• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu yorgunluğun üzerine en iyi bu gider herhalde haydi kızlar buyrun kahve eşliğinde sohbetimizi edelim yoksam ben uyuyabilirim:)))Gözlerim minicik kaldı:)))

naptın nie yordun kendini de bakalım
bende yat yat vakit geçirorm canım
bide sevgliler günü vasat geçti
kociş 2 sevgiler günüdür 1 tane gül alıo ve ben özen göstermio die gıcık oluorm ona

Eşim geçen hafta evdeydi hastaydı,doğru düzgün temizleyemedim evi bugünde halılara kadar sildim heryeri dip köşe temizledim kollarım kalkmıyo şimdi,duştan sonra dahada belli oldu:)):16:

Bu resmide eklemiştim neden çıkmamış alla alla

Bak sinir oldum şimdik $395721_422616857821405_1048681493_n.webp

ya ben iki gündür gelemiyodum bi geriye giittim ama kafam karıştı :27::27: galiba bişiler olmuş:50: topiğe yeni gelen biri olarak hiçbişi anlamadım :50::50: umarım bi sorun varsa tez vakitte düzelir :34: hayırlı akşamlar

selam habibtelerimmmm nasilsiniz bakalimmmmm...gecmisi okyarak geldimmmmmmmm herkes iyimi hayyalotum umudumm neredesiniz yaaa doktora gidecekti neyse in sallahhh hemen gelirler....:16::16::16::16::16:

iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm:16::16::16::16::16:

:nazar:kızlaaar çarşamba transferim yapıldı 2 gündr dinleniyorum eşim beni ayağa bile kaldırmıyor şuan bunları yazmak için bile başımda bekliyor kendini yorma uzan diyooorr bana dua edin artık tutsun yeğeniniz teyzelerinin ellerinden öptürmeye getirecem ona göre .... :nazar:

Canımmmm hayırlı olsun inşş güzel haberlerini verirsiz bizlereee.. çook dikkat et kendine olur muu :16:

günaydın kızçelerim:10::10::10:
ben geldim diş ağrısından uyuyamıyorum ya:14::14::14:
doktorada gitmek istemıyorum cunku korkuyorum:27::27:
biraz dolanımda bi gelım bakım :31::31:

kuzum çok çektirdi şu dişin sana, kıyamam bitanemeeee :16:

Günaydın bal kıZçemmm :46::46:geçmiş olsun kuzum benimmm
bebeğimm nerelerdesin özledim vallaaa :54:

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn :16::16::16:
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
:52:

kuzuuuuum aminnn, Allah hayırlısı ile kabul etsin dularımızı inşş bitanemmmm :16:

saol balım benimm, balkusumm :16::16:
bak sana bi takdik vereyim balımm..:1: sakın unutma bunu.. :1:gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa :9::9::9:
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..:17:disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..:17:bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca, :31: korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum..:29: o 5 kisiden biri de benim.. :52: bayılıyosun, olay bitiyo :9::9::9:snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo.. :9:kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin..:9::9: ve kızın ödü kopmus..:52: noldu buna diye.. :9::9::9:snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo. :ssz:sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden :52::52::52: artık adım hastanede bayılan kız die geçti.. :52: eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım :9::9::9:

alemsin umuudum yaa iyi taktik vallaa:34:

saat 3te gidicekmişiz :ssz:bi bakınım dedim kimler var:29:
hancekim ilhannazım nasılsınız:54:
kuzummm naaptın dönmedin mi dahaaa :53:

Kızlarr İyii Akşamlarr Hepinizee:16::16::16: Sağlıklı,Mutlu Günlerinizz olsunn:48::48::48:
Amin beraycııııımmmm :16: hepimizin inşşşş :16:

selam habibtelerimmmm nasilsiniz bakalimmmmm...gecmisi okyarak geldimmmmmmmm herkes iyimi hayyalotum umudumm neredesiniz yaaa doktora gidecekti neyse in sallahhh hemen gelirler....:16::16::16::16::16:

kuzuuuuum nasılsın bitanem beniimmmm :16:

ben hiç iyi degilim kalubu face gibi dondurma secenegm var mı cnm bılıyo musun kapatıcam gırmıcm bı daha

valla bilmiyorum ben de ayşecim bi bakayım senin için amaaa neden çıkıyosun nolsu hayırdırr :53:

iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm:16::16::16::16::16:

ben de iyiyim kuzuuum, kocişle canlı müziğe gitttik bu akşamm. ohh çok iyi geldi valla:16::16::16::16:
bu sabahta erkenden kalkıp temizliğimi bitirdim, haftasonu yatıştayım kuzuuuummm :46::46::46::46::46::46:
sen nasılsın habibtemmmm, teyzoşum nasıll:nazar::nazar::nazar:

valla bilmiyorum ben de ayşecim bi bakayım senin için amaaa neden çıkıyosun nolsu hayırdırr :53:[/QUOTE]

uzun hıkaye cnm bosver

Back
X