• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hic resim atmadim habibtem nasil atiliyo bilmiyorum heee dogruya sen bilirsin bu isi sen anlat bana bende cekilip atiyim:52:

loorim hancekk resmi kopyala buraya koyuncada oluyo diyo ben onu hic denemedim bi deene istersen bende söyle koyuyorumm..basitce anlatacammm..hani harfleri kalinlastirma yeri varya B bunun GIBI ONUN SIRASINDA TIPKI PENCERE GIBI SEKIL VAR ONA BAS..from computer yazisi cikacak ona bas .daha sonra dosya ekle yerinden kendindeki resmi yükleyecen eklenti yükleye bas islemi bitir habibtemmm:52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
loorim hancekk resmi kopyala buraya koyuncada oluyo diyo ben onu hic denemedim bi deene istersen bende söyle koyuyorumm..basitce anlatacammm..hani harfleri kalinlastirma yeri varya B bunun GIBI ONUN SIRASINDA TIPKI PENCERE GIBI SEKIL VAR ONA BAS..from computer yazisi cikacak ona bas .daha sonra dosya ekle yerinden kendindeki resmi yükleyecen eklenti yükleye bas islemi bitir habibtemmm:52::52::52::52::52::52::52:

tamam habibtem yuklicem bakalim yapabilicekmiyim :27:

$IMG-20130211-WA0000.webp
pencere seklini bulduysan kesin olur habbitemmmm:27::27::27::27::27::27::27::27::1:

olmadi dimi

Back
X