• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Eczacı kadın öyle dedi diyo eşim sen sabah yap garanti olsun diyo:((

Ben sabahı bekliim habibtemm sabrımıda ölçiim,çok sabırsızım ama dayanıcam sabaha kadar inat ettim:)))
sen sabah yap canımm inşşş güzel haber gelir:16::16::16::16:
ben geldim azcık yer açın bakem:10::10::10::10::10::10:
hg meleğimmm:54::54::54:yerin hazırrr tatlımmm:16::16::16:
Allah razı olsun bitanemm,yaa ıslaklık oluyo gibi gidip bakıyorum bişey yok,şimdide oldu bakmaya korkuyorum yaaa:26:
o bendede oluyodu canımmm gözüm hep ordaydıı:1::1::1: hala arada beyaz akıntı oluyo:27::27:

Şubat ayı da ne bereketliymis herkes Hamis sıra diğer habibtelerimde ins :26::26::26::26:

ahaaa :53::53:
bendede oluyodu islaklik diyodum adet oldum gidiyodum bisey yokk :53::53:

Hafifhafifde ağrı oluyo gibi sendede oluyomuydu bitanemmm????Ay sanki oldum olucam gibi oluyo ooof inşallah olmam yaaa...Tamam hazırladıydım kendimi olmasada üzülmeyeceğim diye ama geciktiya şimdi gelirse hönküre hönküre ağlarım vallahi:26:

ben bu esas oglani tutarsam varyaa :47::47: onun ne isi vardi sizlede geliyo yaaa

Evlenecek Nisan'da hazırlık tapıyor sevgililer gunünü hediyeler alıyor bizimkide öyle bakıyor bana bağırmazsa olmuyor önünde amann yaaa alışveriş yapmam burada kendisiyle zevklerimiz uyuşmuyor :27:27::27:

Biİm herif sınırlendirdi tatlimmmm erkeklik tapıyor yani da esas oğlanın :47::47::47:
:22::22::22::22:bıktık yaw bu esas oglandan kuzum Rabbim yardımcın olsunnn gıcık şey sana bi huzur vermiyo:6::6::6:
bence kaciralim yasakhayalimi yiyelim nasil olurrr :8:
bencedee kaçıralımm kuzum:9::9::9: ben sana zaman saat söliycem ozaman harekete geçerizz:52::52::52:

Hafifhafifde ağrı oluyo gibi sendede oluyomuydu bitanemmm????Ay sanki oldum olucam gibi oluyo ooof inşallah olmam yaaa...Tamam hazırladıydım kendimi olmasada üzülmeyeceğim diye ama geciktiya şimdi gelirse hönküre hönküre ağlarım vallahi:26:

kasik agrilarim vardi ara ara hep olucam dedim cunku kasiklarim fln agriyodu ama olmadim :49:

insallah sende olmicaksinn hayatimm:54:

tatlım benim benim hala agrım oluyoo kasık agrısı:25::25:onlar normalmıişş zatenn inşş hamilesindir canımm:16::16::16: çünkü belirtin çok benziyoo:52::52::52:

Evlenecek Nisan'da hazırlık tapıyor sevgililer gunünü hediyeler alıyor bizimkide öyle bakıyor bana bağırmazsa olmuyor önünde amann yaaa alışveriş yapmam burada kendisiyle zevklerimiz uyuşmuyor :27:27::27:

seninki niye bagiriyo yaa yasakhayalimle oraya ucmamiz lazim hee :10:

kolaysa benim ki bi bana bagirsinn :22::22:

Konusmayacammmm karnımda bebek var artık spermine ihtiyacım yok Hahahshaha psdfghjkllzcaaasaddfghjkk ayy deli gibi gülüyorum :60::60::60:

sanada iyi geceler hayalotummmmm:16::16::16::16::16::16::16:hapin etkisi galiba demi hayalotumm:26:
öyleydı canbonum ama geçti:46::46::46:
Yasakhayalim yeni geldik sayılır kuzum, ölüyorum yorgunluktan tipim aynen böylee:37:
hayalotumm bi ara uzun uzun yazışalım kuzum, leylek amcani yerim benn:9: bu ara topiğimizde dolaşıyo yakında bize de gelecek inşş:16:
kln ve loorim sağolun, inş hayırlısı ile nasip olur :16:

canlarımmmm ben çok yorgun olduğumdan daha fazla kalmıycam, sizi çooooooooook seviyoruuummmmmm öptüümm:54::54::54:
tamam kuzum benım uzunnnnn uzunnnnn onusuruz inşallah:16::16::16:tatlı ruyalar:3::3::3::3::3:
tıksınyorum herseyden hayallerim yarım yamalak sevmıyorum dunyayı sevmıyorum canımı aılem esım hıcbır zman yanımda olmadınız kalkmaya calıstım daha da dıbe ıtıkledınız gıdıyorum artık yoksunuz hıcbırınız nefret edıyorum sızden
yaw noldu beklenen bebekım bırden.merak edıyodum senı:26:kimsenın hayatı 4 4 lük degıl.kımbılır kımlerın ıcınde ne fırtınalar kopuyolar.sakınles bıraz:29::29::29:
Gördümki meddcezirim le suedam gelmişşş:46::46:
Herkes iyidir inşallah canlarım.ben iyiyim.biraz kafa dinliyorum eşim evde yok.yarın akşam da kzıkıza dışarda takılıcaz.bu ara biraz keyfime bakmak istiyorum.anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde.inşallah çabucak atarım üzerimden
scorpıonsum kavusamadık bıtanem:29::29::29:
bıktım daynamıyorum koca desen umursmaz aıle desen sorumsuz depresyona gırdım artık battıkca batıyorum bendekı dert kımsede yoktur varsada yanınızda bır el vardır artık canım cıksın dıye du edrr oldum
ya deme oyle rabbım beterınden korusun beterın neterı vardır alaala:26:
hayirli olsun Loori... cok sevindimmmm. Insaallah cok rahat bir hamileleik gecirirsinnn ve hayirlisiyla dünyaya seker bir bebek etirirsinn. Darisi tüm umut ile bekleyen anne adaylarinin basina insalllahhh...
yaw bu kızçeyi arıyorum nerdesın yahu:27::27::27:
Biİm herif sınırlendirdi tatlimmmm erkeklik tapıyor yani da esas oğlanın :47::47::47:
hayben bu esas oglanın:47::47::47:
Hayalot inişe geçmektedir :10::1::1::1::1:
işte geldimmmm :46::46::46::46::46:
Hoşgeldinn bitanemmm,nasılsın??Yarın yumurtaya baktırmaya gidicektin dimi??:54:
iyiyim kuzum evet yarın gıdıcem kısmetse bakalım ne olcek:51:sen nasılsın hancekım:16:
sen sabah yap canımm inşşş güzel haber gelir:16::16::16::16:

hg meleğimmm:54::54::54:yerin hazırrr tatlımmm:16::16::16:

o bendede oluyodu canımmm gözüm hep ordaydıı:1::1::1: hala arada beyaz akıntı oluyo:27::27:

hb bıtanemmmm:54::54:çok saol hemen oturayım:69:

Selenimmmmmmm doktora gittin mı bakım sen :27::27:
yok bitanem daha gitmedimm ama gelecek hafta gidicem salı günü saglık ocagından çagırdılarr tahlil felan yapılcakmışş:6::6:
guze bi yer olsun ben getirim catali bicagi fln :10:
tamam canım sen hiç merak etmee en lüx yeri ayarlıycam :51::51::51:yasagımın haberi olmasınn:9::9::9:aman kacar felan elimizden:9::9:

Back
X