Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi yaptın kızçem :54::54::54::54:naptın okuyabıldınmı dualrını:16::16::16::16:

Evet canim demistim sana ya hemen okumustum insallah bu hafta sonuda bu onumuzdeki haftanin kini bitiririm .

gurbetkızçemm hosgeldnn cnmm ıyımm sen nasılsın ? :16:

aminn bitanemm :16:

ohh maşallah sıra bendee vala tek başımma kim bilir kac gün sürer temizlikk :9::9:

hosbulduk canim sukur iyiyim sen nasilsin???

keserimm insallah bunlar gececekkk rahat ol bitanem cok gecmis olsunnnn..insallah bundan sonra bebginin telasini yasarsinn:16::16::16::16:

keserimm insallah bunlar gececekkk rahat ol bitanem cok gecmis olsunnnn..insallah bundan sonra bebginin telasini yasarsinn:16::16::16::16:

amin canım benim inşallah bazı sayfalarda yara dondurlduktan sonra hamile kalanların yazılarını okudum biraz moralm düzeldi:))

amin canım benim inşallah bazı sayfalarda yara dondurlduktan sonra hamile kalanların yazılarını okudum biraz moralm düzeldi:))

hadi bakalimmmm insallahhhh bitanemmm hamis haberini yazarsin buraya habibtemmm.vallahi benimde icim rahatladi:16::16::16::16:

selam canlarım..

dedikleriniz için, bana yakın olduğunuuz hissettirdiğiniz çok tsk ederim ama napim, benm sıkıntıya düstüğüm, ben esimin sprm sonucunu merkezdeki hemsireyi arayıp diyorum, o da bana evt düsük,. esiniz ürologtan haftaya en yakın zamanda randevu alıp gelmesi gerekiyo ve simdiden yapılacak birseyler olabilir deyince.. hemen benimkini aradım o da bakdım yok öyle, yok böyle deyince.. ben sıkıntıya girdim anlatabiliyom mu..?

belki bi an çok tepki vermis olabilirim ama, esime kızdım bu hali yüzünden, snra aksam geldi bakıyom, alttan alır gibi... öölee ben ne diyecem diye çekine çekine cvp verio sanki... görüyo ne haldeyim.. smdi zaman geçti.. biraz daha iyiyim.. sükür ki..

aksam msafir varıd zaten, bay-bayan..gündüz iste onlara zor bi hal hazırlık yaptım..aksamda arkdsla konustum havadan sudan seylerden..aklımdan bian olsun hatırlamadım, yoksa yüzüm düsecekti hatırlamıs olsam..sırf belli etmiyim die öle shbet tarzı konustum iste ..

ve tahlil sonuçlarımızı da bize verilen sifre ile, merkezin sitesinden online islemlerden bakabiliyoruz..
ama benim sonucumda.. ilk gözümüze çarpan :

Biyokimya Dış Testler
TEST SONUÇ BİRİM REFERANS
HOMOSISTEIN 30.3 umol / L 0 - 12

*
-------------------

Hematoloji Dış Testler
PROTEIN S AKTIVITESI 108 % 55 - 160
*
PROTEIN C AKTIVITESI 114 % 70 - 140
*
AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI 6.3
*
NEGATİF >3 - .
heterozigot 1,2 - 2,3
homozigot 0,9 - 1,1
ANTITROMBIN III 100 % 75 - 125
*
LUPUS ANTIKOAGULAN TARAMA
(LA-DW)
NEGATİF - - NEGATİF

-----------------------------

Mikrobiyoloji-Enfeksiyon
Toxo IgM NEGATİF,< 0.10 index NEGATİF
Toxo IgG NEGATİF,1.3 IU/mL NEGATİF
Rubella IgM NEGATİF,0.34 index NEGATİF
Rubella IgG POZİTİF,169.2 IU/mL NEGATİF
CMV IgM NEGATİF NEGATİF
CMV IgG POZİTİF,50 NEGATİF

--------------------------

Mikrobiyoloji-Otoimmün Dış Testler
ACA IgG (anti kardiyolipin antikoru) 4.44 NEGATİF U/mL 0 - 10

ACA IgM (anti kardiyolipin antikoru) 5.53 NEGATİF U/mL 0 - 7

Genetik Kan Alma
FAKTOR V LEIDEN MUTASYONU Bekliyor
Gİ&MAT GENETİK KAYITLI
PROTROMBIN (faktör II) GEN
MUTASYONU
Bekliyor
*
PAI 4G/5G Bekliyor
*
MTHFR A1298C MUTASYONU Bekliyor
*
MTHFR C677T MUTASYON ANALİZİ Bekliyor

-----------************----------------

simdilik çıkan sonuçlar böyle..
şu yukarıda kırmızı isaretledim..ilk gözümüze çarpan bu oldu..
HOMOSİSTEİN ........ ne oluyor.. ne kadar yüksek çıkmıs yaa =(((

normali 0 - 12 iken ...... bnde 30.3 çıkmıs ????
:26:

kk da bakıcam bununla ilgili ve diğer sonuçlarla ilgiil neler yazılıyo, bi bilgi ediniim ..

Düzenleyen: Umut81 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :0​

selam canlarım..

dedikleriniz için, bana yakın olduğunuuz hissettirdiğiniz çok tsk ederim ama napim, benm sıkıntıya düstüğüm, ben esimin sprm sonucunu merkezdeki hemsireyi arayıp diyorum, o da bana evt düsük,. esiniz ürologtan haftaya en yakın zamanda randevu alıp gelmesi gerekiyo ve simdiden yapılacak birseyler olabilir deyince.. hemen benimkini aradım o da bakdım yok öyle, yok böyle deyince.. ben sıkıntıya girdim anlatabiliyom mu..?

belki bi an çok tepki vermis olabilirim ama, esime kızdım bu hali yüzünden, snra aksam geldi bakıyom, alttan alır gibi... öölee ben ne diyecem diye çekine çekine cvp verio sanki... görüyo ne haldeyim.. smdi zaman geçti.. biraz daha iyiyim.. sükür ki..

aksam msafir varıd zaten, bay-bayan..gündüz iste onlara zor bi hal hazırlık yaptım..aksamda arkdsla konustum havadan sudan seylerden..aklımdan bian olsun hatırlamadım, yoksa yüzüm düsecekti hatırlamıs olsam..sırf belli etmiyim die öle shbet tarzı konustum iste ..

ve tahlil sonuçlarımızı da bize verilen sifre ile, merkezin sitesinden online islemlerden bakabiliyoruz..

Biyokimya Dış Testler

*
-------------------

Hematoloji Dış Testler
*
*
*
NEGATİF >3 - .
heterozigot 1,2 - 2,3
homozigot 0,9 - 1,1
*
(LA-DW)
NEGATİF - - NEGATİF

Mikrobiyoloji-Enfeksiyon
CMV IgM NEGATİF NEGATİF

Genetik Kan Alma
Gİ&MAT GENETİK KAYITLI
MUTASYONU
Bekliyor
*
PAI 4G/5G Bekliyor
*
*

kk da bakıcam bununla ilgili ve diğer sonuçlarla ilgiil neler yazılıyo, bi bilgi ediniim ..

canım dünden beri üzgünsün galiba takma canım ya herşey yoluna girer inş...:50:

herkeseee güzeeell bir haftasonu dilemeden temizliğe başlamak istemediimmm :10:
hepiniziii çoooooooooook seviyorum :16: ara ara da olsa gelirimm öptüümmm :54:

Kızlar Homosistein .. Net den arastırınca bunları buldum :44:

Homosistein bir aminoasittir. Vücudumuzda sentezlenmekte yani üretilmektedir. Homosistein insan vücudunda yer alan bir çok maddenin yapımında görevlidir.
Homosistein değerlerinin yüksek olması, kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına neden olmaktadır.
Homosistein Yüksekliği Nedenleri Nelerdir? Homosistein yüksekliğinde B grubu vitamin eksikliği akla gelir. Homosistein yüksekliği olanlarda, ekseriyetle diyetle alınan folik asit, B6 vitamini veya B12 vitaminlerinden bir veya birkaçında da eksiklik görülebilmektedir.Eksik olan vitaminlerin, ilaç tedavisiyle normale dönmesiyle birlikte homosistein değerleri normale inebilir.
Beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi homosistein değerlerini düşürmede etkilidir. Bol taze meyve ve özelikle de yeşil yapraklı sebzelerle beslenmek yüksek homosistein değerlerini düşürmede yararlıdır. Folik asit içeren gıdalar, tahıldan yapılmış kahvaltılıklar, mercimek, nohut,kuşkonmaz, ıspanak ve fasulye de önerilen gıdalar arasındadır. Tıbbi tedavide ise, folik asit, B vitamini, demir içeren ilaçlar da doktorlarca kullanılmaktadır.

şimdi şu kalın yazdığım
:44:kanımda pıhtılasma mı var oluyo :26:

canım dünden beri üzgünsün galiba takma canım ya herşey yoluna girer inş...:50:

ne yapayım cnm.. sonuçlar çıkdıkça, ben üzüloyorum.. bakim bunları dr neler diyecek..
kimbilir bilmediğimiz daha neler çıkacak.. bunlardan korkuyorum .. =(

simdi de haftasonu olmasına rağmen, içilcek ilacım varıd tok karnına, demin çorba içtim öle, ilaç içeyim die..
hersey bebisim için, yoksa yatar uyurdum =(

Son düzenleme:
ne yapayım cnm.. sonuçlar çıkdıkça, ben üzüloyorum.. bakim bunları dr neler diyecek..
kimbilir bilmediğimiz daha neler çıkacak.. bunlardan korkuyorum .. =(

simdi de haftasonu olmasına rağmen, içilcek ilacım varıd tok karnına, demin çorba içtim öle, ilaç içeyim die..
hersey bebisim için, yoksa yatar uyurdum =(
seni çook iyi anlıyorum canım herşey üstüste gelince insan bazen allahım niye ben demeden alamıyo kendini....
ama bak sorunların bulunmasıda güzel bence çünkü sorunu çözmeye çalışırsanız daha iyi ama bilmediğinde ne gibi sorun var habire boşuboşuna tüpbebek yaptırıyosun ortadaki sorunu çözmeden....... inş bu sefer çook iyi olur herşey herkes anneliği hakediyo ama bence sen biraz daha fazla hakediyosun yılların acısını dindirmek için .........
bende bu sabah ağladım yine:43:
:43:

medcezirim cnm seni sabah sabah burada görmek çok güzel ..
temizligin için kolay gelsin balım.. bnde seni çok çok seviom.. öpüyom cnm..

bnde iste gördügün gibiyim :31:
biz burda nelerle uğrasıyoruz, ama kimisi de arkadas listesinden çıkarma işlerinle mesgul olmus maalesef..
söyle miyim söyle miyim dedim.. bu 2. ci oluyo..
ben kırgın da olsam, kızmısta olsam, yinede çıkarmamıstım.. dursun dedim, neyime batıyor ki sanki dedim..
çıkarmaya kıyamamıstım.. sanki ne vardı, neyimi gördüydü ki, listesinden çıkarmıs beni.. çocukluk baska da birsey değil ..
ama tabi kendisi hamile kalmıs ya.. kendini smdi çok üstün görüyordur kimbilir .. ama bundan dolayı da, ne kendisine, ne bebeğinne tek birsey demem ..
cünkü bugünün yarınları da var ..

Son düzenleme:
hayalotumm canım benim inşallah geçer canım çok yandı çünkü:( meleğimde diğer ay gelir inşallah
kuzum benim geçicek rabbımın ıznıyle..yaktırsaydın tekrarlama olasılıgı yuksektı ama dondurmada boyle bırsey olmuyor sanıyorsam.:26:bide keske naroz altında yaptırsaydın bıtanem canın yanmazdı cok gecmıs olsun tekrardan kuzum.bak meleğine 1 adım daha yaklaştın şimdi:46::46::46::46::46::46:
selam canlarım..

Biyokimya Dış Testler

*
-------------------

Hematoloji Dış Testler
*
*
*
NEGATİF >3 - .
heterozigot 1,2 - 2,3
homozigot 0,9 - 1,1
*
(LA-DW)
NEGATİF - - NEGATİF

Mikrobiyoloji-Enfeksiyon
CMV IgM NEGATİF NEGATİF

Genetik Kan Alma
Gİ&MAT GENETİK KAYITLI
MUTASYONU
Bekliyor
*
PAI 4G/5G Bekliyor
*
*

gonzalezımmmmm canımın içi üzülme demek nekadar fayda olur am ahepimiz yanındayız bıtanem.ama sen en baştan morelını bozarsan hani bizim umutlarımız?hepsi teker teker ucup gıder ozaman.beklıycez kuzum test sonuclarında cıkıyor bak:16:sonucları anlamadım pek kuzum ama bi sorun varsada tedavı olcan.evde otururken bak bunların hıcbırı yoktu pıyasada bılmıyoduk bıle dıme:29::29:sorun varsada sımdı tedavı olabılme ımkanın dogdu.bence boyle guzellıklerde aramalıyızkı kolaylıkla cıkabıleleım bu zorluklardan bıtanem.bırak ne cıkıyorsa cıksın otları karıstırmak içmek hıc bır sorunumuzu bılmeden bence doktor kontrolu altında olmak daha mantıklı gelıyor bana:16::16::16:hangısı düşük hangisi yuksek hiçbir fikrim yok ama suan ıcın sen verılen ılacları kullan kuzum bu sonuclara gorede tedavın başlarrrr veeeeeeeeeeeeeeee sonra gelsın teyzoşlarımmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:alllahım emeklerınızı boşa cıkarmasın kuzum dualarım sızlerle:16::16:
oy ben yerım senı.kolay gelsın bıtanemmmmm:12::12::12::3::3::3::3:
Kızlar Homosistein .. Net den arastırınca bunları buldum :44:

Homosistein bir aminoasittir. Vücudumuzda sentezlenmekte yani üretilmektedir. Homosistein insan vücudunda yer alan bir çok maddenin yapımında görevlidir.
Homosistein değerlerinin yüksek olması, kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına neden olmaktadır.
Homosistein Yüksekliği Nedenleri Nelerdir? Homosistein yüksekliğinde B grubu vitamin eksikliği akla gelir. Homosistein yüksekliği olanlarda, ekseriyetle diyetle alınan folik asit, B6 vitamini veya B12 vitaminlerinden bir veya birkaçında da eksiklik görülebilmektedir.Eksik olan vitaminlerin, ilaç tedavisiyle normale dönmesiyle birlikte homosistein değerleri normale inebilir.
Beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi homosistein değerlerini düşürmede etkilidir. Bol taze meyve ve özelikle de yeşil yapraklı sebzelerle beslenmek yüksek homosistein değerlerini düşürmede yararlıdır. Folik asit içeren gıdalar, tahıldan yapılmış kahvaltılıklar, mercimek, nohut,kuşkonmaz, ıspanak ve fasulye de önerilen gıdalar arasındadır. Tıbbi tedavide ise, folik asit, B vitamini, demir içeren ilaçlar da doktorlarca kullanılmaktadır.

şimdi şu kalın yazdığım
:44:kanımda pıhtılasma mı var oluyo :26:

çok netten bakma umudum :26:arastırdıkça kafan karısır gonzalezım.sabır bekle bırazdaha doktorum sıtesıne yaz sonuclarını canım onlar cevaplasın sana hemen :29::29:randevuna gıdene kadar en mantıklı çözüm bu:16::16::16:bozma morelını:29::29::29::29:

günaydın bıtanelerimmmm:16::16::16:
eşim uyanır uyanmaz pcyı acınca fırsat bu fırsat bı gelem dedım:29::29::29:anam mevlüttede tutamamzmısım kendımı bı boşlukta yazarım valla ben:9::9::9:
neysem gıyınmem lazım sımdı alısverıse cıkıyoruz kuzularım sızı sevıyorum allaha emanet olun :16::16::16:
bol sohbetlerrr:54::54::54::54::54::54:

arkadaşım seni yine burda buldum topiğe gel şenlik var 2 tane hamilemiz var darısı bizim başa arkadaşım

kuzum benim geçicek rabbımın ıznıyle..yaktırsaydın tekrarlama olasılıgı yuksektı ama dondurmada boyle bırsey olmuyor sanıyorsam.:26:bide keske naroz altında yaptırsaydın bıtanem canın yanmazdı cok gecmıs olsun tekrardan kuzum.bak meleğine 1 adım daha yaklaştın şimdi:46::46::46::46::46::46:

gonzalezımmmmm canımın içi üzülme demek nekadar fayda olur am ahepimiz yanındayız bıtanem.ama sen en baştan morelını bozarsan hani bizim umutlarımız?hepsi teker teker ucup gıder ozaman.beklıycez kuzum test sonuclarında cıkıyor bak:16:sonucları anlamadım pek kuzum ama bi sorun varsada tedavı olcan.evde otururken bak bunların hıcbırı yoktu pıyasada bılmıyoduk bıle dıme:29::29:sorun varsada sımdı tedavı olabılme ımkanın dogdu.bence boyle guzellıklerde aramalıyızkı kolaylıkla cıkabıleleım bu zorluklardan bıtanem.bırak ne cıkıyorsa cıksın otları karıstırmak içmek hıc bır sorunumuzu bılmeden bence doktor kontrolu altında olmak daha mantıklı gelıyor bana:16::16::16:hangısı düşük hangisi yuksek hiçbir fikrim yok ama suan ıcın sen verılen ılacları kullan kuzum bu sonuclara gorede tedavın başlarrrr veeeeeeeeeeeeeeee sonra gelsın teyzoşlarımmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:alllahım emeklerınızı boşa cıkarmasın kuzum dualarım sızlerle:16::16:

oy ben yerım senı.kolay gelsın bıtanemmmmm:12::12::12::3::3::3::3:

çok netten bakma umudum :26:arastırdıkça kafan karısır gonzalezım.sabır bekle bırazdaha doktorum sıtesıne yaz sonuclarını canım onlar cevaplasın sana hemen :29::29:randevuna gıdene kadar en mantıklı çözüm bu:16::16::16:bozma morelını:29::29::29::29:

günaydın bıtanelerimmmm:16::16::16:
eşim uyanır uyanmaz pcyı acınca fırsat bu fırsat bı gelem dedım:29::29::29:anam mevlüttede tutamamzmısım kendımı bı boşlukta yazarım valla ben:9::9::9:
neysem gıyınmem lazım sımdı alısverıse cıkıyoruz kuzularım sızı sevıyorum allaha emanet olun :16::16::16:
bol sohbetlerrr:54::54::54::54::54::54:

çok saol balım.. dğru diyon da iste.. ben bi anda kendimi kaybediyorum .. sonuçlara karsı tepkim hemen çoğalıyo..Rabbim daha büyük sıkıntılarla karsılastırmasın inasAllah..
kolay gelsin balım sanada, öpüyorum iyi alısverisler :54:

canim acma firsati bulamadim , daha dogrusu nete girme sansim olmadi. zaten 3 gün bitiverdi. ama Beylerbeyi nden gecerken hep aklima geldin....cikolatan da baskasina hediye gitti, helal et. Benim hamileleik olayina gelince, valla enteresan bir durum var. pazartesi ne oldugu belli olcak artik.... ben simdiden dünyalari yiyorum, midem catlicak artik.. ayrica cok sancim var, kasiklarimda, bacaklarimda, belimde.... düsük yapiyor olsaydim fark etmezmiydim? bilemedim valla

Back
X