Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy bende aldıgıma pişman oldum zaten o kadar para verdım bı kac saat gıydım bazanın altında duruyoo ama cook sevıyorum gelınlıgımıı cook gzell ama satıcm yazın cok yer kaplıyo :))))
uyuz oldm ya resım koyamıyorum kızlar bakardınız banaa :9::9::9:

kuzum bende oyle dusunerek almadım ama sımdı cok pişman oldum ya:27::27:satmayın sakın dursun hatıra yaslanınca bakarsınız.vallahi ben kendıme cok sınır oluyorum nıye almadım dıye:52::52::52:canım her sıkıldıgında gıyerdım herhalde:9::9::9::9::9:
nıye koyamıyon ya bende gormek ısteyrummmm:52::52::52::52:

Bennn geldimmm :10:
nabersiniz canalrımm.... ayy çok yoğun bi gündü yaaa çok fena dizlerim ağrıyoo:5:
uykusuzluk +sabah erken saatte toplantı + ders + nöbet ... haa bide akşama kadar popom yer görmedii:37:
wuuuuuwww çok fenaa:52:
yetmezmiş gibi bi de gezmeye gittim bu haldeee:53:
anaamm eve gelince anladım dünyanın kaç bucak olduğunu...

aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah:9::9::9::9::9::9:

anammmm meddcezırım gelmişşşş:46::46::46::46:kuzum ya ben sana nedıycem.konustuk ya sogan ıcın adet bıtımınden sonrakı 7.gun başlanıyomus
ben sana adetın 7.gunumu dedım kaçıncı gunde başladın sen canbonum ya.yanlıs soylemısım ben sana galaıba:14::14:

nabersiniz canalrımm.... ayy çok yoğun bi gündü yaaa çok fena dizlerim ağrıyoo:5:
uykusuzluk +sabah erken saatte toplantı + ders + nöbet ... haa bide akşama kadar popom yer görmedii:37:

kuzumm hg. bende nerede kaldı dıyodumm :16: gecmiş olsunn :16:

ayyy kiyamam medcezirimmmmm canimsin sen yaaaa...ozledik seniii vallahi kulaklarini cinlattikk seni sordu aysecikkk bende yogun oldugunu hissetimmm soyledimmmm :46::46::46::46::46::46::46::46:

canbon ne ka cok yorulmusun sen öyle yaaaaaa:53::53::53::53::53:
wuuuuuwww çok fenaa:52: bu lafına bayıldımmmm:52::52::52::52::52:

habıbtem sen nıye kıralık aldın özel değilse durum:26:
ben acıkcası annemler falan yoktu zaten nikahtı hiçbişeye heceslenemedım acıksacı:14::14::14:oldu bıttıye getırdım bırazda:5:sen nıye kiraladın:29::29:

habibtemmm o aceleyleee hic aklima gelmedi hemde pahali geldi bizeee...oyle oldu..senin neden annenler gelmedi nikahaaa:53::53::53::53:

aysecimmm dusunseneee ilerde kizin giyinecekkk o gelinligi kimseciklere vermee kiralamaaa...bendee giyerdimmmm beklerdim esim bana para taksin altin taksin diyeee hahhahah:9::9::9::9::9::9:

aa olabılırr bak cook gzel bı fıkırr :9::9::9: denıyım ben bunu alayım paraları :9::9: cnm ya kım bılır kızım ne zaman olacak ne zaman evlenıcek hem cogu modaya uyuyo o sene ne modaysa onu gıyıyolarr ne bilim ya bak cayıverıcem sımdı :9::9::9:

sözde eşim söz vermişti ozamanlar alcam sana 5 .yılımızda kafe tutarız diye ama ofsayt :27::27::27::27:şimdi diyorum ben oyle bısey demedım dıyor:47::47::47:gözüm acık gıdecek:9::9::9:

kuzum bende oyle dusunerek almadım ama sımdı cok pişman oldum ya:27::27:satmayın sakın dursun hatıra yaslanınca bakarsınız.vallahi ben kendıme cok sınır oluyorum nıye almadım dıye:52::52::52:canım her sıkıldıgında gıyerdım herhalde:9::9::9::9::9:
nıye koyamıyon ya bende gormek ısteyrummmm:52::52::52::52:

yaa ne bileyım yapamadm bılıyosan anlatır mısın bana cnmm yukleyeyım resmi ... temam satmıyorum gelinliği sizi dinlicemm vazcaydımmm :9::9::9:

habibtemmm o aceleyleee hic aklima gelmedi hemde pahali geldi bizeee...oyle oldu..senin neden annenler gelmedi nikahaaa:53::53::53::53:

istemiyolardı çünkü bide kaçtım akılsız başımla:27::27::27:
tek başımaydım habıbtem bide cahıllık işte.ama babam gelmiş olsaydı kalkardım herhalde o masadan.gel kızım dese evet dıyemezdım o masada:25::25:
ama nıkahtan 1 gun sonra annemle barıstık 1 ay sonra babamla .şimdi ben annemlere gıdınce dırek uyuyorum benımkı oturum gece 3lere kadar annemlerler benı cekıstırıyolar:9::9::9::9:

ekim ayında bu topiğe yazmaya başladığımda hamile kalmak için ekim bana uğur getirecek demiştim gerçektende bu topik bana uğur getirmişti ve o ay hamile kaldım ama sevincim cok sürmedi 12. haftada bebeğimi enfeksiyon sonucu kaybettim şimdi gene hamile kalmak istiyorum umarım burası gene uğurlu gelir ve bu ay hamile kalırım dualarınıza ihtiyacım var:(

Back
X