bölümünde demiiii:27::27::27:

Bende giddim bakiim :))
Ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...Sendeki etkisinide görünce etkilendim.:16::16:

biliyorum bitanem durumunu bak rabbim ne kadar büyük mucizende geldi sükürler olsunnn:16::16::16::16::16::16::16:

yaradan çok büyükkkkkkkkkkk şükür ona

bende giddim bakiim :))
ablam (görümcem) izmirden geldiğinde 15 gün zor bela içmiştim yazın...sendeki etkisinide görünce etkilendim.:16::16:

insanlar bilgilensin tabiii

teememdir kln em soganimin reklamini yaptim geldimmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

türünün en tatlı örneği saolllllllllll:52::52::52:

Canlarımmm,ben birazcık uzanayım bi halsizlik çöktü üzerime göz kapaklarıma hakim olamıyorum,azıcık uzanayım kalkabilirsem gelirim gelemezsemde gece görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizii koccamaaan:54::54::54::54:

Canlarımmm,ben birazcık uzanayım bi halsizlik çöktü üzerime göz kapaklarıma hakim olamıyorum,azıcık uzanayım kalkabilirsem gelirim gelemezsemde gece görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizii koccamaaan:54::54::54::54:

hancekim uzan yorma kendini :16::16::16::16:kadin hastaliklari bölümünde canim aama ben kln nin profiline girip actigi konuyu tiklayip ordan ulastim sogana:27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
kln em bide sunu söylüm eger alttan baktirmak istemezsennn biraz daha bekleyip bebisinin kalp atisini karindanda baktirabilirsin canim benim.....:16::16::16:

gerci artik zor günler geride kaldi bundan sonrasi daah kolay ve güzel olacak inslahhhhhh:46::46::46::46:

kln em bide sunu söylüm eger alttan baktirmak istemezsennn biraz daha bekleyip bebisinin kalp atisini karindanda baktirabilirsin canim benim.....:16::16::16:

Gerci artik zor günler geride kaldi bundan sonrasi daah kolay ve güzel olacak inslahhhhhh:46::46::46::46:

ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?kln tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gümüşüm sen çorumlumuydun yahu:)) hemşo çıktık :)

ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay

kln em mesala bu pazartesi degilde gelecek hafta pazartesi gitsen keseni kesin görürsün.....:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X