selencelkim yazamadım sana be kusum, o anda çıkdım bida giridğimde sen yokdun bu kez, nyse görüsürüz insaAllah bakalım, öphüyom seni, insaAllah verir canım
asetonum, ha gayret,

insaAllah uyuyunca hemen uyanmaz

hayalotum, hayırlı yolculuklarınız olsun insaAllah.. sen bana yaz derkeneş sen girip yazmışın bilem.. heh aferin yorma beni böyle bak

dikkat edin kendinize, güneste çok kalma bak, yeğencik de rahatsız olmasın..
ben hızır acilin olurum kusum

DD
çok öpüyom seni.. Allah'a emant ol cankus

scorpim masaAllah canm size.. epey yola girdinriz sizde..

hayatımız da güzelliklerin olduğu yanı sıra, üzüntülerimiz de unutmuyoruz ama yapacak, elden gelen birsey yok kuzum .. hersey Allah'ın takdiri..
bebis odanızı güle güle kullanmak nasip olsun cnm insaAllah, öpüyorm kısçemm..

seremcemim insaAllah sorunsuz geçer, iyi olduğunda bizlere haber ver yavrukus
öyle kusum, iki arada dengeyi kurmak zor .. kendi ailenin içinden çıkıp, baska ailede artık hayatını sürdürmekte zor..
insaAllah geçer bunlarda.. öpüyom seni kısçem
o ne öyle yaaa

benim gazım olduğunda öyle oluyorum, demek ik hamis olsam, iki katı woowww

gulbisim geçmisler olsun insaAllah, mr sonucun ins güzel çıkar, öpüyom seni kısçem
ngasgımm çok güzel anlatmışsın cnm

" eşinizi bir an onu kaybettiğinizi düsünün " şu sözünden yola çıkarak, aynı evde hayat dha güzel geçecektir değil mi kusum

bazen benim ed aklıma gelir öyle.. insan bian aklına gelmesi bile çok zor geliyor, Allahım diyorum sonra kimseyi en yakınından etme..(amin)
olur öyle arada, ama birde önemil olan kavgayı uzatmamak, ertesi gün olduğunda hiçbise yokmus gibi yapmak..
bir keresinde tadsızdık son zamanda kinde.. kapıdan çıkarken, kapıyı çekti gitti., dedim geri geldiğinde geldiğini anlasam arabadan, kapıyı ben açsam dedii, yüzüme bakmyı sinirli fln, kapıyı yine kendi açsın dedim, ve kenid açtı girdi.. ama zor olan aynı evi paylaşıp, ikimizde tek yaşıyormuşuz gibi olması..
ve daha sonar konustğumuzda, kapıyı açmanı beklerdim"... dedi esim..
ama dedim kapıyı çektin gittin, nasıl açıcaktım,. yüzüme mi bakıcaktın sanki fln dedim.
demek ki dedim, bekliyormus kapıyı açıp, uzatmamak olduğunu..
ahh kızlar, iki arada bi derede hayatı sürmek zor gerçekten

, demen gibi, ayrılma olmayacağına göre, iyi geçinmeye bakmak aynı evde..
öptüm seni kuzum, minnak nasıl bu arada

heh aferin kuzum, hemen normale dönme, ascık anlasın

anam bnde ne fenayım he, burnundan kıl aldırtmıyom kararıma

hadi dr a gidin de, hersey güzellikel son bulur insaAllah, şu tartısmalar da biter gider

öpüyom seni kısçem