• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anammmmm bu ne keserimmm.süper görüküyooooo.:56::56::56::56:.tarifini verirmisin cnm bende yapayım yarınnnnnn
ayyy afiyet ıolsun bu aradaaaaaa:27::27::27::27:

teşekkür ederim canım hemen vereym

4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
2,5 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao

yumurtaları ve şekeri mikserle iyice çırp üzerine kakao hariç diğer kalan malzemeleri azar azar ekle sonra karışımı ikiye ayır birine kakaoyu ekle mikserle çırp sonra tepsiyi yağla 3 kaşık sade karışımı koy üzerine 3 kaşık kakaolu karışımı bu şekilde sürekli tekrarla ve bitince bıçakla şekil ver pasta keser gibi yaptım ben ama farklı şekillerde olablr:)

afiyet olsun....
:56::40:

teşekkür ederim canım hemen vereym

4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
2,5 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao

yumurtaları ve şekeri mikserle iyice çırp üzerine kakao hariç diğer kalan malzemeleri azar azar ekle sonra karışımı ikiye ayır birine kakaoyu ekle mikserle çırp sonra tepsiyi yağla 3 kaşık sade karışımı koy üzerine 3 kaşık kakaolu karışımı bu şekilde sürekli tekrarla ve bitince bıçakla şekil ver pasta keser gibi yaptım ben ama farklı şekillerde olablr:)

afiyet olsun....
:56::40:

teşekkürler kuzummm..ama 3 kaşık sade 3 kaşık kakaolu dıyon yaa onu anlamadım nasıl yapıcam onu..böyle daire çizer gibimi dökücem yani..senin üzeri öyle olmuş yaa..

teşekkürler kuzummm..ama 3 kaşık sade 3 kaşık kakaolu dıyon yaa onu anlamadım nasıl yapıcam onu..böyle daire çizer gibimi dökücem yani..senin üzeri öyle olmuş yaa..

canım yağladığımız tepsiye 3 kaşık sade karışımdan tepsinin üzerine dök sonra o karışımın üzerinede kakoluyu dök sen döktkçe o kayarak açılıcak:))

$DSCN2916.webpcanım bak bu şekilde yapılcak

canım yağladığımız tepsiye 3 kaşık sade karışımdan tepsinin üzerine dök sonra o karışımın üzerinede kakoluyu dök sen döktkçe o kayarak açılıcak:))

Eki Görüntüle 634819 canım bak bu şekilde yapılcak

ayy canımmm anladımmmm çok teşekkür ederimmmm..valla eşimde baktı çok beğendi..yarın kahvaltıya arkadaşlar geliyo..öğlen kahvesine yapayım inşallahhh:56:..gerçı yuvarlak borcamımı geçen gün eşim kırdı sağolsun :30:ama yuvarlak teflon kalıp var onda yaparım olmazsaa:31:

ayy canımmm anladımmmm çok teşekkür ederimmmm..valla eşimde baktı çok beğendi..yarın kahvaltıya arkadaşlar geliyo..öğlen kahvesine yapayım inşallahhh:56:..gerçı yuvarlak borcamımı geçen gün eşim kırdı sağolsun :30:ama yuvarlak teflon kalıp var onda yaparım olmazsaa:31:

valla bende şimdi eşimle müdürü geldi onlara ikram ettim müdür baya beğendi gerçekten çok güzel oluyor tadıda görüntüsüde güzel:) sende o kalıpla yaparsın sorun değil önemli olan şekli doğru yapmak:)bu arada önceden ısıtılmış 175 C lik fırında 45 dakika pişirilmesi gerekiyor..

Son düzenleme:
valla bende şimdi eşimle müdürü geldi onlara ikram ettim müdür baya beğendi gerçekten çok güzel oluyor tadıda görüntüsüde güzel:) sende o kalıpla yaparsın sorun değil önemli olan şekli doğru yapmak:)

yapıcam tatlımm..zaten kankamızın eşi yani eltim diyoruz birbirimize şu an 5 haftalık hamileee..onu da kutlamış oluruzzz:emir_bebek::emir_bebek:

wawww ne kada güzell görünüoo yawww :52::52::52::52: şaştım kaldımmm nasıl yapyın öle şeklliii yaww çokk güzell çokkk ellerine sağlıkk canımmm:56::56::56::56::56:

teşekkürler canım valla çok basit :)) yukarı sayfalarda anlatıım nasıl yapldığını mutlaka deneyin tadıda güzel oluyor:))

ınn resmini çektim tele kaybedersem sayfaları telde kalsınn :9::9::9: saol cnm valla görünüş zaten tablo gibi insanın yiyesi gelmesss :34::34::34::56::56::56::56::56::56::56:

yaw benımde varda hepsi bekar bi çok konuda uyuşamıyoruz ve dışarı çıkamıyorum onlarla:27::27::27:

:27::27::27: anlaşamadığım olursa aman hiç olmasın diorum ben bazenn benimde var hayalimde çocukları çok kadıncağılar küçük aslında yaşıtızda anam kız çocuğu var Allah ın gücüne gitmesin ama çokkk yaramasss :27::27::27::27: evde dağıtcaklarrr anasıda çokk gamsızz geçen kapıda görüm küçük kızz abla sen nerden geliosun evlimsin vs derken içeri dalı verdii anam heryeri dağıtıo anasında kızm sen napıosun demio eve bakıo öle bönbönn :47::47::47: sonra ayağında terlikle girdi kız dedim abla al çocuğu ayakkabısı var ben çocuğu tuttum kolundan benim tutmala yapıştı kolua bi ısrıyor derinki koparcakkk :9::9::9::9: deli oldum şimdi düşünsene öle bi arkadaşş deli olurum yawww :30::30::30::30: bölesini görünce hiç olmasın diorumm valla :23::23::23:

Back
X