• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hic biseyin yokmu peki tatlim gogus ucu agrimasi kasik agrilari fln.. gerci benim goguslerim 1 hafta once fena agri yapti simdi biseyim yok kasik agrim var adet olucakmisim gibi:31:

hadi hayirlisi bitanem insallah guzel haberlerle gelirsin sende :49:

adet olacakmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür ama yok olmadım...gögüslerde ağrı değilde dolgunluk var damarlar belli oluyor o derece...kısmet artık ya

adet olacakmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür ama yok olmadım...gögüslerde ağrı değilde dolgunluk var damarlar belli oluyor o derece...kısmet artık ya

hamilelik belirtileri ve adet belirtileri kismen ayni insan ayirt edemiyo senin bi kac gun daha gecsin test yap bizlerede yaz sonucunu insallah hamilesindir sende :49:

hosgeldin papo cok sagoll teyzesi iyiyizz sussuzluk disinda :)) o bulantida cok kotu olur hee ama deger yani dikkat et kendine:49:

evet canımm yaa sık sık bulanıyorum çıkarsa iyiymm:6::6::6:bende çok su içiyorum sonra da wc yee:9::9::9:hepinizin kuzucukları da terazii benim burcumdan :52::52::52:

Son düzenleme:
hamilelik belirtileri ve adet belirtileri kismen ayni insan ayirt edemiyo senin bi kac gun daha gecsin test yap bizlerede yaz sonucunu insallah hamilesindir sende :49:

hayırlısı yazarım tabi ...artık beklemekten başka çare yok ...neyse kızlar işlerim var benim herkesi öptüm allaha emanet olun ...

evet canımm yaa sık sık bulanıyorum çıkarsa iyiymm:6::6::6:bende çok su içiyorum sonra da wc yee:9::9::9:hepinizin kucukları da terazii benim burcumdan :52::52::52:

canimm benimmm yaaa ne guzel iste bence keyfini cikar bu bebisler icin ne kadar bekledik biz :9:

bizde terazi yok terazi tanidigimda yok nasil olur teraziler :52:

papom canımm senin son bat nezamandıı:26: sen benden önce ögrendin dogum tarihi ben senden önceyimm tabii benimkii pc den hesaplamalı:9::9::9::9:benimkisi 30 aralıkta oldum :27:

canım benim de 31 aralık dı son adet tarihim bir gun varmış aramızda ben başka bi yerde hesaplayınca 7 ekim çııyo anlamadım gitti ama pztsi kalp atışı için gdicem ben :1::1::1::nazar::nazar::nazar:

canimm benimmm yaaa ne guzel iste bence keyfini cikar bu bebisler icin ne kadar bekledik biz :9:

benim gibi olur yani çookk iyi :52::52::52:benim eşim de terazi..güzelliğe çok düşkündürler kızın olura yandın benim ablamın kızı terazii sureklı açık elbise giymek,makyaj yapmak istiyor..:1::1::1:sureklı sorar ben güzel miyim ??ben güzel miyim ??hayat onun için hep güzellik :52::52::52:

benim gibi olur yani çookk iyi :52::52::52:benim eşim de terazi..güzelliğe çok düşkündürler kızın olura yandın benim ablamın kızı terazii sureklı açık elbise giymek,makyaj yapmak istiyor..:1::1::1:sureklı sorar ben güzel miyim ??ben güzel miyim ??hayat onun için hep güzellik :52::52::52:

anammm yandik biz desene :52::52: saglik olsunlarda canimm :16:

biz cikiyoruzz teyzesi daha kahvalti bile yapmadik gelirim insallah tekrar opuyoruz sizi :54:

anammm yandik biz desene :52::52: saglik olsunlarda canimm :16:

biz cikiyoruzz teyzesi daha kahvalti bile yapmadik gelirim insallah tekrar opuyoruz sizi :54:

tamam canımmgörüşürüz yinee:3::3::3:bu saat olmuş yapmamışlar kahvaltı :20::20::20:kazınmyaa başlamıştır miden ben hep acıkıyorum yaa ya da mide bulantısını bastırmak için sureklı yıyorumm..:1::1::1:

ayyy loori selencelk hayırlı olsun cok sevindim:))) ben girmeyip girmeyip kırkta yılda bir ancak girebildiğimden son sayfaları okuyabiliyorum baska hamile olupta hayırlı olsun demediğim varsa nolur affedin kızlar wallahi 100 ün üstünde sayfa oluyor birde calısmaya basladım bu afacanla imkansız oluyor okumam benim:)))

ya bu sefer benim reglim ilk kez gecikti hayatımda. dün olmam lazımdı test aldım fortel erken gebelik testi en hassas o diye biliyorum. ama sonuc negatif bugun hala yok gelen giden napsam bilemedim ya. ama olsa fortelde cıkmazmıydı. ilk kez böle gecikince heyecan yaptım bende..

loori benim herif ve erkek kardesim terazi sürekli cekisme halindeyiz...:4::4::4::4::4::4::1::1:

yaw ama ben baligim ya belki ondan anlasamiyorumdur sen iyi anlasirsin belkii merak etme:52::52::52::52::52:

adi üstünde terazi iyi ayarlamak dengede tutmak lazim habibtemmmmm:52::52:dengede tutana kadarda benim halimde bu sekilll:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

Son düzenleme:
yaw yokmu yeni hamilelik haberi alistim ya artikin sürekli duymak istiyom aliskanlik yaptiii bendeee:9::9::9::9::9:

yaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuu:53::53: valla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis:53:....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni..:4::4::4::4::4:dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm...:6:ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann:6:ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..:16:

Son düzenleme:
yaw bak unutuyodum simdik aklima geldi bende dün bebegimin sonuclarini aldim.aslinda bebeklerimin desem daha doru olurduuu:53::53: valla ikizmisss..tek yumurta ikizleriymis:53:....bebeklerde bi hastalik yada kromomzom bozuklugu yokmuss..sonucta yine bisey bulamadik ama plasenta iyi gelismemis olabilir diyo..bisey bulamayinca patolojide hep ayni sonucu yaziyolar yani doktorum yine pihtilasmadan olabilir dedi ..mahvetti bu pihtilasma beni..:4::4::4::4::4:dr ben ilk 6.haftada kalp atisinda ikiz oldugunu biliyodum dedi...yalniz birinin kalp atisi zayifti biri cok güclüydü seni dahada korkutmak istemedim dedi o yüzden diger randevuda söyleyecektim dedi...ama tabi ben randevuya 5 gün kala kaybetmistimm...:6:ikiz olmasi beni biraz daha üzdü cünkü bi daha bebek ne düsünmezdim kurtulurdum bi daha hamile kalmaktann:6:ama hayirlisi böyleymissss raabbim daha büyük aci yasatmasin..:16:

hayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( adet oldummmmmmmmmmmmmm offff yaaa offfffffffff cok bunalıyorum ya neden olmuyor nedennnn canım cok sıkkkın kendımı cok kotu hıssedıyorummm olmuyor ısdeeeolmuyorrr ..............

hayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( adet oldummmmmmmmmmmmmm offff yaaa offfffffffff cok bunalıyorum ya neden olmuyor nedennnn canım cok sıkkkın kendımı cok kotu hıssedıyorummm olmuyor ısdeeeolmuyorrr ..............

edammmmmmmmmm simdik üzüldüm mü desem sevindimmi desem bilemedim bitanem..cünkü onun yokluguda cok zor edammmm...haplarla bi damla gelsin diye bekleyen kizlar var bitanem..simdik edamm bak reglin bittikten 7 gün sonra sogana basliycan tamammi ..üsenmeden 15 gün iki ögün yapacan..bak bu kür derda deva faydasi var kesinlikle zarari yokkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyy loori selencelk hayırlı olsun cok sevindim:))) ben girmeyip girmeyip kırkta yılda bir ancak girebildiğimden son sayfaları okuyabiliyorum baska hamile olupta hayırlı olsun demediğim varsa nolur affedin kızlar wallahi 100 ün üstünde sayfa oluyor birde calısmaya basladım bu afacanla imkansız oluyor okumam benim:)))

ya bu sefer benim reglim ilk kez gecikti hayatımda. dün olmam lazımdı test aldım fortel erken gebelik testi en hassas o diye biliyorum. ama sonuc negatif bugun hala yok gelen giden napsam bilemedim ya. ama olsa fortelde cıkmazmıydı. ilk kez böle gecikince heyecan yaptım bende..

hnk canim cokta yumurtlaama günlerin dengesiz degilse silikte olsa en iyi testle yapmissin cikmasi lazimdi bence:29:

yasakhayalim ikizmiymiss :53: sok oldum valla okuyunca bitanemmm benimmmm sen cok sabirlisin bunlarinda ustesinden geleceginden eminimm buda gecicek arkadasim sabret dayan dualarim seninle rabbim seninde kucagini bos birakmicak...:54:

katıklı ekmek yazmışın canım hataylımısın bildiğim kadarıyla hatay da yapılıyor ...slm kızlar bu arada herkese...ben hala adet olmadım ama hç bir belirti yok o yüzden ümitlenmek istemiyorum

Evet hatayliyim canim :27::27::27: inşallah hamilesindir tatlım :16::16:

Tatlimmmmm çok üzüldüm kendi kardesim gibi:5:İnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın habibtemmm çok şükür hamile kalıyorsun bu rahatsızlıktan da en kısa zamanda kurtulursun bitanemmm:26::26:

Back
X