- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.221
Biİm herif sınırlendirdi tatlimmmm erkeklik tapıyor yani da esas oğlanın![]()
ben bu esas oglani tutarsam varyaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen sabah yap canımm inşşş güzel haber gelirEczacı kadın öyle dedi diyo eşim sen sabah yap garanti olsun diyo(
Ben sabahı bekliim habibtemm sabrımıda ölçiim,çok sabırsızım ama dayanıcam sabaha kadar inat ettim:)))
hg meleğimmmben geldim azcık yer açın bakem![]()
o bendede oluyodu canımmm gözüm hep ordaydııAllah razı olsun bitanemm,yaa ıslaklık oluyo gibi gidip bakıyorum bişey yok,şimdide oldu bakmaya korkuyorum yaaa:26:
ahaaa
bendede oluyodu islaklik diyodum adet oldum gidiyodum bisey yokk![]()
kız Allah iyiligini versin emiii
birgün kalacan elimdee
herifine komuycam seni yiyip bitircemm
![]()
ben bu esas oglani tutarsam varyaaonun ne isi vardi sizlede geliyo yaaa
bencedee kaçıralımm kuzumbence kaciralim yasakhayalimi yiyelim nasil olurrr![]()
Hafifhafifde ağrı oluyo gibi sendede oluyomuydu bitanemmm????Ay sanki oldum olucam gibi oluyo ooof inşallah olmam yaaa...Tamam hazırladıydım kendimi olmasada üzülmeyeceğim diye ama geciktiya şimdi gelirse hönküre hönküre ağlarım vallahi:26:
tatlım benim benim hala agrım oluyoo kasık agrısıHafifhafifde ağrı oluyo gibi sendede oluyomuydu bitanemmm????Ay sanki oldum olucam gibi oluyo ooof inşallah olmam yaaa...Tamam hazırladıydım kendimi olmasada üzülmeyeceğim diye ama geciktiya şimdi gelirse hönküre hönküre ağlarım vallahi:26:
bıktık yaw bu esas oglandan kuzum Rabbim yardımcın olsunnn gıcık şey sana bi huzur vermiyo
bencedee kaçıralımm kuzumben sana zaman saat söliycem ozaman harekete geçerizz
![]()
Evlenecek Nisan'da hazırlık tapıyor sevgililer gunünü hediyeler alıyor bizimkide öyle bakıyor bana bağırmazsa olmuyor önünde amann yaaa alışveriş yapmam burada kendisiyle zevklerimiz uyuşmuyor27:
![]()
tamam canımm biraz araştırma yapimm :126::126::126::126: iyi bir yer buluyummsen bana mekan ve saati bildir oradayimm![]()
tamam canımm biraz araştırma yapimm :126::126::126::126: iyi bir yer buluyummsana sölerim canımm
![]()
seninki niye bagiriyo yaa yasakhayalimle oraya ucmamiz lazim hee
kolaysa benim ki bi bana bagirsinn![]()
loorim sen durr hayalotumla biz giderizz sen hamilesinnn otur yerinde bakimmmmm
![]()
öyleydı canbonum ama geçtisanada iyi geceler hayalotummmmmhapin etkisi galiba demi hayalotumm:26:
tamam kuzum benım uzunnnnn uzunnnnn onusuruz inşallahYasakhayalim yeni geldik sayılır kuzum, ölüyorum yorgunluktan tipim aynen böylee![]()
hayalotumm bi ara uzun uzun yazışalım kuzum, leylek amcani yerim bennbu ara topiğimizde dolaşıyo yakında bize de gelecek inşş
kln ve loorim sağolun, inş hayırlısı ile nasip olur
canlarımmmm ben çok yorgun olduğumdan daha fazla kalmıycam, sizi çooooooooook seviyoruuummmmmm öptüümm![]()
yaw noldu beklenen bebekım bırden.merak edıyodum senı:26:kimsenın hayatı 4 4 lük degıl.kımbılır kımlerın ıcınde ne fırtınalar kopuyolar.sakınles bıraztıksınyorum herseyden hayallerim yarım yamalak sevmıyorum dunyayı sevmıyorum canımı aılem esım hıcbır zman yanımda olmadınız kalkmaya calıstım daha da dıbe ıtıkledınız gıdıyorum artık yoksunuz hıcbırınız nefret edıyorum sızden
scorpıonsum kavusamadık bıtanemGördümki meddcezirim le suedam gelmişşş
Herkes iyidir inşallah canlarım.ben iyiyim.biraz kafa dinliyorum eşim evde yok.yarın akşam da kzıkıza dışarda takılıcaz.bu ara biraz keyfime bakmak istiyorum.anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde.inşallah çabucak atarım üzerimden
ya deme oyle rabbım beterınden korusun beterın neterı vardır alaala:26:bıktım daynamıyorum koca desen umursmaz aıle desen sorumsuz depresyona gırdım artık battıkca batıyorum bendekı dert kımsede yoktur varsada yanınızda bır el vardır artık canım cıksın dıye du edrr oldum
yaw bu kızçeyi arıyorum nerdesın yahuhayirli olsun Loori... cok sevindimmmm. Insaallah cok rahat bir hamileleik gecirirsinnn ve hayirlisiyla dünyaya seker bir bebek etirirsinn. Darisi tüm umut ile bekleyen anne adaylarinin basina insalllahhh...
hayben bu esas oglanınBiİm herif sınırlendirdi tatlimmmm erkeklik tapıyor yani da esas oğlanın![]()
işte geldimmmmHayalot inişe geçmektedir![]()
iyiyim kuzum evet yarın gıdıcem kısmetse bakalım ne olcekHoşgeldinn bitanemmm,nasılsın??Yarın yumurtaya baktırmaya gidicektin dimi??![]()
sen sabah yap canımm inşşş güzel haber gelir
hg meleğimmmyerin hazırrr tatlımmm
o bendede oluyodu canımmm gözüm hep ordaydııhala arada beyaz akıntı oluyo
![]()
Konusmayacammmm karnımda bebek var artık spermine ihtiyacım yok Hahahshaha psdfghjkllzcaaasaddfghjkk ayy deli gibi gülüyorum![]()
yok bitanem daha gitmedimm ama gelecek hafta gidicem salı günü saglık ocagından çagırdılarr tahlil felan yapılcakmışşSelenimmmmmmm doktora gittin mı bakım sen![]()
tamam canım sen hiç merak etmee en lüx yeri ayarlıycamguze bi yer olsun ben getirim catali bicagi fln![]()