- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.481
umudum da yok meydanlardanerelerde acep:26::26:
gezmelerde gezenti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudum da yok meydanlardanerelerde acep:26::26:
cnm bnm inan çok üzüldümm ama sakın isyan etme böyle olması gerekiyomuş her şer de vardır bir hayır öle düşün.. zamanı vakti geldiğinde kısmetin neyse yüce rabbim vercek zaten.. inşALLAH tez zamanda yeniden meleğin seninle olur cnm bnm...:![]()
hemşirem nasılsın kuzumağrın varmı:26:
Cok sukur hayalotum cok deil adet agrisi gbi belim karnm agriyor dr agrikesici vermisti sancilarin olabilor dnisti atnca rahatladm.ama kalbm agriyor ayro meselesen nasil oldun kocisinle aranz duzeldimi.ltfen uzulme hicbisi senden ve meleginden daha degerli olamaz.
kızceler napıyosunuznerelerdesınız bakalım
![]()
boşver şimdi beni biz iyiyiz kuzum herifle aramız düzelmedi ama:26:
sakın kendını bırakma gulbısım duzelıcek herşey.daha çok yeni ama daha kötüsüde olabılırdı kuzum.hayırlı olmıycak bir şey varmış demekkiiki rabbim nasip etmemiş.inşallah bu son olur canbonum.güzel günler eşinle senin olsun inşallah
![]()
noldu bebegım yaa kım uzdu senıhoş geldin sernesim benim canım sıkkınsen nasılsın
![]()
Amin kizcem amin sizinde insbu arada benden bi parca daha dustu ikitane ard arda badem buyuklugunde ikisinin sekli ayni.farkli olsa parcasi derdim.esimde dyoki ikizmiydi acep :26: burda komsuda ayni dusurmus ikizmis ayni oyleydi dyor.kese birtaneydi ama herkes ikiz dyor belki tek yumurta ikizi olabilir dra soraem gidnce.
ayyy kıyamam hayalotuma senin belinde sorun vardı dimi Allah şifalar versin kızcem
ah kuzum ah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 1 senedir bu topikteyiz gecen seneki ekim ayına olmadı nasipte bakalım bu seneki eylul yada ekımde kalabılecekmıyızbence yumurta takıbı yaptır doktorun varsa yada ovulasyaon testlerı ıle cok rahat bulabilirsin inşallah bi daha adetin gelmez bi 9 ay
gecmiş olsun kuzum yaa ıyı yıne kurtaja gerek kalmadı ınsallah belırlı aralıklarla beta hcg ni ölctur aynısı ablamada oldu hergun beta hcg olcumu yaptılar kurtaja gerek kalacakmı dıye bıde baska ablamın 9 ayında bebegı karnında oldu sunı sancıyla dogurdu cok zor...rabbim kolaylıklar versın kızcem uzme kendını
![]()
Ayy canm benm Allah ablana sabir versin Allah yardimciniz olsn nekadar zordur tahmin edebiliyorum o daha kotu.sukur bu hallerimize.ama yinede iste offf neler var neler hayatta![]()
mrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bende çocuk hasreti çekenlerdenim çok stres yapıyorum oldumu olacak mı diye burda konuşarak paylaşarak stresimi atacağımı düşünüyorum inş en kısa zamanda göbişler dolar:))
amin canım Allah sanada sabır versın ''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir (Bakara,153) Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin orada fakülte yokmu bi gitsende güzelce bi arastırsalar düşük nedenlerini:26:
Canm fakulte varda ben drumdan memnunum yaa.saolsun ilgileniyor oda cok uzuldu sasirdi.diger dusuklerle alakasi yok yani onlar rahime yerlesemiyordu.milyonlarca sebebi olabilir dedi.spermlern yapisi yumurtaliktan herhangi bir kalp rahatsizligin filan varsa olabilir dedi.onlari arastiricaz dedi.bakalm kismet bu isler kaderimizde ne varsa onu yasiyoz.biz elimizden geleni yapiyoz takdir Allahtan.ama cok farkli bir aci bu![]()
noldu bebegım yaa kım uzdu senı
canım benımde aklıma gelmıstı beta hcg cok yuksek olunca ıkız oluyomus normalde oyle hemen 1000 li seviyelere gelmez
sağol keserimkuzum üzme kendini bebeğine de kendinede işkence olurrr boşver seni üzenler allahından bulsunlar...eşinlede inşallah en kısa zamanda düzelir aranız....
canbonum ikiz olma ihtimali yüksekti kan değerinden ama doktor kesenin içinde bebek görmemişmiydi:26:bi sor bakalım neyin nesiymiş eş deniliyor bunun için daha erkenmi acaba:26:Amin kizcem amin sizinde insbu arada benden bi parca daha dustu ikitane ard arda badem buyuklugunde ikisinin sekli ayni.farkli olsa parcasi derdim.esimde dyoki ikizmiydi acep :26: burda komsuda ayni dusurmus ikizmis ayni oyleydi dyor.kese birtaneydi ama herkes ikiz dyor belki tek yumurta ikizi olabilir dra soraem gidnce.
kim olabılır sernesim başımda kimler varnoldu bebegım yaa kım uzdu senı
canım benımde aklıma gelmıstı beta hcg cok yuksek olunca ıkız oluyomus normalde oyle hemen 1000 li seviyelere gelmez
mrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bende çocuk hasreti çekenlerdenim çok stres yapıyorum oldumu olacak mı diye burda konuşarak paylaşarak stresimi atacağımı düşünüyorum inş en kısa zamanda göbişler dolar:))
slmm kızlar yaklaşık 1 haftadan beri yokum nasılsınız annemler gelmişti ve yarın gidiyor bütün güzelliklerin bir sonu oluyor maalesef.. ne diyelim allah kavuşturur inşallah...valla kızlar 2 erkek kardeşimden fırsat olmadı bana bilgisayar başına geçmeye ...şimdi yatak odasında yatağın üzerinde yazıyorum ...anneannesi o kadar güzel şeyler aldı ki çok talılarr ...inşallah fırsat olursa paylaşırımm sizler nasılsınızzz çokk özledimm sizleriiii