- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.801
naber kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canımmmmm sen geldin daha iyi oldukkk sen nasılsınnn :78:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canımmmmm sen geldin daha iyi oldukkk sen nasılsınnn :78:![]()
Azcık yorgunumm gülümmm,sen nasılsın???![]()
naptın nie yordun kendini de bakalım
bende yat yat vakit geçirorm canım
bide sevgliler günü vasat geçti
kociş 2 sevgiler günüdür 1 tane gül alıo ve ben özen göstermio die gıcık oluorm ona
Bu resmide eklemiştim neden çıkmamış alla allaBu yorgunluğun üzerine en iyi bu gider herhalde haydi kızlar buyrun kahve eşliğinde sohbetimizi edelim yoksam ben uyuyabilirim:)))Gözlerim minicik kaldı:)))
Eşim geçen hafta evdeydi hastaydı,doğru düzgün temizleyemedim evi bugünde halılara kadar sildim heryeri dip köşe temizledim kollarım kalkmıyo şimdi,duştan sonra dahada belli oldu:))![]()
eline saglık canımmmmmmmmm![]()
herkese merhabaaa
nurluum ayşemmm vee alpınımnasılsınız kuzucuklarr
![]()
kızlaaar çarşamba transferim yapıldı 2 gündr dinleniyorum eşim beni ayağa bile kaldırmıyor şuan bunları yazmak için bile başımda bekliyor kendini yorma uzan diyooorr bana dua edin artık tutsun yeğeniniz teyzelerinin ellerinden öptürmeye getirecem ona göre ....
![]()
günaydın kızçelerim
ben geldim diş ağrısından uyuyamıyorum ya
doktorada gitmek istemıyorum cunku korkuyorum
biraz dolanımda bi gelım bakım![]()
bebeğimm nerelerdesin özledim vallaaaGünaydın bal kıZçemmmgeçmiş olsun kuzum benimmm
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
saol balım benimm, balkusumm
bak sana bi takdik vereyim balımm..sakın unutma bunu..
gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..
bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca,
korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum..
o 5 kisiden biri de benim..
bayılıyosun, olay bitiyo
snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo..
kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin..
ve kızın ödü kopmus..
noldu buna diye..
snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo.
sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden
artık adım hastanede bayılan kız die geçti..
eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım
![]()
kuzummm naaptın dönmedin mi dahaaasaat 3te gidicekmişizbi bakınım dedim kimler var
hancekim ilhannazım nasılsınız![]()
Amin beraycııııımmmmKızlarr İyii Akşamlarr HepinizeeSağlıklı,Mutlu Günlerinizz olsunn
![]()
selam habibtelerimmmm nasilsiniz bakalimmmmm...gecmisi okyarak geldimmmmmmmm herkes iyimi hayyalotum umudumm neredesiniz yaaa doktora gidecekti neyse in sallahhh hemen gelirler....![]()
ben hiç iyi degilim kalubu face gibi dondurma secenegm var mı cnm bılıyo musun kapatıcam gırmıcm bı daha
iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm![]()
iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm![]()