Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ALLAH şifa versinn kuzumm ... ALLAHIM kimseye dermansız dert vermesinn çok zor gerçektennn ... seen patlamaaa kıyamamam bitanemeeeee :16:
amin bitanemmm ya:54::54::54:yirim ben seni:39::39::39::40::40::40:
anacımmm burnu akmaya başladı bileeee..ama valla sırnamıyom adama yaaa..öyle yüzeysel işteeeeee:17::17::17::17::17:
kuzum doktor antibiyotik verdi ama hamişler de kullanabiliyomuş..bide ıhlamur içiyorum..kivi manyağı oldum c vitamin deposuymuss:21::21:

inşallah kuzum kaı çalışmaları başladı bakalım temel de atılır bu ay inşallahhhh..azimliyim mart kedilerine inat bende hamile kalıcammm:52::52::52::52:

inşallah kuzummmmmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin ayşecimm hepimize tez zamanda inşallahhh:16::16::16:

anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee:52::52::52:
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa:9::9::9::9::9:

bitkisel haplarıda duydum kuzumda başka bi zarar vermesinden korktum açıkcası oyuzden almadım:26:inşallah o faydasını görür bitanem ya:16:d.kontrol kadar kötü bişey yok ya hertarafım şişti sinirlerde cabası:27::27::27:zaten olgun yumurta 18 -22 arası çatlarmış kuzum ama benim zaten direk fırlıyor gelişmede hiçbir sorunum yok çatlama sorunu var sadece oda basit bi iğne işte ama vermiyo bi türlü:26:vallahi patlar patlamaz bilmiyomda ben patlamassam sonunda iyidir:9::9::9::9:

başka doktora git canım ya bende kadın dogum hastanesine gittim ilk başta.. 3 kere klomen verdiler gönderdiler.. yumurtalarım çatlıyodu ama nezaman çatlıyo bilmiyodum sende bişey yok kendi kendine dene, gelme bi daha dediler... aşılama için gittigim doktora aynen anlattım bana sana çatlatma ignesi vermedilermi diye 4 kere sordu adam hayır dedim şaşırdı... doktor yine klomen verdi ama adetin 3 .günü başla dedi.. bende dedim 5.günü başlatıyolardı dedim.. evet bi öyle söylenti saçmalık var demi dedi.. sen beni dinle dedi.... başka doktora git derim akıl akıldan üstündür..:16:

benimki de bi şaşırdı e dur silkeleyeyim dedi ama gülme krizine girdik dedim bırak spoşları zor tutuyom zaten:52::52::52::52:
tabe herkes kendi işine baksın dimi hayalotum ilahiiiii:52::52::52::52:

ayşecim senin koca hasta..bizde ben hasta..ama aklımız hala çalışmada:17::17::17::17:çok azimliyiz maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de kız diyorum habibtemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:24::24::24::24::24:

tabı canbonum herkes kendi işini yapıcak:9::9::9::9:

başka doktora git canım ya bende kadın dogum hastanesine gittim ilk başta.. 3 kere klomen verdiler gönderdiler.. yumurtalarım çatlıyodu ama nezaman çatlıyo bilmiyodum sende bişey yok kendi kendine dene, gelme bi daha dediler... aşılama için gittigim doktora aynen anlattım bana sana çatlatma ignesi vermedilermi diye 4 kere sordu adam hayır dedim şaşırdı... doktor yine klomen verdi ama adetin 3 .günü başla dedi.. bende dedim 5.günü başlatıyolardı dedim.. evet bi öyle söylenti saçmalık var demi dedi.. sen beni dinle dedi.... başka doktora git derim akıl akıldan üstündür..:16:

:16::16::16::16:ecehanım bende klomende yok :44::44:
gidiyim gidiyimde kuzum nezaman gidim sence:26:şimdilerdemi gidim yoksa adet oluncamı :26:kafam karıştı ya niyeyse bu dokotra beni nişeyler hep itiyo anlamıyorum ama ayaklarım her ay ona goturuyo benı istemeyerek:50:

amin bitanemmm ya:54::54::54:yirim ben seni:39::39::39::40::40::40:

anam iyiki benim kedim kısır yok sam beni bakırköyden alırdınız herhaldeee:52::52::52:
bizde daha toprak atıyoz kuzum bi çukuru açabilseydik hayırlısıylaaa:9::9::9::9::9:

kız vallahi bizim mahallenin kedilerini çogu hamile kalmış bileeeeeee.koca göbüşleriyle önümde salınıyolar töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:
olucak tatlım bi bakmışız binayı dikmişizzzzzzzzzzz:32::32::32::32::32::32:

:16::16::16::16:ecehanım bende klomende yok :44::44:
gidiyim gidiyimde kuzum nezaman gidim sence:26:şimdilerdemi gidim yoksa adet oluncamı :26:kafam karıştı ya niyeyse bu dokotra beni nişeyler hep itiyo anlamıyorum ama ayaklarım her ay ona goturuyo benı istemeyerek:50:

en ideali adetin 3. günü git canım.... hormonlarına ve ultrason bakmaları gerek ona göre ilaç verirler...:34:

kız vallahi bizim mahallenin kedilerini çogu hamile kalmış bileeeeeee.koca göbüşleriyle önümde salınıyolar töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52:
olucak tatlım bi bakmışız binayı dikmişizzzzzzzzzzz:32::32::32::32::32::32:

anam kedilere inat 5 katlı bina dikecem rabbımın izniyleee:46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9:
yahu neka cok ccok ıstıyom ben scorpıonsum annemle konusurken bıle 5 cocuk dıdım:9::9:annemde dıyorkı napcan okadar cok cocugu:53::53:diyorum anne 1 i olduda 4ü kaldı nasıl guluyoruz:1::1::1:

benimki de bi şaşırdı e dur silkeleyeyim dedi ama gülme krizine girdik dedim bırak spoşları zor tutuyom zaten:52::52::52::52:
tabe herkes kendi işine baksın dimi hayalotum ilahiiiii:52::52::52::52:

ayşecim senin koca hasta..bizde ben hasta..ama aklımız hala çalışmada:17::17::17::17:çok azimliyiz maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de kız diyorum habibtemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:24::24::24::24::24:

aynen kuzumm inş.. toplu hamile kalıpp bide toplu erkek dogururuzz bide toplu sunnett yaparızz olur biterr :52::52::52::52::52: maşallahh maşallah umudumuzu kaybetmekkk yookk :52::52:

anam kedilere inat 5 katlı bina dikecem rabbımın izniyleee:46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9:
yahu neka cok ccok ıstıyom ben scorpıonsum annemle konusurken bıle 5 cocuk dıdım:9::9:annemde dıyorkı napcan okadar cok cocugu:53::53:diyorum anne 1 i olduda 4ü kaldı nasıl guluyoruz:1::1::1:

aynı biz gibi eşimde diyo 4 tane olsun bende 1 tanesi yapamda gerisi kalsada olur diyorum:1:

hey maşallahhhh..kız bu sefer de fazla çocuktan kafayı yersin demedi demeeeeeeeeeeeeeeeeeee:35::35::35::35::35:
anacım ben 1 tane istiyom en fazla iki..hatta ikiz olsa süper olcak yaniiiiiiiiii:32::32::32::32:

Back
X