Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çatlatma iğnemi oldum.en sonda kontrole gittim.çatlamış yumurtam.bakalım hayırlısı artık beklicez

hadi hayırlısı bende catlatma ıgnesı gecen ay vuruldumm ama bizim tutmadı bu ay hsg cekıldmm bakalım inş. bu ay olcak olmazsa yıne onumuzdekı ay klomen ovıtrelle .... inşallah senın ilk denemede tutar cnmm :16:

:1::1::1:canbonum benım yarın mevlütüm var yoksa bişey yapasım yoktu:9::9::9:
okadar yaptım ama yarın hepsı 5 dakka içinde havaya uçucak :1::1::1::1:
ayşem temız temız oturcak ama:52::52::52:

hayalotumm benmde temız durmuyo cnmm kocacım saolsun her gece 2 kase kabak cekırdegıı yıyo koltuk aralarına falan gırıyo bızımkınde bu sene bı huy basladı yemegı hep mutfakta yerdık artık salonda yıyo koca masaya 1 tabak koyuyormm tv karsısında yıcekmıs boyle olunca 1 saatte yıne kirleniyo :32::32:

kıyamam kuzum kolay gelsın bıtaneme:16::16::16:ütü deme ben hepsini dolabın içine tıktım bi onlar kaldı valla:1::1::1:üstünüde örtüyle sardım ki dolabı falan her ihtimele karsı acan olursa düzenli olsun :9::9::9:artık pazartesi yaparım ütüleri:52::52::52:

kuzumm yaa nefret edıyormm blıyo musun utu yapmaktan hafta bırmakıne acıyorumm ve bnm esım hergun gomlek degıstırır bı gıydıgı asla gıymez bı dahaaa ve cok utu cıkıyo corabını bıle utuluyormm :9::9::9:

hadi hayırlısı bende catlatma ıgnesı gecen ay vuruldumm ama bizim tutmadı bu ay hsg cekıldmm bakalım inş. bu ay olcak olmazsa yıne onumuzdekı ay klomen ovıtrelle .... inşallah senın ilk denemede tutar cnmm :16:

hayalotumm benmde temız durmuyo cnmm kocacım saolsun her gece 2 kase kabak cekırdegıı yıyo koltuk aralarına falan gırıyo bızımkınde bu sene bı huy basladı yemegı hep mutfakta yerdık artık salonda yıyo koca masaya 1 tabak koyuyormm tv karsısında yıcekmıs boyle olunca 1 saatte yıne kirleniyo :32::32:

inş.tutar cnm ya.sürekli günleri sayıyom.kasıklarımda hafifi bi ağrı olsa acaba tutuyormu diye düşünüyorum.ama bi taraftanda sanki olmıcakmış gibi düşünüyom.cnm senin hsgye nededi dr.

ben eve cekırdek sokmuyorum bıtanem çerez tarzı misafırden misafıre anca oda cocugu yoksa eger:9::9::9::9:çok titiz degılım aslında ama peşlerinden tolamak zor gelıyor desem yerıdır:9::9::9::9:
bide enson çocuk varken fındıkmı ne koymustum bı mısafırıme :27::27:cocuk maşallah eşimle oynarken fındıkları bırer bırer eşime attı eşimde ona.artık kaselerı kaldırdıgım halde atılanları toplayıp gozume baka baka yerdekılerı alıp fırlatmıslardı:27::27::27:oyuzden ogun eşime nasıl bagırmıssam daha eve sokamıyor:52::52::52:

yerleşince öyle olmıcak kuzum simdi karısıktır ondan oyle gelıyor sana:9::9::9:
bende eşimle tartısıyorum koltukların ustune polar örtü serdim silmiştim çocuklar gelcek pilav falan dokerler diyem:27::27::27:
eşimi oturtmuyorum sımdı koltuklar varken yerde oturuyozz:52::52::52:

iyi yapmışsınn öyle olması ıyı vala polar işe yarıyo bende alıcmm onumuzde kı hafta salonda oturmaya basladıktaa :9::9: önceden oturma odasındaydıkk mekan degırtırdıkk :9::9:

kızlar bana şimdi sanki vakit geçmiyo.sürekli günleri sayıyom.diyorum ki düşünmicem ama bi anda kendimi yine düşünürken buluyom

kuzum herhalde bende yerınde olsam gun sayardım kuzum:26:vallahı nekadar dusunme desemde dusunur ınsan.rabbım yardımcın olsun ınsallah esılam emeklerınızı bosa cıkartmasın:16::16:ama aklına geldıkce bıseyler bul kendıne hıc olmadı cık dısarı gez kuzum:29::29:

kuzumm yaa nefret edıyormm blıyo musun utu yapmaktan hafta bırmakıne acıyorumm ve bnm esım hergun gomlek degıstırır bı gıydıgı asla gıymez bı dahaaa ve cok utu cıkıyo corabını bıle utuluyormm :9::9::9:

ben severım utu yapmayı kuzumda hıc vaktım yok cok yoruldum bıtanem ondan :32::32::32:çorap ütülemem valla:9::9::9::9:

kuzum herhalde bende yerınde olsam gun sayardım kuzum:26:vallahı nekadar dusunme desemde dusunur ınsan.rabbım yardımcın olsun ınsallah esılam emeklerınızı bosa cıkartmasın:16::16:ama aklına geldıkce bıseyler bul kendıne hıc olmadı cık dısarı gez kuzum:29::29:

amin inş cnm cümlemizin.dediğn gibi bişeyler bulmam lazım kendime.bu arada selencelk ve yasakhayal girmiyo galiba artık

cnm banada öle oluyo ya.temizliyom temizliyom yinede tedirgin oluyom.

:9::9: tekk değilmişiimmmm :52::52:

galiba çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kanda belli oluyomuş.belki yaparım oda mart 6gibi.normalde batım12 mart cnm.

hayalotuma katılıyormm cnmm adetınn gecıncee yap hayalkırıklıgına ugrama bitanemmm :16:

kızlar bana şimdi sanki vakit geçmiyo.sürekli günleri sayıyom.diyorum ki düşünmicem ama bi anda kendimi yine düşünürken buluyom

ahh ahh sorma tatlımm o vakıt gecmek bılmıyo nırsey bekledıgın zaman bol bol dınlen ve dua et bitanemm ALLAH gonlune gore versınn kuzumm

inş.tutar cnm ya.sürekli günleri sayıyom.kasıklarımda hafifi bi ağrı olsa acaba tutuyormu diye düşünüyorum.ama bi taraftanda sanki olmıcakmış gibi düşünüyom.cnm senin hsgye nededi dr.

cnmm iki tüpümde acık cıktı cook şükür kendini dinleme bence cok fazla ben gecen ay oyla yaptımm kendımı cok dınledmm emındımm ama olmadı ve cok morelım bozulduuu :(((

ben eve cekırdek sokmuyorum bıtanem çerez tarzı misafırden misafıre anca oda cocugu yoksa eger:9::9::9::9:çok titiz degılım aslında ama peşlerinden tolamak zor gelıyor desem yerıdır:9::9::9::9:
bide enson çocuk varken fındıkmı ne koymustum bı mısafırıme :27::27:cocuk maşallah eşimle oynarken fındıkları bırer bırer eşime attı eşimde ona.artık kaselerı kaldırdıgım halde atılanları toplayıp gozume baka baka yerdekılerı alıp fırlatmıslardı:27::27::27:oyuzden ogun eşime nasıl bagırmıssam daha eve sokamıyor:52::52::52:[/QUOTE

ALLAHtan bnmm eşim oyle cocukla falan oynamazzz :9::9: ayy cnmm haklısın vala hıc gerek yok ama mısafır gelınce ınsan ıster ıstemez herseyı koyuyo :9: bnmm esim asla bırakmaz kabak cekırdıgını kutur kutur goturuyo vala hıc demıyo adamm bu kız temızlerken yotuluyo bıde cok dagınık yer :9::9::9:

kafaya takmamasını nasıl en aza indiricem bilmiyorum.. okuyorum bol dua ediyorum.. duyduğum herseyi yapmaya çalısıyorum..
artık hem geçen yıllar.. hem de bu 4. tüp olucak.. çok zahmetli, çok zor geçen tedavi süreci , ondan yani :5:
yinede Allahım nasip etsin bu kez sağlıklan kucağıma alayım bi onları :14:

cnm ya dediğn gibi nekadar kafana takma desekde insan elinde olmadan takıyo.evet tedaviler zahmetli.ama napalım .bebişlerimiz gelsinde.çektiğimiz zahmetleri unuturuz.inş. bu sefer hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın cnm benim

canlarım ben çıkıyorum artık yarın erken kalkcam pilav için:31::31:
öpüyorum sızlerı ıyı sohbetlerrr:54::54::54:
pazartesı gorusuruz ınsallah allaha emanet olun kuzularımmm:54::54::54::54:
sizi seviyorummm:29::29::29:
:3::3::3::3::3:

benım oturma odam yok nekadar ısterdım olmasını bız hep salondayız kuzum:50::50:iyi oluyor ama :46::46::46::46:

cnmm boşverr ya olmaması daha ıyı vala orda kımsenın oturmadıgını bıldıgımm halde orayı bıle temızlıyorumm hergn biz ıkı kısıyız koca ev bı korıdorumm var 9 metree uzunluu cok zor oluyo temızlıgıı :9:

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi.hepinize iyi geceler.öpüldünüz.görüşmek üzere:54::54::54::54::54:

iyi gecelerr cannlar ALLAH rahatlık versınn tatlı uykularr :9::9:

Kızlar Homosistein .. Net den arastırınca bunları buldum :44:

Homosistein bir aminoasittir. Vücudumuzda sentezlenmekte yani üretilmektedir. Homosistein insan vücudunda yer alan bir çok maddenin yapımında görevlidir.
Homosistein değerlerinin yüksek olması, kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına neden olmaktadır.
Homosistein Yüksekliği Nedenleri Nelerdir? Homosistein yüksekliğinde B grubu vitamin eksikliği akla gelir. Homosistein yüksekliği olanlarda, ekseriyetle diyetle alınan folik asit, B6 vitamini veya B12 vitaminlerinden bir veya birkaçında da eksiklik görülebilmektedir.Eksik olan vitaminlerin, ilaç tedavisiyle normale dönmesiyle birlikte homosistein değerleri normale inebilir.
Beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi homosistein değerlerini düşürmede etkilidir. Bol taze meyve ve özelikle de yeşil yapraklı sebzelerle beslenmek yüksek homosistein değerlerini düşürmede yararlıdır. Folik asit içeren gıdalar, tahıldan yapılmış kahvaltılıklar, mercimek, nohut,kuşkonmaz, ıspanak ve fasulye de önerilen gıdalar arasındadır. Tıbbi tedavide ise, folik asit, B vitamini, demir içeren ilaçlar da doktorlarca kullanılmaktadır.

şimdi şu kalın yazdığım
:44:kanımda pıhtılasma mı var oluyo :26:

bebeğimm lütfen yapma böyleee, karamsarlık zamanı değil şuaannn.. bak hepimiz senden yana böyle umutluyken, yapma kuzumm...du bakalım hem sorun varsa bile ona göre tedavini olursun bitanemm :16: yeterki Rabbim dermansız dert vermesinn :16:

medcezirim cnm seni sabah sabah burada görmek çok güzel ..
temizligin için kolay gelsin balım.. bnde seni çok çok seviom.. öpüyom cnm..

bnde iste gördügün gibiyim :31:
biz burda nelerle uğrasıyoruz, ama kimisi de arkadas listesinden çıkarma işlerinle mesgul olmus maalesef..
söyle miyim söyle miyim dedim.. bu 2. ci oluyo..
ben kırgın da olsam, kızmısta olsam, yinede çıkarmamıstım.. dursun dedim, neyime batıyor ki sanki dedim..
çıkarmaya kıyamamıstım.. sanki ne vardı, neyimi gördüydü ki, listesinden çıkarmıs beni.. çocukluk baska da birsey değil ..
ama tabi kendisi hamile kalmıs ya.. kendini smdi çok üstün görüyordur kimbilir .. ama bundan dolayı da, ne kendisine, ne bebeğinne tek birsey demem ..
cünkü bugünün yarınları da var ..

amaan kuzuuummm boşverrrr öyleleri arkadaş listende olsa nolur olmasa nolur...
valla bahsettiğin kişiyi anladım, inan o benim umrumda değil... o günlerde çok kırılmıştım ama şuan kırgın da değilim çünkü benim için hiç bir şey ifade etmiyor :9:
kişiliğini ortaya serdı işte.. bence sen de takma..
benim burda olmadığı için üzüldüğüm tek insan yasakhayalim.. Onun da canı sağ olsun, iyi olduğunu bileyim o bile bana yeter :16:

kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız:16::16::16:

bitanemm benimm geçmiş olsunn çok şükür ki bebeğin hala seninle kuzuumm, Rabbim bi daha yaşatmasın :16:

bu kızçeler de nerde kaldılar yaa :44: hayalotumun isleri yoğundur simdi yarına hazırlık tam gaz ..:29:
medcezrm haftasonu temizlik yapıcam demisti sabah.. :44:gurbetkızçem eve dönmemistir daha ..:44:
scorpionsumu göremiyorum, topikte henüz birsey yazmamıs :44:
selencelkm uğramadı iyidir insaAllah :26: Alpınım kusum benim onu da göremedim bgn :44:
esilam onu da göremedim :44:
ımmm bska kim kaldı :26::26:

bebeğimm saat 10da başlayan temizlik akşam 10da sona erdi çok şükürrr.. benim de pilim bitti tabii, güya eve temizlikçi kadın alıyorum ben ondan beter oluyorum yaa.. ahanda halim bu :37: bu yorgunlukla bi de çalışma yapcaz bugünn :17: iş peşindeyken uyuyup kalmazsam tabii :9:

umudum gonzalezım sabır kuzum..şimdi karamsar olmanın zamanı degıl sorun varsada cozme zamanı bıtanem:16::16:
rabbımın ıznıyle hayırısıyla alcaksın meleğini kucagına inşallah ama guzel seyler düşün.şükret hep dua et bol bol.rabbım yardımcın olsun bıtanem:29:

katremmmm hoşgeldın bitanem nekadar merak ettık seniii:29::29:nasıl kanaman oldu şükürki iyimişşin bıtanem.bol bol dınlen canımın içi:16::16:fazla uzatma arayı canımın içi rabbım sorunsuz bı hamılelık nasıp etsın:nazar::nazar:

miamorem canım helali hoş olsun o nasıl laf öyle:48::48:kuzum anladım yogun oldugunu genelde pek msnı acmam hatta hiç:9::9:dedım belkı bulusursak gormem kacırırım dıye bakındım öyle ama tahmın et canım:34::34:bu arada bol bol dınlen bıtanem.hayırlısıyla meleğin gobısınde suan.pazartesıyı ıple çekiyorum inşallah bikez daha teyzoş olucammmm:46::46::46::nazar::emir_bebek:

nurlum gelmiş ayşem gelmiş hoşgeldınız bıtanelerrrim:16::16::16:nurlum teyzoşlarımı öp yerime:16::13::nazar:

kim kaldı ya hafta sonu boş anlaşılan:1::1:

meddcezırım nasıl yorgundur sımdı..:29:

ayşeçikte temızlıge baslıcaktı bugun:9::9:

selencelkım sanırım hala dınlenıyor benım canbonum teyzosumla:16::nazar:

klnımde gelmiş ama boş ana denk gelmiş aynı benim gibi:1::1:canım benim:16::16:

bende alışverişe gittim eşimle:27::27:biraz tartıstık bıraz gulduk eve varabıldık sonunda:46::46::46:
sonram tavukları haşladım yaprakları haşladım sarma içini yaptım eltimler geldi onları sardık tavukları dıdıkledık:27::27::27:
bılaşık çıktı onları yıka evı toparla anca canbonlarım:32::32::32:
ama belim çok kötü oldu bide en son dişim iltihapmı yaptı anlamadım ama sol kulagım agrıyo :26:sanki bıçak saplıyolar kulagım akıyomus gıbı sankı içten ama dıstan bişeyim yok:31:dişimde şiş değil:26:inşallah yarın acısı çıkmaz yoksa naparım bılmem:27::27:
dedim yatmadan bi bakınım çünkü yarın gircek halim olmıcak gibi:5::5:
öpüyorum hepinizi bitanelerim sizleri seviyorum tatlı rüyalarrr:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

cook yorgunumm temızlık yaptm bugunn acayıp yoruldumm :))

hayalotum ve ayşeeemmm benim de canım çıktı ayol, ellerim delik deşik oldu yaa :30: ama mis oldu evim çoook şükürr :16: yarın da çamaşır ve ütüleri çıkardım mı aradan benden iyisi yok vallaaa :69:
hepinizi çooooooooook seviyorumm , öptüümmm :54:

Back
X