Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpıonsum hoşgeldın bıtanem nasılsın:54::54::54:toparladınmı bıraz:54:

hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda:14::14::14:
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm:31::31::31:
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi:54::54::54::54:

kuzum hastaneye gittigimde kadının bitanesi 2 haftalık hamile imiş doktor yeni kan aldı bende merak ettim kadının sonuç kagıdına baktım kadın dedi kisttimde varmış dedi önce anam baktımki 26+7 öle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam kist izlenmiştir die yazıyodu hemen aklıma sen geldii dedim Rabbim sen büyüksünn ol diyince oluyoo inşş bitanemm seninde haberini alcaz:16::16::16::16::16:

hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda:14::14::14:
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm:31::31::31:
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi:54::54::54::54:
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinn:29::29:

canım benim ne inatçı kistlerin varmış yahuu.seni de amma çok eviyorlarmış hayret bişeyyyyyyyy..kovalasam ben onlarıı:47::47::47:
neyse tatlım şaka bir yana da aşılama güzel bi gelişme olacak senin için..sen biraz topikleri araştıe bakalım neler gerekiyormuş..kafaı da rahat tut..inşallah güzel günler yakındaaaaaa:49::49::49:

öyle kuzum :27::27:yapıştılar doktor bıle sınırden guldu artık nekadar alışmışlar sana bu kadar ıyı misavirperverlık yapma dedi:1::1:
hayırlısı artık kuzum ya.eşim biraz canımı sıktı.öyle kaptırdıki bu sıralar kendını işe:26:sanki beynınden sılıyo bu bebek telaşını:25::25:
anlattım boyle boyle dıye hastane cıkısı uzuldu anladım ses tonundan ama eve geldı yemek yerken konu açıldı.demezmı hemen nekadar hemen olcakmı öylemi boylemi.yani hem maddı yone baktı dırek.bozuldugumu bellı ettım.bırazda tartıstık zaten buyuzden sınırlerım bozuldu.tamam ozaman erteleyelim dedım.busefer hala utanmadan dıyorkı devlette olmazmı bu aşılama:27:dedımkı arastırmadan bılmıyorum yaparlar ben sana suraya gıtcez bıle demedım dedım.daha kesınlıgı bu ay bellı olcak dedıgım halde hala özelde kaça çıkar sence diyo bana:14::14:ya dedım ben neyın telaşındayım sen neyın teleşındasın.azkalsın dıycektımkı istemıyorum bebek falan.ama lafın buyuklugunden korktum.beynım doldu bıanda.ben nekadar sevınclıydım oysakı ama ortak olmadı bile:50::50::50:

çok var kuzum bellı ılaclardan ıste saglık ocagına sor bakalım yazsınlar sana bıtanem benım:16::16::16:
tamam bıtanem dınlen bol bol .allaha emanet ol kuzum:54::54::54:

kuzum hastaneye gittigimde kadının bitanesi 2 haftalık hamile imiş doktor yeni kan aldı bende merak ettim kadının sonuç kagıdına baktım kadın dedi kisttimde varmış dedi önce anam baktımki 26+7 öle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam kist izlenmiştir die yazıyodu hemen aklıma sen geldii dedim Rabbim sen büyüksünn ol diyince oluyoo inşş bitanemm seninde haberini alcaz:16::16::16::16::16:

inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmm:16::16::16::16::16:rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:16::16:
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmış:9::9::9::9:rabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum :46::46::46::46::46:

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah:16::16: benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine... :50::50:

bitanem saol balım benım:54::54::54:
iyi sayılırım selencelkım çok şükürrr:54::54::54:
teyzoşumda buyumus :nazar::nazar::nazar:
sen ozaman bol bol limon ye kuzum:56::56:
Allahım iyilik versin canımm:16::16:büyüyoruz bakalım teyzesi:29:valla öle yapıcam limonla gezerim artık tuzlayıp yiyorum:27::27:
inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmm:16::16::16::16::16:rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:16::16:
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmış:9::9::9::9:rabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum :46::46::46::46::46:
:52::52::52::52:Allahımm sen büyüksünnn bende şaşırdımm şimdii Rabbim nelere kadirrr:16::16:herşeyin hayırlısın kuzumm:54::54:

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah:16::16: benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine... :50::50:

oy ben seni yerim yaaa:54:bitanem benım dualarımız senınle dıkkat et kendıne kuzum benım rabbım kolaylık versın ınsallah:16::16::16:

Allahım iyilik versin canımm:16::16:büyüyoruz bakalım teyzesi:29:valla öle yapıcam limonla gezerim artık tuzlayıp yiyorum:27::27:

:52::52::52::52:Allahımm sen büyüksünnn bende şaşırdımm şimdii Rabbim nelere kadirrr:16::16:herşeyin hayırlısın kuzumm:54::54:

limon çucugu olcek benım teyzoşum :9::9::9:klnımınkıde sogan çucugu:9::9::9::9:

hg gurbetimm Rabbim yardımcın olsun kolaylık versinn:16::16::16:
hamdolsun bitanem iyiyim :29:
inşş canımm o günler gelecek seninde olcak tatlım:16::16::16:herşey sabır istiyo:16:

slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

Back
X