- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.141
korkma hayalotum yanındayız biz oğlumla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmmsoğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii
ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee
aaa umudum da gelmiiişşşne var ne yok balım
![]()
kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmmsoğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii
ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee
aaa umudum da gelmiiişşşne var ne yok balım
![]()
bitanem benım çok şükür rötorlı olsada iniş gerçekleşmi,şallahım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah gonzalezım dualarım senınle
gonzalezim mama yapma midem bulandı 2 gündür ya boş mide doymuyor göbişim
taamam kuzum yarın konusurk yıne allaha emanet ol bıtanem senı cok sevıyorumbunlarda şans öpücükleri olsun sana
allaha emanet olun enişte beye selam
![]()
korkma hayalotum yanındayız biz oğlumla![]()
saolasın cancagzım ıyıyım sukur , sen nasılsın
yarın bıde hastane ıslerımız iyi gıtese de super olsam
bu pc de Allahım ıkı saat bıraz zor acılıyo sayfa.. hemen yazamazsam anlayın![]()
ayy kusum benm yaa saol balımıyıdır sen nasılsım kuzum
heya ınıs zor oldu bıraz ama, kacılın vede acılın dıdımıns balım artık kısmetımız de ne varsa onu görce..
amanıınnn e ne zaman geccek bu halın seın
a.s. bızde de selamlar enısteyei ıyı baksın kuzuma![]()
hu huuuu ...sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı
benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız..
keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo..
o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım
scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım..
medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten
hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana
inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı..
aysıma cnm,
ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda..
Allpppınmmm nasılsın balım
ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmmartık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı
uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee![]()
ay kuzum ya yedim yazcagıma yaptım yazmısımpardon bılaşıkları toplucam yerleştırcem kuzum yaparım bi ara onu
bıtanem adetın 7.günü başlanıyo 15 gün yapıyosun sabah aç karnına birde akşam aç karnına.yemeklerden 10 15 dakka önce içiyosun kuzum
bide içtikten sonra mandalina yada meyve suyu iç oldugu gibi kokusunu tadını alıyo agzından bısey anlamıyorsunben alıstım bı önceki ay bu ay yıne içicem inşallah
![]()
ayy kusum benm yaa saol balımıyıdır sen nasılsım kuzum
heya ınıs zor oldu bıraz ama, kacılın vede acılın dıdımıns balım artık kısmetımız de ne varsa onu görce..
amanıınnn e ne zaman geccek bu halın seın
a.s. bızde de selamlar enısteyei ıyı baksın kuzuma![]()
anam bende çıkıyon sandım hemen yolladım gonzalezımı yaadaha gıtmıyomus ya
![]()
kuzuuuumm inş yarın her şey yolunda gider bitanemmmmmm, ki bence öyle olcakk ayyyy çok heyecanlandımmm![]()
ayy ben hala bişe yemedim , 2 gündür böyleyim ya hemen 1 kilo vermişimşimdi kalkayım da bişşiler yiyeyi bi zahmet
ben de bildiğin gibi kuzuumm, iyiyim çoooooooooook şükürr
CANLARIM BEN KAÇTIM ŞİMDİLİK, SONRA YİNE GELİRİİMMMMMMAZCIK BİŞİLER YEMELİYİM ARTIIIKK
SİZİ SEVİYORUUMMMMMMM![]()
olsun balım benmzaten sımdı burada anıden cıkabılıurm cagırdıkları zaman. bıde deım ya sayfa gec acılıyo..ondan hemen yazıp cıkamazsam anlarsın kuzum
smdı az bı cıkım gelırım yıne
![]()
durun kıpraşmayın yemeğe gelıyorum[/QUOTE
tamam durduk bekliyoruuuuzzzz![]()
durun kıpraşmayın yemeğe gelıyorum[/QUOTE
tamam durduk bekliyoruuuuzzzz![]()
bu teyzoşum içinnnn:103::103::103::103::103:
buda bıtanem senin için
buda benim için![]()
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...