Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimsecikler kalmadıı, nerelere gittiniz bakiimmm :10:

neyse canlarım ben de çıkayım.... malumm çalışma var:17: azcık hazırlık yapayımmmm:52::52::52:

öpüyorum hepiniziii, iyi geceleerrrr..

MART AYI HEPİMİZEEE UĞURLU GELECEEEEKKKKK :69:

Rabbimm dualrımızı kabul etsin, meleklerimizi göndersin bi an önce inşşşşşşşşş :16:

yarın misafirim varr, o yüzden gelemeyebilirim ama hepinizi çok sevdiğimi ve dularımda olduğunuzu unutmayın olur muuu :54:

Medd_cezircim merhaba,
Çıkmak üzeresin galiba,geçmişi şöyle bir karıştırayım dedim ne var ne yok diye,seni kaçırmadan selam vermek istedim.:9:
Nasılsın?
Soğan suyunda şifa olsun inşallah.:7::7::7:

dimaam bakındım nette de, kesin bi bilgiye ulaşamadım kuzum... kullanan arkadaşlara bi soralım biz en iyisi :69:
bide canım ben adet düzensizliği için hayıt otu tohumunun iyi geldiğini okumuştum.. kullananlar baya memnun kalmış.. kimi kullandığı ay, kimi ertesi ay kimi de 3. ay tamamen düzene girdiğini yazmış.. istersen sen de bi araştır bitanemm aa çok faydali bildiğim kadarıylaa:34:

hayıt otu almıştım zaten ama kullanmayı unutmuştum bak sen deyince aklıma geldi :17: onu deneyeyim bu ay. ben de çocuk düşünüyorum ama kocam askerde. polikistik var.bakalım dönünce tedaviye başlayacağız.

amin kuzuuumm aminn, Rabbim hepimizin meleklerini göndersinnnnnnnnnn :16:
demek annen muşlu bitanemm, nereseindenn :69:

Medd_cezircim merhaba,
Çıkmak üzeresin galiba,geçmişi şöyle bir karıştırayım dedim ne var ne yok diye,seni kaçırmadan selam vermek istedim.:9:
Nasılsın?
Soğan suyunda şifa olsun inşallah.:7::7::7:

kuzum annem mercimekkale galiba tam emin degilim aslinda dedeer artvinden musa goc etmisler annem ve kardesleri mus dogumlu ama annem artvinliyim diyo :9::9::9:

Günaydın habibtelerim nasılsiniz dün gelemedim yorgunluk çoktu biranda :27: umudummmm hosgeldinnnnn habibtemmm:46:

:9::9::9::9::9::9:yakaladım seniiii:1::1::1::1::1:iyiki doğmuş göccük gonzalezde:52::52::52::52:rabbım uzun saglıklı ömürler nasip eylesin:16::16::16:nere gıdıyon yahu bıde bana dıyon bı evınde otur dıyem:27::27:1 hafta boyunca gezdın hep ya:9::9::9::9:tamam umudum artık bulduk senı hıcbıyere bırakmam:52::52::52::52:aynı rüyamdaki sen sin yaaaa:9::9::9::9::9:

:44::44::1::1::1::1:heya sorma ıyı kkı dogmus :1::1:saolasın balım :54:
ama gezmedım kı .. yıgenım olunca gıremedımsadece..yoksa cogunluk evdeydık :51:
valla buldun hee :52::52::52:
sahı ruyanda mı gördun :53::53:ama hıc demedın önceden :50:
nyse ben gaçtım..:54::54::54:
görumcemde gun var, kımse gelmeden bakım dedım .. yaramaz gelın :27::27::27:

ALPPINMmmmmmmm balım nerelerdesın yahu.. cok özledım senı :16::16::16:küccük habıptem nasıl :1::1::54::54:

ALPPINMmmmmmmm balım nerelerdesın yahu.. cok özledım senı :16::16::16:küccük habıptem nasıl :1::1::54::54:

İyiyiz habibtem sen bassın kardesinin dogum gunü kutlu olsun dün yazacaktım acil cikmam gerekti:16:Sen bitanesin ne taramaz gelini :16:iyi oturmalar bitanemmmmm:46::46::46:

İyiyiz habibtem sen bassın kardesinin dogum gunü kutlu olsun dün yazacaktım acil cikmam gerekti:16:Sen bitanesin ne taramaz gelini :16:iyi oturmalar bitanemmmmm:46::46::46:

olsun cankusum .. sen ıyı ol gerısı boş :46::46::46:
sende bıtanesın.. ama dogru dıyosun..ben bıtaneyım cunku bska gelın yok :9::9::9:
saolasın balımm benmmmm :16::16::54::54:

canım hastalıktan mı başlayamadınız çalışmalara :17: kıyamam ben sana, Rabbim şifa versin bebeğim.... 2 gün beni de sarstı baya ama çok şükür gelmeden gittii :46:

asetonummm karşılaşmak kısmet olmadıı, iyisindir inşş görkemim nasıl :nazar: alışveriş nasıl gidiyoo:16:

Allah razı olsun ve kabul etsin Ayşemmmm :16:

bitanemm Rabbim hayırlısı ile göndersin meleğimiii.. dularımdasın sernesimmm :69:

hastalıktan tatlım yaaaaa.:25::25::25::25:.bu ayı da boş geçtikk sayıyorummm..kısmettttttttttttttttt:31::31::31::31:

baktim ki kimsecikler yokkkkk..ama ben şimdilik buralardayım canlarım..
sabah sağlıkocağına gittim..doktora anlattım..zaten aile hekimim bilyo az çok..dedim bebek çalışmalarındayız korunmasız dönem..en az zarar vrecek antibiyotik varmı?bitane yazdı netten de bakmıştım onu veriyolar zaten..aldım içiyorum şimdi..ama hala kötüuüm..hatta doktor ısrarla rapor vermek istedi dinlen dedi ama işler yoğun istemedim..zaten çok şükür işyerimde izin sorunum yok..bi mesaj atsam gelemiyorum diye sorun olmaz..neyse çok şükür iki gün tatil..
ama biz halaçalışmalara başlayamadık..bu ay olmaz ben anladım..martta kısmetten çıktı sanırım..artk hayırlısı nisana:23::23::23:
bende haberler böle canlarımm..herkes iyidir inşallahhh..hayalotum Hüdayi hazretlerine mi gitti acabaaaa..
hemen işe yaramaz ilaçlar kuzum en az 3 gün sonra emin ol faydasını görürsün scorpimmm:46::46:ha mart ha nısan kuzum berbaer fırtlatırız inşallah:9::9::9:bu arada fırtlatmak nedemek acaba ya garip garip kelimeler uyduruyorummm:52::52::52::52:evet bitanem hüdayi hazretlerine gittim.niyet ettim orda her cuma gidicem bundan sonra arkadaşım vesile oldu hiç girmemiştim içeri daha önce.orda dilek diledim.allahım dedim kucağımla çocuğumla buraya gelmemi nasip et diye.inşallah o muhteremin yüzü suyu hürmetine dileğim tutar:16:bundan sonra allahtan bi engel çıkmassa niyetim bu her cuma.bu arada arkadaşım dediki fetih suresini 19 kere okuycan neye niyet edersen hayırlısıylaoluyormus.benım yasinimde yer almıyodu bu sure.onuda bana hediye aldı inşallah kabul olur kuzum:16::16::16:isimlerinizi daha dogrusu nicklerinizi:9::9:teker teker saydım baktımki heyecandan aklıma gelmiyor topluca ettim sonrasında:9::9::9::9:
kızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu
iyiyiz kuzum sen napıyosun:54::54::54:inşallah çatlar bitanem meleğin tutunur annecıne:46::46::46::46:dualarım senınle:16::16:
kaç aydır kullanıyorsunuz? faydasını gördünüz mü acaba? ben iki ay kullandım bıraktım. adetlerim düzenli değil, yumurtlama olmuyor bende. o da her ay adetimi 10 gün geciktiriyor. bu yüzden soğan suyuna başlamıştım ama kullandığım iki ayda da adetim gene 10 gün geçti. 4 aya tamamlasa mıydım diye düşünüyorum bazen :44:
aramıza hoşgeldinnnnn:16::16::16::16:düzene girene kadar iç canım egerki bi zararını görmediysen.gerçi bendede pko var ve ilk içtiğim ay bile ilk defa adetim düzenli oldu .bu ayda 8 gün erken geldi:46::46::46:bugün tekrar başladım :16:meddcezırımın dedıgı gıbı hayıtı iç bakalım bide inşallah faydasını gorursun:54:
kimsecikler kalmadıı, nerelere gittiniz bakiimmm :10:

neyse canlarım ben de çıkayım.... malumm çalışma var:17: azcık hazırlık yapayımmmm:52::52::52:

öpüyorum hepiniziii, iyi geceleerrrr..

MART AYI HEPİMİZEEE UĞURLU GELECEEEEKKKKK :69:

Rabbimm dualrımızı kabul etsin, meleklerimizi göndersin bi an önce inşşşşşşşşş :16:

yarın misafirim varr, o yüzden gelemeyebilirim ama hepinizi çok sevdiğimi ve dularımda olduğunuzu unutmayın olur muuu :54:
tamam kuzum kolay gelsın sana :54::54:günün güzel geçer inşallahhh:16::16::16:
bizde eşimle aynı dertten muzdaribiz.doktor önerisi olan varmı?
hoşgeldin canım aramıza :16:nezamandır istiyosunuz be nerde oturuyosunuz :29:
:44::44::1::1::1::1:heya sorma ıyı kkı dogmus :1::1:saolasın balım :54:
ama gezmedım kı .. yıgenım olunca gıremedımsadece..yoksa cogunluk evdeydık :51:
valla buldun hee :52::52::52:
sahı ruyanda mı gördun :53::53:ama hıc demedın önceden :50:
nyse ben gaçtım..:54::54::54:
görumcemde gun var, kımse gelmeden bakım dedım .. yaramaz gelın :27::27::27:

görmüşütüm kuzum ama yazmıştım bak unutmusun:1::1:hani herkesi rüyamda görüp tanımıştımda en son sen kalmıstın.umudum sen sın bu demiştim.diye yazmıştım topiğeeee:16::16::16:alaalaaa yazdım ben :1::1::1::1:yaramz gelin kkda gezinsin dursun görümce iş yapsın:52::52::52::52:

canbonlarım bide dua topiğine bakem ondan sonra bütün işlerim duruyo daha bi temizlik yapım.
sabah kocacım :1::1:dikkatınızı çekiyorum kocacım diyorum kolay kolay demem:9::9::9:biricik karıcına kavaltı hazırlamışş:38:yumurta pişmemişti onu yemedim ama peynir bal kaymak yiyiverdim:9::9::9:tabi sonrasında sofrayıda mutfağa kaldırdı gitti:27::27::27:
bi girerimki mutfağa heryer yumurta çay :47::47::47:sabahtan beri mutfakla ugrasıyorum aradım bundan sonra hazırlama hayatım didim.bide utanmadan niye diyo bana:27::27::27:
işte büle şimdi hazır mutfakta tempoya alışmışken evide bi elden geçireyim:12::12::12::12:
yine gelirim canbonlarım öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54:

Back
X