- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.081
Eki Görüntüle 634644 bu da benim zebra kekim:))
anammmmm bu ne keserimmm.süper görüküyooooo.

ayyy afiyet ıolsun bu aradaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmmm bu ne keserimmm.süper görüküyooooo..tarifini verirmisin cnm bende yapayım yarınnnnnn
ayyy afiyet ıolsun bu aradaaaaaa![]()
teşekkür ederim canım hemen vereym
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
kabartma tozu
vanilya
2,5 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao
yumurtaları ve şekeri mikserle iyice çırp üzerine kakao hariç diğer kalan malzemeleri azar azar ekle sonra karışımı ikiye ayır birine kakaoyu ekle mikserle çırp sonra tepsiyi yağla 3 kaşık sade karışımı koy üzerine 3 kaşık kakaolu karışımı bu şekilde sürekli tekrarla ve bitince bıçakla şekil ver pasta keser gibi yaptım ben ama farklı şekillerde olablr:)
afiyet olsun....![]()
teşekkürler kuzummm..ama 3 kaşık sade 3 kaşık kakaolu dıyon yaa onu anlamadım nasıl yapıcam onu..böyle daire çizer gibimi dökücem yani..senin üzeri öyle olmuş yaa..
canım yağladığımız tepsiye 3 kaşık sade karışımdan tepsinin üzerine dök sonra o karışımın üzerinede kakoluyu dök sen döktkçe o kayarak açılıcak:))
Eki Görüntüle 634819 canım bak bu şekilde yapılcak
ayy canımmm anladımmmm çok teşekkür ederimmmm..valla eşimde baktı çok beğendi..yarın kahvaltıya arkadaşlar geliyo..öğlen kahvesine yapayım inşallahhh..gerçı yuvarlak borcamımı geçen gün eşim kırdı sağolsun
ama yuvarlak teflon kalıp var onda yaparım olmazsaa
![]()
hanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
valla bende şimdi eşimle müdürü geldi onlara ikram ettim müdür baya beğendi gerçekten çok güzel oluyor tadıda görüntüsüde güzel:) sende o kalıpla yaparsın sorun değil önemli olan şekli doğru yapmak:)
yapıcam tatlımm..zaten kankamızın eşi yani eltim diyoruz birbirimize şu an 5 haftalık hamileee..onu da kutlamış oluruzzz![]()
wawww ne kada güzell görünüoo yawwwşaştım kaldımmm nasıl yapyın öle şeklliii yaww çokk güzell çokkk ellerine sağlıkk canımmm
![]()
Eki Görüntüle 634819 canım bak bu şekilde yapılcak
ooo süpper hayırlı olsun darısı sana inşallah
yapıcam tatlımm..zaten kankamızın eşi yani eltim diyoruz birbirimize şu an 5 haftalık hamileee..onu da kutlamış oluruzzz![]()
Kızlar ben geldimmm![]()
yaw benımde varda hepsi bekar bi çok konuda uyuşamıyoruz ve dışarı çıkamıyorum onlarla![]()