• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canimm oncelikle gecmis olsun kistlerden kurtulmussun ben sadece gecen ay folik asit kullanmaya basladim ve bu ay hamileyim bilmiyorum onunlada alakasi varmi bide sogan kuru yapmistim:16:

insallah sende biran once kavusursusn:16:

teşekkr ederm inş olur da sogan kürünü nasıl yaptın
ben açıkcası yan etkisi falan olur diye cekiniyorum ilaçlarla birlikte

hosgeldin hancegim nerelerdesin :52:

Eşim gripte bebeğim onunla ilgileniyordum çorba,ilaç,bitki çayı hazırladım.Bi kahvaltı yaptı bugün yattı yine terlettim onu biraz şükür şimdi iyi Allaha şükür...Evdeydim ama gelemedim buraya siz neler yaptınız?Güzel haberler varmı???

şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim:16:

cok gecmis olsun scorpionsumm:6:iyi geceler canim benim :54::54::54:

teşekkr ederm inş olur da sogan kürünü nasıl yaptın
ben açıkcası yan etkisi falan olur diye cekiniyorum ilaçlarla birlikte

yok canim hic bi yan etkisi olmaz

sogan kuru: 1 tane orta boy sogani 4 e boluyosun 2 su bardagi klorsuz suda kaynatiyosun suzup ilik olunca iciyosun sabah aksam.. sabah ac karnina iciyosun 15 gun boyunca ve adetten 1 hafta sonra basliyosun...

insallah faydasini gorursusnnn.. bizede haber ver :16:

Eşim gripte bebeğim onunla ilgileniyordum çorba,ilaç,bitki çayı hazırladım.Bi kahvaltı yaptı bugün yattı yine terlettim onu biraz şükür şimdi iyi Allaha şükür...Evdeydim ama gelemedim buraya siz neler yaptınız?Güzel haberler varmı???

canimmm iyi yaptinn terleme iyi gelirr... bizde napalim bebegim ayni bildigin gibi:54:
battan varmi bi haber

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canim hic bi yan etkisi olmaz

sogan kuru: 1 tane orta boy sogani 4 e boluyosun 2 su bardagi klorsuz suda kaynatiyosun suzup ilik olunca iciyosun sabah aksam.. sabah ac karnina iciyosun 15 gun boyunca ve adetten 1 hafta sonra basliyosun...

insallah faydasini gorursusnnn.. bizede haber ver :16:

denicem teşekkr ederm weririm haber :)

şekerlerim ben kaçıyorum.ya sabah ayağımı bulaşık makinesinin açık kapağına çarpmıştım çok acıdı ama salak gibi ne ilac sürdüm ne buz koydum.şişmiş biraz yürürken de acıyo bıraz buz koyayım uzatıp. Tam da üst kısmı ayakkabı da başıma dert açmaz inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.Allaha emanet olun kızçelerim:16:

Canımmm,geçmiş olsun..İyi gecelerr Alaha emanet ol kuzzumm...:54:

Back
X