Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..

Tsk edrim kuzum sen nasilsin canm benum yigencik nasil :29:[/QUOTE]

iyiyim ben kuzummm napayım çalışıyorum :6::6::6::6: özlüyorum ben sizi çok.. ama işlerden başımı kaldıramıyorum.. arada kaçamak yapıp girmeye çalışıyorumm..

yiğenciğin iyidir inşallah kuzumm.. c.tesi gitcess doktora bakalım...

anam bi sayfayı tek basıma doldurmuşum :27::27::52::52:

kısçeler naparsınız bea :3::3: ben anca gelebildim.. ev işi biter mi hiç :4::4::4: smdi mtfakat makina bosalt doldur işi var.. persembe ablamla yengem bana geliyorlar.. bugün öğlende de onun haberini aldım, bekliyordum bu aralar, ablam izindeyken hazır.. yengem de istiyordu ne zaman dayımın hanımı.. önce ki yerimizde de gelmislerdi, o zaman dayım, yengem, teyzem, ablam.. ama artık teyzem ve dayım yok :50::50::50: Allahım mekanlarını cennet eylesin insaAllah.. (Amin)
smdi yine kalkayım görüsmek üzere kısçeler :54::54:

priorim npan kısçem, iyi misin biraz daha, konusamadık bi ara denk gelip :3::3::3:

seremcemim iyi misin nasıl geçti :26::26:

Bende bende anne olmak istiyorum 2014,

araniza yeni katiliyorum ve bu ay ilk denememiz olcak.. insallah olur..
dun adet oldum.. 14 gun saycakmisiz yani 1 ekim de caliscaz.. :1:

Hayirlisi bakalim cok heycanliyim..

canım aramıza hoşgeldin.. hakkında hayırlısı olsun.. en hayırlı zamanda Rabbim hayırlı bir evlat göndersin inşallah sana:16:

kısçeler naparsınız bea :3::3: ben anca gelebildim.. ev işi biter mi hiç :4::4::4: smdi mtfakat makina bosalt doldur işi var.. persembe ablamla yengem bana geliyorlar.. bugün öğlende de onun haberini aldım, bekliyordum bu aralar, ablam izindeyken hazır.. yengem de istiyordu ne zaman dayımın hanımı.. önce ki yerimizde de gelmislerdi, o zaman dayım, yengem, teyzem, ablam.. ama artık teyzem ve dayım yok :50::50::50: Allahım mekanlarını cennet eylesin insaAllah.. (Amin)

bende simdi bitirdim yemek yaptım süpürdüm sildim anca oturdum topuklarım agrımış hadi bakalım gözün aydın benım ablamlarda gelebilseler keşke :5:
neyse canım hadi görüşürüz:54:

kuzummmm kıyamam sana annemm :29::29::29: olacak inşallahh yavrukuşumm..... vaktini bekliyor demekki bizim sıpaa.. gelecek tabii.. miden bulancak., senin deee uykunn gelecek:27::27: gülcem ben sanaa... baaak karam çok istiyodunn dicemm... üzme kendini diyemiyorum ama zor kuzumm biliyorum yaaa...çok haklısın.. ama sabırrr.. inşallah en hayırlı zaman, en yakın zamandır senin ve diğer kızçelerim için.. :16:
inşallah canım inşallah... sabrediyorum dua ediyorum Allahtan gelene razıyım ama gözümden akan yaşlarada mani olamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:14:

inşallah kızzcem ınsallah ne tatlıdır o hısler hayalı bıle guzel:31:

geçmiş olsun canm ya noldukı:26: benımde bıara cok agırdı hatta1 sene hep agırdı evlenmeden cok cok onceydı boyun uzuyodur deıler e tabı nerden baksan 10 sene once cocuktum:9::9: gecıstırdım bende gıtmedım doktora:46:

inşallah hamilesindir canım önce bi evde kendın tahlıl yap sonra kanda baktır cok merak ettım hadı bakalım hayırlısı olsun hakkından hsgden sonra yuksek ıhtımalmıs bende cekılelı 3 ay oldu ama malesef :50:

bu ay tartısma ayı heraldee halımıze bakılırsa :52::52::52:
ben cok ınat degılım hemen barısıyorum ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum:24:

inşallah canım yaa :16:
ben zaten cok küs kalamıyorum yanıma gelıp bı tatlı söz soleyınce barısıyoruz hemen dogru soluyosun canım bende aynılarını dusunuyorumRabbim sevdıklerımızı basımızdan yanımızdan eksık etmesın:16::16:

iyi ediyosun canımmm barış tabi ama ben çok sinirlendim hıncımı almadan rahat etmicem:47:

inşallah canım inşallah... sabrediyorum dua ediyorum Allahtan gelene razıyım ama gözümden akan yaşlarada mani olamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin:14:

iyi ediyosun canımmm barış tabi ama ben çok sinirlendim hıncımı almadan rahat etmicem:47:

sende iyi yapıyosun aslında öyle yapınca daha kıymetli olunuyo sanki:13: ama ben beceremiyorum küs durmayı tartışmayı bile beceremiyoruz başlıyoruz gülmeye buzlar eriyo o arada farkettirmeden:29::29::29:

selencelkim yazamadım sana be kusum, o anda çıkdım bida giridğimde sen yokdun bu kez, nyse görüsürüz insaAllah bakalım, öphüyom seni, insaAllah verir canım :16:

asetonum, ha gayret, :46::46:insaAllah uyuyunca hemen uyanmaz :9::9:

hayalotum, hayırlı yolculuklarınız olsun insaAllah.. sen bana yaz derkeneş sen girip yazmışın bilem.. heh aferin yorma beni böyle bak :27::27: :9::9::9: dikkat edin kendinize, güneste çok kalma bak, yeğencik de rahatsız olmasın..
ben hızır acilin olurum kusum :DDD
çok öpüyom seni.. Allah'a emant ol cankus :54::54::54:

scorpim masaAllah canm size.. epey yola girdinriz sizde.. :46::46:hayatımız da güzelliklerin olduğu yanı sıra, üzüntülerimiz de unutmuyoruz ama yapacak, elden gelen birsey yok kuzum .. hersey Allah'ın takdiri..
bebis odanızı güle güle kullanmak nasip olsun cnm insaAllah, öpüyorm kısçemm.. :54::54:

seremcemim insaAllah sorunsuz geçer, iyi olduğunda bizlere haber ver yavrukus :54:

öyle kusum, iki arada dengeyi kurmak zor .. kendi ailenin içinden çıkıp, baska ailede artık hayatını sürdürmekte zor..
insaAllah geçer bunlarda.. öpüyom seni kısçem :54:

o ne öyle yaaa :53::53::53: benim gazım olduğunda öyle oluyorum, demek ik hamis olsam, iki katı woowww :9::9::9::9:

gulbisim geçmisler olsun insaAllah, mr sonucun ins güzel çıkar, öpüyom seni kısçem :54:

ngasgımm çok güzel anlatmışsın cnm :46::46:
" eşinizi bir an onu kaybettiğinizi düsünün " şu sözünden yola çıkarak, aynı evde hayat dha güzel geçecektir değil mi kusum :16: bazen benim ed aklıma gelir öyle.. insan bian aklına gelmesi bile çok zor geliyor, Allahım diyorum sonra kimseyi en yakınından etme..(amin)
olur öyle arada, ama birde önemil olan kavgayı uzatmamak, ertesi gün olduğunda hiçbise yokmus gibi yapmak..
bir keresinde tadsızdık son zamanda kinde.. kapıdan çıkarken, kapıyı çekti gitti., dedim geri geldiğinde geldiğini anlasam arabadan, kapıyı ben açsam dedii, yüzüme bakmyı sinirli fln, kapıyı yine kendi açsın dedim, ve kenid açtı girdi.. ama zor olan aynı evi paylaşıp, ikimizde tek yaşıyormuşuz gibi olması..
ve daha sonar konustğumuzda, kapıyı açmanı beklerdim"... dedi esim..
ama dedim kapıyı çektin gittin, nasıl açıcaktım,. yüzüme mi bakıcaktın sanki fln dedim.
demek ki dedim, bekliyormus kapıyı açıp, uzatmamak olduğunu..

ahh kızlar, iki arada bi derede hayatı sürmek zor gerçekten :31:, demen gibi, ayrılma olmayacağına göre, iyi geçinmeye bakmak aynı evde..

öptüm seni kuzum, minnak nasıl bu arada :54::54:

heh aferin kuzum, hemen normale dönme, ascık anlasın :1::1: anam bnde ne fenayım he, burnundan kıl aldırtmıyom kararıma :9::9::9:
hadi dr a gidin de, hersey güzellikel son bulur insaAllah, şu tartısmalar da biter gider :46::46::46:
öpüyom seni kısçem :54:
dönmem merak etme sen umutumm:52::52: doktora gitmeye daha var canım bi adet olayımda öyle gideyim bakalım yeni doktor yeni bebişe vesile olacak mı? bende seni öptüm kaymaklı dondurmam:54::54::54: kolay gelsin sanaaa

sende iyi yapıyosun aslında öyle yapınca daha kıymetli olunuyo sanki:13: ama ben beceremiyorum küs durmayı tartışmayı bile beceremiyoruz başlıyoruz gülmeye buzlar eriyo o arada farkettirmeden:29::29::29:

valla kıymetli mi kıymetsiz mi oluyorum bilemiyorum canımm. gülmeler bizde de oluyo ama ben güleceğim zaman arkamı dönüyorum sonra somurtmaya devamm:37::19::19:

canımm başın sağolsun kuzummm... mekanları cennet olsun inşallahhhhh.. Rabbim taksiratlarını affetsinnn :43::43:

priorim npan kısçem, iyi misin biraz daha, konusamadık bi ara denk gelip :3::3::3:

seremcemim iyi misin nasıl geçti :26::26:

iyiym şükür kızçemm ama şu uyku mahvediyoo beni.. bi de ruh halimm alaboraa... ağlıyorumm durmadan.. eşime gidip sarılıyorumm.. sen beni sevmiyosun artık di mi diyorumm ağlıyorumm:43::43: gülüyoo o da bana durmadan :27::27: bi garip oldum ben :44::44:.. ne yapacağımı bilemiyorumm :50::50:.. nolcaksam böyle.. :44::44:

bende yeni forum acılmıs deneme forumu dıye koptum orda :9::9::9:
butun mesaj yazmadakı merak ettıgım butun sımgelere tıkladım cok zevklı:52:

dönmem merak etme sen umutumm:52::52: doktora gitmeye daha var canım bi adet olayımda öyle gideyim bakalım yeni doktor yeni bebişe vesile olacak mı? bende seni öptüm kaymaklı dondurmam:54::54::54: kolay gelsin sanaaa
Hadi ins cnmm..denk gelir bu yeni gideceğiniz dr :17:
canımm başın sağolsun kuzummm... mekanları cennet olsun inşallahhhhh.. Rabbim taksiratlarını affetsinnn :43::43:
Sagol kuşum ins mekanlari cennet olsun :43:
iyiym şükür kızçemm ama şu uyku mahvediyoo beni.. bi de ruh halimm alaboraa... ağlıyorumm durmadan.. eşime gidip sarılıyorumm.. sen beni sevmiyosun artık di mi diyorumm ağlıyorumm:43::43: gülüyoo o da bana durmadan :27::27: bi garip oldum ben :44::44:.. ne yapacağımı bilemiyorumm :50::50:.. nolcaksam böyle.. :44::44:
Eywaahh kusum sende mi basladin aglamalara :52::52 Allahım bizede böyle ağlama nadsip yarabbimm :16::16: :17::17::69:
sen nasılsın ceylanım.. gezilmişş tozulmuşş.. piknikler yapılmışşş :27::27: maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Bizde napalm kkuzum vakit geçirmeye takiliyoruz öyle :27::27: gelin beraber yapark :51::51:

Canim kiscem ne guzel konusmussun oyle dogru spyluyorsun isteyken bile ozluyorum onu cok cok seviyorum.zaten hatada bndeydi ama napim bu aralar cok gerginim isler yogun surekli yasli kadnlar gbi biyerlerim agriyor ilaclar filan iyice yprandm.zaten en buyuk sebep bu cocuksuzluk :50: olsada senlensek artik :5: ciksta dra gittik geldgmzde kendisi optu sarldi uzme kendini filan dedi canm benm ben ona nasl haksizlik ediyorum ya of ama istemeden oluyor hersey :59::59:

Back
X