• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmm:56: soğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii:17: ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee :69:

aaa umudum da gelmiiişşş:46: ne var ne yok balım :16:

ay kuzum ya yedim yazcagıma yaptım yazmısım:1::1::1:pardon bılaşıkları toplucam yerleştırcem kuzum yaparım bi ara onu :32::32::32:
bıtanem adetın 7.günü başlanıyo 15 gün yapıyosun sabah aç karnına birde akşam aç karnına.yemeklerden 10 15 dakka önce içiyosun kuzum:27::27:
bide içtikten sonra mandalina yada meyve suyu iç oldugu gibi kokusunu tadını alıyo agzından bısey anlamıyorsun:46::46::46::46:ben alıstım bı önceki ay bu ay yıne içicem inşallah:52::52::52:

kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmm:56: soğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii:17: ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee :69:

aaa umudum da gelmiiişşş:46: ne var ne yok balım :16:

ayy kusum benm yaa saol balım :46:ıyıdır sen nasılsım kuzum :16:

bitanem benım çok şükür rötorlı olsada iniş gerçekleşmi,ş:9::9::9::9::46::46::46:allahım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah gonzalezım dualarım senınle:54::54::54:
gonzalezim mama yapma midem bulandı 2 gündür ya boş mide doymuyor göbişim:52::52::52::52::52:
taamam kuzum yarın konusurk yıne allaha emanet ol bıtanem senı cok sevıyorum:54::54::54::54::54::54:bunlarda şans öpücükleri olsun sana:16::16::16::16::16::16:allaha emanet olun enişte beye selam:3::3::3::3::9::9::9::9:

heya ınıs zor oldu bıraz ama, kacılın vede acılın dıdım :52::52::52:ıns balım artık kısmetımız de ne varsa onu görce..
amanıınnn e ne zaman geccek bu halın seın :52::52:
a.s. bızde de selamlar enısteyei ıyı baksın kuzuma :D:D

saolasın cancagzım ıyıyım sukur , sen nasılsın :16:
yarın bıde hastane ıslerımız iyi gıtese de super olsam :29:
bu pc de Allahım ıkı saat bıraz zor acılıyo sayfa.. hemen yazamazsam anlayın :37:

anam bende çıkıyon sandım hemen yolladım gonzalezımı yaa:9::9::9::9:daha gıtmıyomus ya:9::9::9::9::29::29::29:

heya ınıs zor oldu bıraz ama, kacılın vede acılın dıdım :52::52::52:ıns balım artık kısmetımız de ne varsa onu görce..

bizdende a.s gonzalezim sülerim enişte beyine iyi bak bana diye:52::52::52:
bilmiyomki bitanem salı yine çağırdı yanına.dikişlere bakcak sanırım:27:bide daha 7 tane daha gazi dişim varda :17::17:öle işte kuzum artık kalpten gıderım salı günü:9::9::9:bakma büle güldüğüme diş deyınce bile kalb,im hızlı hızlı atıyo valla:27::27::27:

hu huuuu ... :1: sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı :1: benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız.. :16: keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo.. :29:o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım :9::9::9: scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım.. :29: medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten :1::1: hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana :1::1: inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı.. :16:aysıma cnm, :nazar::nazar::nazar: ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda.. :9::9: Allpppınmmm nasılsın balım :29: ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmm :16::16::16:artık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı :54::54::54:

uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee :9:

kuzuuuumm inş yarın her şey yolunda gider bitanemmmmmm, ki bence öyle olcakk ayyyy çok heyecanlandımmm :16:

ay kuzum ya yedim yazcagıma yaptım yazmısım:1::1::1:pardon bılaşıkları toplucam yerleştırcem kuzum yaparım bi ara onu :32::32::32:
bıtanem adetın 7.günü başlanıyo 15 gün yapıyosun sabah aç karnına birde akşam aç karnına.yemeklerden 10 15 dakka önce içiyosun kuzum:27::27:
bide içtikten sonra mandalina yada meyve suyu iç oldugu gibi kokusunu tadını alıyo agzından bısey anlamıyorsun:46::46::46::46:ben alıstım bı önceki ay bu ay yıne içicem inşallah:52::52::52:

ayy ben hala bişe yemedim , 2 gündür böyleyim ya hemen 1 kilo vermişim:30: şimdi kalkayım da bişşiler yiyeyi bi zahmet :52:

ben de bildiğin gibi kuzuumm, iyiyim çoooooooooook şükürr :16:

CANLARIM BEN KAÇTIM ŞİMDİLİK, SONRA YİNE GELİRİİMMMMMM:10: AZCIK BİŞİLER YEMELİYİM ARTIIIKK:56:
SİZİ SEVİYORUUMMMMMMM :54:

anam bende çıkıyon sandım hemen yolladım gonzalezımı yaa:9::9::9::9:daha gıtmıyomus ya:9::9::9::9::29::29::29:

olsun balım benm :38: zaten sımdı burada anıden cıkabılıurm cagırdıkları zaman. bıde deım ya sayfa gec acılıyo..ondan hemen yazıp cıkamazsam anlarsın kuzum :29: smdı az bı cıkım gelırım yıne :54:

kuzuuuumm inş yarın her şey yolunda gider bitanemmmmmm, ki bence öyle olcakk ayyyy çok heyecanlandımmm :16:

ayy ben hala bişe yemedim , 2 gündür böyleyim ya hemen 1 kilo vermişim:30: şimdi kalkayım da bişşiler yiyeyi bi zahmet :52:

ben de bildiğin gibi kuzuumm, iyiyim çoooooooooook şükürr :16:

CANLARIM BEN KAÇTIM ŞİMDİLİK, SONRA YİNE GELİRİİMMMMMM:10: AZCIK BİŞİLER YEMELİYİM ARTIIIKK:56:
SİZİ SEVİYORUUMMMMMMM :54:

nasıl verdin kuzum ya bende üstüne bu şekilken gram almışım:52::52::52:alaalaa ya terazı bozuk yada benim ayarlarım bozuk:9::9::9::9:

Back
X