• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu adamlar hamile olsa varya emin ol bizden daha fazla cekilmez hal alirlardi ne anlarlar helede benimki ne dugun gormus oynamis ne olu gormus aglamis aynen bu durum vahim:27:
aynen valla bende dedim aynısınıı:9::9::9:Allahım dedim sizlerede öle bi özellik verseydiii bak görürdüm senin halinii:4::4::4::4:nasılsmış dedim içinde can oluşuyo kolaymı dedimm :4::4::52::52::52::52::52::52:bi grip oluyodaaa Alllahhhh hiç çekilmiyo:4::4::4:

canımm tanışalımmı demiştim ama sanırım görmedinn:17::17:

selam cnmmm tanışalım tabi naz ben pek yeni olmamakla beraber yeni sayılırımm geçen haftaya kadar sık sık girodum ama geçen hafta ttnet maduresi oldum :47::47: neseki düzeldii :16::16::16::16::16:
nasılsın iyisin inşallahh:54::54::54:

evt bende tanısmadım daha :17::17:
utanalım da selencikim, :17::17:belkim masumluğumuzdan etkilenir de tanısırık :52::52::52:
:16::16::16::16: nasıl etkilenmem canım benim toparlanmamda en büyük etki buradak, arkadaşlarım olduu :16::16::16: temizliğe dalmışım bakamadım hepiciniz çıkmışınızzz yawwww:10::10::10::10: nese bende ütüme başlayayım barimmm gene gelirim benn cancazlarımm benimmm :54::54::54::54::54::54::6::6::6::6:

:16::16::16::16: nasıl etkilenmem canım benim toparlanmamda en büyük etki buradak, arkadaşlarım olduu :16::16::16: temizliğe dalmışım bakamadım hepiciniz çıkmışınızzz yawwww:10::10::10::10: nese bende ütüme başlayayım barimmm gene gelirim benn cancazlarımm benimmm :54::54::54::54::54::54::6::6::6::6:

:16:evt öle.. burası çok etkiliyor insanı..
ben buralardayım da.. işi olanlar çıkdı tabiki.. hayalotum da bi çıkdı gelmedi henüz balkusum :44:
ütü demisken benim de var ama hiç sevmiorumm yaaa :84::84::84:

neden kimsecikler yokkk bu güzel ve güneşli gündee herkes dışarıyamı cıktııı yoksaaa

zeynebnurum hsgeldin cnm , nasılsın :16:
yok cnm gelen olud gitti.. gelirler isleri vardır.. bende çıkamadım bi türlü, yaza çize katip olacam hehe :1:

napıyosunuz kızlar
umutcum yanlışmı anladım tüp bebeğemi başladın :26:

gumus hsg cnm.. nasılsın :16:
evt kısmet olursa adet olunca gidicez bgünlerde bakalım hayırlısı , daha tam baslamadım yani..
geçen hafta gittik de, adet olunca gel dedikleri için.. adetimi bekliom su anda

sen nasılsın nasıl gidiıo

yok cnm gelen olud gitti.. gelirler isleri vardır.. bende çıkamadım bi türlü, yaza çize katip olacam hehe :1:

evt kısmet olursa adet olunca gidicez bgünlerde bakalım hayırlısı , daha tam baslamadım yani..

cok sevndm canım senin adına hayırlısı olur inş
bende napıyım camları sildim hava güzeldi banyomu yaptım akşama hazırlanıyorum işte:21::21:

canım yaa sana birşey sorsamm olurmuu :17::17::17:
burdamısın halaa

cok sevndm canım senin adına hayırlısı olur inş
bende napıyım camları sildim hava güzeldi banyomu yaptım akşama hazırlanıyorum işte:21::21:

öle hayırlısı bakalım ..
ohh mis mis , önceki gün bnde yaptım temizlik :16:
hmm nere yolculuk :51:

öle hayırlısı bakalım ..
ohh mis mis , önceki gün bnde yaptım temizlik :16:
hmm nere yolculuk :51:
yemeğe gidecez akşama sonra eve gelcez tv izliycez bu arada dün adet oldum lekeler geldi sabahtan başladı liste yaparsan 14 şubat benm bat ben bi çıkıyımperdeleri asıyım öpüyorum :54:

sor bakalım ama zor olmasın :1:

canımmm benim bu aralar yumurtlama günlerim malum çalışmalar oluyo :17::17::17::17:
dünde çalışmadan 2 3 saat sonra kana oldu çok koyurenkli değil kırmızımsıı ve sabaha kadardaa azda olsa geldii neden olmuşturkii hiç olmazdı böyle birşeyyy:17::17::17:

Son düzenleme:
yemeğe gidecez akşama sonra eve gelcez tv izliycez bu arada dün adet oldum lekeler geldi sabahtan başladı liste yaparsan 14 şubat benm bat ben bi çıkıyımperdeleri asıyım öpüyorum :54:

hmm hadi bakalım. :)

şey.. liste işi, şuan muallakta, dün aksam da bunun konusu geçti.. yine konusuruz.. öptm kolay gelsin
canımmm benim bu aralar yumurtlama günlerim malum çalışmalar oluyo :17::17::17::17:
dünde çalışmadan 2 3 saat sonra kana oldu çok koyurenkli değil kırmızımsıı ve sabaha kadardaa azda olsa geldii neden olmuşturkii hiç olmazdı böyle birşeyyy:17::17::17:

hmm :53::53: seyy.. zor yerden sordun simdik:17::17:ben nasıl çıkçam bu isin içinden, :44: dur bi uzmanlık yapam da gelem :52::52:

şey cnm.. adet günün ne zamandı.. yakın mı :26:
hani kanama olmaz normaled ama,. bi cvp ver bakim suna:44:

Son düzenleme:
hmm hadi bakalım. :)

şey.. liste işi, şuan muallakta, dün aksam da bunun konusu geçti.. yine konusuruz.. öptm kolay gelsin

hmm :53::53: seyy.. zor yerden sordun simdik:17::17:ben nasıl çıkçam bu isin içinden, :44: dur bi uzmanlık yapam da gelem :52::52:

şey cnm.. adet günün ne zamandı.. yakın mı :26:
hani kanama olmaz normaled ama,. bu cvp ver bakim suna:44:

daha var martın 2si yada 3 olacakk canımm

sen ankarayamı geleceksin hangi hasteneyee birde bende burda gitmek için bi hastene araştırıyorum amaa bilemiyorumm

Son düzenleme:
Back
X