- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.341
hb bitAnemmmmmmmmmmmanaaaaaam selencelkım cancazımmı gelmişşşş
hoşgeldin bitanem nasılsınnnn![]()

meleğim dr yazını okudum canımın içi hakkında hayırlısı olsunn dualrımdasın kuzumm

nasılsın iyimisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb bitAnemmmmmmmmmmmanaaaaaam selencelkım cancazımmı gelmişşşş
hoşgeldin bitanem nasılsınnnn![]()
scorpıonsum hoşgeldın bıtanem nasılsıntoparladınmı bıraz
![]()
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinnhoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi![]()
canım benim ne inatçı kistlerin varmış yahuu.seni de amma çok eviyorlarmış hayret bişeyyyyyyyy..kovalasam ben onlarıı
neyse tatlım şaka bir yana da aşılama güzel bi gelişme olacak senin için..sen biraz topikleri araştıe bakalım neler gerekiyormuş..kafaı da rahat tut..inşallah güzel günler yakındaaaaaa![]()
hb bitAnemmmmmmmmmmm
meleğim dr yazını okudum canımın içi hakkında hayırlısı olsunn dualrımdasın kuzumm
nasılsın iyimisin![]()
hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi![]()
kuzum hastaneye gittigimde kadının bitanesi 2 haftalık hamile imiş doktor yeni kan aldı bende merak ettim kadının sonuç kagıdına baktım kadın dedi kisttimde varmış dedi önce anam baktımki 26+7 öle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam kist izlenmiştir die yazıyodu hemen aklıma sen geldii dedim Rabbim sen büyüksünn ol diyince oluyoo inşş bitanemm seninde haberini alcaz![]()
Allahım iyilik versin canımmbitanem saol balım benım
iyi sayılırım selencelkım çok şükürrr
teyzoşumda buyumus
sen ozaman bol bol limon ye kuzum![]()
inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmmrabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmışrabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum
![]()
Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallahbenim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...
![]()
Allahım iyilik versin canımmbüyüyoruz bakalım teyzesi
valla öle yapıcam limonla gezerim artık tuzlayıp yiyorum
Allahımm sen büyüksünnn bende şaşırdımm şimdii Rabbim nelere kadirrr
herşeyin hayırlısın kuzumm
![]()
hg gurbetimm Rabbim yardımcın olsun kolaylık versinnSelam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallahbenim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...
![]()
oy ben seni yerim yaaabitanem benım dualarımız senınle dıkkat et kendıne kuzum benım rabbım kolaylık versın ınsallah
![]()
ayy çok güldümmlimon çucugu olcek benım teyzoşumklnımınkıde sogan çucugu
![]()
tamam kuzummcanbonlarım benım bıraz ıslerım var cıkıyorum yarımsaate kalmaz donerım bıtanelerım
öpüyorum hepınızı![]()