- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.581
Evetttttttttt hamileeeeeee darısı sizlere canim benimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esine test yapması kazınmam habibtemmmm sorun var mı yokum ilaç kullanması gerekiyor 1 seneden sonra eşini de çağırması lazım zaman kaybetmeyin habibtem![]()
hayalotum hoşbulduk.ya hayalim4141 hamşmi ben mi yanlış anladım:)
öyle kuzum öyle de bunları yaptırcak doktoru bi ben bulamadım kuzum ya..
kıme gıttıysem hep kist tedavısıne baştan başlanıyor en son gıttıgım bile okadar laf anlattım çatlatma iğnesi diye kendımı parçaladım ama yok obur ay dedi .
son 6 7 aydır gıttıgım doktorum bu adetın 12.gunu cagırdı aslında ama cok karırsızım bılmıyorum buyuk ıhtımal gıdıcem ama artık beklıcez habıbtem .
çok çok iyiyim bıtanembaksana bidaha teyze oldum
afıyet olsun ıkınızede canbonum yarasın
![]()
Hayalimmmmmmnn bendede memikler ağrı yaptıesine Söyledimi ne heyecanlı yawwwwww
![]()
bak ben enişteyi unuttum gordunmu![]()
Asetonnnn tatlım iki kere seni yazdimmmm ama telefon ismini değiştirmişnasılsın canimmmmmm
Gerizekalimi bunlar yaaaa bebek tedavisi için geldim de kisi tedavisi oluyorum esime de bakın de neden sadece sen bak sinirlendirmesin bu doktorlar gelirimin orayaaa habibtem yumurtaliklarina bakacak büyük bir ihtimal ins bu ay olur dünür oluruz![]()
Evdeydi zaten test yaptığımdapizza söylemiştik içeriden bağırıyordu sürekli soğudu pizzalar çabuk gel diye
sen gel dedim geldi bir telaş
ne oldu hadi Gelsene soğuyunca güzel olmuyor dedi
bende burda pizzadan daha güzel birşey var bak dedim
testi gösterdim
bir sarıldı 15 dk bırakmadı
hala gerçek dimi bu deyip duruyor
![]()
inşallah tez zamanda senin bebişinde haberini alırızda sevince boğuluruz![]()
Evdeydi zaten test yaptığımdapizza söylemiştik içeriden bağırıyordu sürekli soğudu pizzalar çabuk gel diye
sen gel dedim geldi bir telaş
ne oldu hadi Gelsene soğuyunca güzel olmuyor dedi
bende burda pizzadan daha güzel birşey var bak dedim
testi gösterdim
bir sarıldı 15 dk bırakmadı
hala gerçek dimi bu deyip duruyor
![]()
inşallah asetonum benim .bu ay meddimle sogana başlıyoz.gerçi meddcezırım başlamış
bakalım neler olcak.bizimde soğan cücüklerimiz gelcekmi![]()
ayy cok heyecanlınazar değmesin kuzum
![]()
bende içtim canım burnunu tıka bi dikişte iç faydasını görürsün ama.![]()
oyyyy kıyamam ben yaaaa
deseydın pizzanın yanında promosyon bebiş göndermişlerallahım mutlulugunuzu daim etsın inşallah hayalim tebrık ederımmmm
![]()
bu benim 2. içişim olcak kuzum .ama birincide faydasını gördüm.batım düzeldi çok şükür.bu ay tekrar başlıcam inşallah![]()
vücudunda ne kadar iltihap varsa atar canım![]()