- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.781
Nasildiniz habibtelerimmmmmmmm herkes iyimi bakalim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasildiniz habibtelerimmmmmmmm herkes iyimi bakalim![]()
Lorimmmmmm tatlım çok şükür İyiyim bende ne zaman doktora gideceksin habibtemmmmm en kısa zamanda git habibtemmmm![]()
Zunu aralar ceviz ye 2 3tane bal süt bunları tüket habibtem doktora gidip kan testinden sonra ilaç verecek bebeğin gelişimi için teyzosinin kuzusu![]()
Hadi bakalim nasıl sevindim anlatamam iğneye gerek kalmadı çok şükür![]()
yasakhayalim ikizmiymisssok oldum valla okuyunca bitanemmm benimmmm sen cok sabirlisin bunlarinda ustesinden geleceginden eminimm buda gecicek arkadasim sabret dayan dualarim seninle rabbim seninde kucagini bos birakmicak...
![]()
valla tek yumurta ikiziymis kendi doktorumda söyledi loorimm bende cok sasirdim habibtemm.
anne tarifimda ikizlik hic yok ama amcamin cocuklari ikizbide ayni amcamin oglu evlendi onunda ikizi var baskada yok olsaydi bide benim olacaktiiisaol habibte loorim inslaah olur halen umudumu yitirmedim hamile kaldikca düsük olsa bile deniyecem
![]()
Tatlimmmmm çok üzüldüm kendi kardesim gibiİnşallah bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın habibtemmm çok şükür hamile kalıyorsun bu rahatsızlıktan da en kısa zamanda kurtulursun bitanemmm:26::26:
aynen yasakhayalimmm sonucta sen hamile kalabiliyosun bunlarinda ustesinden geliceksinn yine olur belki ikizin olmicak diye bisey yokki umudunu kaybetme asla![]()
loorim demekki hamilelik artikca ikiz kalma sansida artiyo..baksana ilk 4 hamileligim tekti bu cift olmussssss
acaba altincisi 3 üzmü olur diye düsünmeye basladimmm![]()
Yasakhayalimmmm hosgeldiniz habibtem gercekten sabrına hayranım allahım en kuşa zamanda senin yüzünü güldürecek dualarım seninle tebrik ediyorum helal sana habibte mmn:
![]()
olur mu olur habibtemmm olursa ne kaaaa guzel olur ama
yeterki olsunda biz 1 e bile raziyizz... Kadere inanirim Olucak Olucak![]()