Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahh kuzum bilirim o psikolojiyi hemde çok iyi:31:her ay derdim şimdi dermi acaba sorun sensın nıye benım hala ustume geliyorsun dıye.belkıde o cumleyımı beklerdım bılmıyorumkı.oanki psikoljıde cok farklı ıste..insan kendını boşukta gıbı ıssedıyor.halbukı sorun neyse beraber cozum buluncak bır yol..ama oan olmuyor ıste..bende cok yazmıştım oyle.hatta geçenlerde bı yazdığımı daha buldum demekkı esım okumadıydı onu saklamışım yırtmadım sakladım yınede unutmım o gunlerımı dıye.rabbım verıpte elden almasın karamım.
olmuyo olmuyo canım aynen belkide bana bişeyler demesini bekliyorum her notumu cüzdanına bırakıyorm gece yatarken ki sabah okusun diye ama daha ağzını açmadı bana biliyorum okuyo hepsini belkide beni üzmemek için belli etmiyo. rabbim hayırlısını versin yaşadıklarımızıda unutturmasın ki elde ettiklerimzin kıymetini bilelimmm... amin canım verdiğinide elimizden almasın rabbim evlat acısıyla sınamasın bayramda bi tanıdık 6 yaşındaki oğlunu kaybetti bi an düşündüm doğurup büyütüp acısını tatmak bi anne için en büyük acıı. rabbim kimseyi böyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edip acılarını kimseye tattırmasın

olmuyo olmuyo canım aynen belkide bana bişeyler demesini bekliyorum her notumu cüzdanına bırakıyorm gece yatarken ki sabah okusun diye ama daha ağzını açmadı bana biliyorum okuyo hepsini belkide beni üzmemek için belli etmiyo. rabbim hayırlısını versin yaşadıklarımızıda unutturmasın ki elde ettiklerimzin kıymetini bilelimmm... amin canım verdiğinide elimizden almasın rabbim evlat acısıyla sınamasın bayramda bi tanıdık 6 yaşındaki oğlunu kaybetti bi an düşündüm doğurup büyütüp acısını tatmak bi anne için en büyük acıı. rabbim kimseyi böyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edip acılarını kimseye tattırmasın

amın kuzum kaybetmek daha kotu rabbım yasatmasın ınsallah:16::16:onlarada sabır versın rabbım:16::16:eşinlede konuş diyecegım ama sanıyorum oda benım esı gıbı:26:konussanda ya destek olur gıbı yapıcak yada ağlama artık yeter deyıp oturacak.oyuzden herseyın ılacı zaman.ama sen sen ol sakın kendını yıpratma.çünkü hamıle kaldığında bünyende degısecek.sağlam ruhla sağlıklı vuctla gırın.benım gıbı beynınız dolu gırmeyın.yoksa hergununuz ağlamakla geçer ozamanda tad bıle alamassınız:29::29:

teselli ediyoda azcıkta yanımda olsun bana omuz versin canımm. biliyorum o da üzülüyo bana belli etmiyo ama azcık desteğini göstersin içinde yaşamasın... enişte beyde hep öyle olsun üzmesin senii aferrriinn doktorcuğada yoksam bende doktorumu öğretsem eşine destek ol desinnn:52::52::52:

Erkekler bizim ne yasadigimizi bilemezler canm.guzel duygulari vucudumuzda hisseden yasayan sonrada kayaya carpmis gibi agrili sizili vucudumuzdan gitmesini izleyen biziz :(

NE duysaaaaa cani cekiyorrrrr hurma gozlummmmm hayalotumun en iyisi yiyecek ve iceceklerden konusmamak :33:

Back
X