Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu gece butun sarkilar benm icn caliyor sanki.kocis coktan uyudu o da hasta :( bnce hastalik bahane..benmde zerre kadar uykum yok icm icime sigmiyor kafayi yemek uzereyim gece gece.actm radyoyu salya sumuk agliyorum :5::5:daha yeni braz sakinlestim.aglamak cok iyi geliyor.iki gundur bi rahat brakmadilar saolsun aglama aglama dye esim ablamlar arkadaslarim hep yanmdaydilar.birilerinin yanindada hic aglayamam.nihayet firsatini dum.su muziklerde yarama tuz biber sanki.dusunsenize tam radyoyu actm nerde benm kuzum daglar o bitti reklam grdi kanal deistirdim bir yavru yitirdim turkusu :50:sanki anlasmislar.o parcalar gozumun onunden gitmiyor.o ilk keseyi gorusum ilk fotografi :(((( bari hic olmasaydida yine kirmizalirm geldi deyip gecerdim.bu ne aci ya benmi abartiyorum acaba :26: sanki kocaman bi yavru gitmis gbi.ama bunun buyugu kucugu yokmuss.aci ayni aci.daha beter seyler var biliyorum.mesela annem bi yavrusunu kaybetmis hala agliyor.ben bunu unutabilcekmiyim acaba.hani bi dugun vardiya dugun salonun kapisnda ogrenmistim o guzel degeri.gelinle damadi opup sarlmstim isminizi koycam demistim.bugun onlar geldiler yanima icnde yeraldigm fotograflari getirdiler birde dugun cdleri..nasilda mutlu gorunuyorum naslda gobeckler atiyorum.dugun umrumdamiydiki.ben baska seylere oynayip egleniyordum.oysa smdi ne haldeyimm.:50::50:kizlar cok ozur dilerimm.amacim sizi skmak deil.cok abartiyor dceksiniz ama tutamiyorum kendmi.normalde byle deilimdir cok sogukkanliymdir.ama bu baska.igiki siz varsinizz...

eniştenız olcaka adam daha gelmedıkı uyuyayım:50::50:sen napıyorsun bıtanem sende uyumamısın:54:

Vay eniste vay elindekinin kiymetini bilse keske.bnimki hic gormemisler gibi kosa kosa gelip gobegimi severdi.istemi daha neden gelnedi.sakn teyzosumu uzme kizcem onun icn dayan.ye ic keyfine bakk.Allah onun acisini yasatmasin.aminn.:nazar::nazar::nazar: benmi offffff :5::5::5:

:14::14::14::14::14::14::14:
Vay eniste vay elindekinin kiymetini bilse keske.bnimki hic gormemisler gibi kosa kosa gelip gobegimi severdi.istemi daha neden gelnedi.sakn teyzosumu uzme kizcem onun icn dayan.ye ic keyfine bakk.Allah onun acisini yasatmasin.aminn.:nazar::nazar::nazar: benmi offffff :5::5::5:

bugünlerde geçicek canbonum ya sabır çek:50::50::50:

Bu gece butun sarkilar benm icn caliyor sanki.kocis coktan uyudu o da hasta :( bnce hastalik bahane..benmde zerre kadar uykum yok icm icime sigmiyor kafayi yemek uzereyim gece gece.actm radyoyu salya sumuk agliyorum :5::5:daha yeni braz sakinlestim.aglamak cok iyi geliyor.iki gundur bi rahat brakmadilar saolsun aglama aglama dye esim ablamlar arkadaslarim hep yanmdaydilar.birilerinin yanindada hic aglayamam.nihayet firsatini dum.su muziklerde yarama tuz biber sanki.dusunsenize tam radyoyu actm nerde benm kuzum daglar o bitti reklam grdi kanal deistirdim bir yavru yitirdim turkusu :50:sanki anlasmislar.o parcalar gozumun onunden gitmiyor.o ilk keseyi gorusum ilk fotografi :(((( bari hic olmasaydida yine kirmizalirm geldi deyip gecerdim.bu ne aci ya benmi abartiyorum acaba :26: sanki kocaman bi yavru gitmis gbi.ama bunun buyugu kucugu yokmuss.aci ayni aci.daha beter seyler var biliyorum.mesela annem bi yavrusunu kaybetmis hala agliyor.ben bunu unutabilcekmiyim acaba.hani bi dugun vardiya dugun salonun kapisnda ogrenmistim o guzel degeri.gelinle damadi opup sarlmstim isminizi koycam demistim.bugun onlar geldiler yanima icnde yeraldigm fotograflari getirdiler birde dugun cdleri..nasilda mutlu gorunuyorum naslda gobeckler atiyorum.dugun umrumdamiydiki.ben baska seylere oynayip egleniyordum.oysa smdi ne haldeyimm.:50::50:kizlar cok ozur dilerimm.amacim sizi skmak deil.cok abartiyor dceksiniz ama tutamiyorum kendmi.normalde byle deilimdir cok sogukkanliymdir.ama bu baska.igiki siz varsinizz...

hemşirem abartmakmı:53::53:evlat bu abartılcak şeymi can daha ötesi yok.ama beterin beteride var işte. ya doğum yapmış olsaydın rabbım vermesın ya kokusunu ıcıne cekseydın.ne anneler var kımbılır kucağına alır almaz toprağa veren:50:rabbım yasatmaısn.ne anneler var kım bılır evlatlarını hergun gözlerinin önünde eriyişini tükenişini seyreden.hep dua etmişimdir rabbım sen bu ıkısını bana ,kimseye yasatma dıye.ama yaşanıyor ıste bıyerlerde:50:yıne çok şükür bugünümüze.bekara karı boşamak kolay derler.çekmeyen bılemez.hani bende yaşamadım bilmeden bişey dersem afola.ama sen abartılcak bişey yapmöıyorsun canbonum.ağla ağla için açılsın ama sakın olaki bilmeden isyan etme.bazen ağlamak bile isyan sayılırmış.ama rabbım afetsın bızler sadece bır kuluz.hakkında hayırlısıdır ıns güzel arkadaşı dualarım senınle.umarım acın cabuk hafıflerde kucağına alırsın meleğini sen gonlunu ferah tut emi

oyy kuzum cok merak ettım senı ya hatta priorim didi annesi gelmıs olabılır dıye:26:gözün aydın ama allah kavuştursun da dıyeyım sımdıden.olsun ıyı olunda gelmesende olur valla:16:nasılsın ıyımısın teyzosumla:16:oy ben yerım onun cıcılerını ya:16:

iyiyim canım sen nasılsın minik nasıl valla cuma gittim ikinci aşıyıda vuruldum artık tekmeleri babasıda hissediyor bazen hç durmuyor uyu diyorum dinlemiyor bile beni uykumun arasında tekmesiyle sıçrıyorumm allah herkese yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu hayalotum ya ...ben yokken neler oldu daha geçmişi okuyamadımm hamiş haberleri var mı ??? gülbişim ne oldu sana neden ağladın bu kadar :16::16::16:

şimdi geçmişten geliyorummm gülbişim ne desem bilemiyorummm çok üzüldümmm canımm kaderr allah sabrını versin sana canımm...bir daha da yaşatmasın inşallah ....

hayalotum bel ağrıların varmış benimde var ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zor doğruluyorum böyle çok kötü ya...

iyiyim canım sen nasılsın minik nasıl valla cuma gittim ikinci aşıyıda vuruldum artık tekmeleri babasıda hissediyor bazen hç durmuyor uyu diyorum dinlemiyor bile beni uykumun arasında tekmesiyle sıçrıyorumm allah herkese yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu hayalotum ya ...ben yokken neler oldu daha geçmişi okuyamadımm hamiş haberleri var mı ??? gülbişim ne oldu sana neden ağladın bu kadar :16::16::16:
yirim ben senin minnakını:54:bizimkide artıkiki ayağıyla geçiriyor :1:hamişimiz yok şuanlık biraz üzüntülü haberlerimiz var kızçem:31:ama düzelicek inşallah herşey:16:
şimdi geçmişten geliyorummm gülbişim ne desem bilemiyorummm çok üzüldümmm canımm kaderr allah sabrını versin sana canımm...bir daha da yaşatmasın inşallah ....

hayalotum bel ağrıların varmış benimde var ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zor doğruluyorum böyle çok kötü ya...

öyle kuzum zaten ağrım vardı benim değişmiyen bide hamilelikte eklenince çok daha zorlanıyorum ama bugünüme sukur:32:seninkide geçer inş daha fazla ağrımadan bıde göbekler büyüdükçe daha sıklasıcak hazırlıklı olman lazım ngasgım:54:uzun uzun yat aralarda ayaklarını uzatarak:54:

sağol keserim:54:inş düzelir :31:

canbonum ikiz olma ihtimali yüksekti kan değerinden ama doktor kesenin içinde bebek görmemişmiydi:26:bi sor bakalım neyin nesiymiş eş deniliyor bunun için daha erkenmi acaba:26:

kim olabılır sernesim başımda kimler var:27::27:

hoş geldin canım aramıza:16:
esınlemı yıne valla bunları napmak lazım bılmıyorum:4: bende buaralar susuyorumda tartısmalarımız azaldı cok sukur
slmm kızlar yaklaşık 1 haftadan beri yokum nasılsınız annemler gelmişti ve yarın gidiyor bütün güzelliklerin bir sonu oluyor maalesef.. ne diyelim allah kavuşturur inşallah...valla kızlar 2 erkek kardeşimden fırsat olmadı bana bilgisayar başına geçmeye ...şimdi yatak odasında yatağın üzerinde yazıyorum ...anneannesi o kadar güzel şeyler aldı ki çok talılarr ...inşallah fırsat olursa paylaşırımm sizler nasılsınızzz çokk özledimm sizleriiii
canım hosgeldın sımdıden Allah kavustursun annecıgını gıdınce cok zor oluyo :5::5: ben yerim bıdıkımın cicilerini:16:
canı yaa ne abatrtması agla ıcını bosalt bunlarda gecıcek bıtanem uzme artık cok yıprattın kendını sende ıyıkı varsın gulbısım:29::29:
günaydıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canbonlarımmmmm :54::54::54:

gunaydın cancanım:3::3::3:

$CIMG0162.webp$CIMG0177.webp$CIMG0217.webp
$CIMG0218.webp$CIMG0219.webp$CIMG0222.webp
$CIMG0223.webp$CIMG0229.webp$CIMG0238.webp

anneannesinin aldığı ciciler kızçelerim..... :34::16:bu alışverişi yapmak çok zevkli herkese nasip etsin inşallahh...

Son düzenleme:
esınlemı yıne valla bunları napmak lazım bılmıyorum:4: bende buaralar susuyorumda tartısmalarımız azaldı cok sukur

canım hosgeldın sımdıden Allah kavustursun annecıgını gıdınce cok zor oluyo :5::5: ben yerim bıdıkımın cicilerini:16:

canı yaa ne abatrtması agla ıcını bosalt bunlarda gecıcek bıtanem uzme artık cok yıprattın kendını sende ıyıkı varsın gulbısım:29::29:

gunaydın cancanım:3::3::3:

hoşbulduk canımm evet çok zor oluyor 7 gün alışmıştım kardeşlerim falan ama gittiler maalesef hayırlısı artık sen nasılsın canımm:16:

Kızlarrr şuan nasılım bilmiyorum..gulbişim çok üzüldüm hayırlısı demek böyleymiş her şerde bir hayır vardır elbet daha fazla üzme kendini inşallah bir daha ki ay gelir meleğin...kızlar ben dün akşam 3 gün vardı adetime dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi sabah banyoda unutmuşum testi Bi baktım silik bir çizgi belirmiş acaba bir şey varmı ki çok heyecanlıyım

kızzçemmmmmm çiğdemimmmmmmmmmm senmi geldinnnnnnn:52::52::52:
nerelere gıdıyonuz :27::27::27::27:
iyyiyz canbonum ya bibiliymiş:1:darısı sizlere olsun inşallah hep dua edıyorum:54::54:
sen nasılsın iyimisin nasıl gıdıyor bıtanem:54:

cnm bnm iş güç valla giremiyodum bu aralar işler yoğun biraz.. nasıl oluyum cnm ya her ay bi umutla bekliyorum işte.. ama aylar geçtikce korkum daha da artıyo olmuycak mı ki die.. son 3 ay adetim 25-26 günlere kadar düştü nie böyle oldu anlamadım ama tatil de su felan erken getirdi sanırım dedim.. her nese bu ay da adet günümde kasıklarım cok agrıdı belim sırtım kopacakmıs gibi oldu ama hasta olmadım ertesi gün sadece belim agrıdı yine olmadım artık dayanamayıp eşime söyledim 2 gün geçti olmadım die gittim test aldım negatif cıktı dedim erken oldugu için cıkmamıstır sanırım die.. o günde öle geçti ertesi gün hiç bi ağrım yoktu kırmızılarıda görmeyınce dedim ki tamam bu sefer olduuu sanki karnımdaymıs gibi artık konusmaya bile baslamıstım hele eşimm bi görseniz cocuklar gibiydii bu 3 gün her saat bası aradıı yemin ederim varmı bişey yok dimi ii hadi hadi tuttu heralde askım die oda kendini kaptırdı o kadar güzeldi ki o 3 gün dedik 1 gün daha bekleyelim.. o gece yatmadan dedim bnm hiç bu kadar gecıkmez sabaha hasta olmazsam var heralde bişey dedim.. o gece heycandan uyuyamadık sabah 6 da uyandık eşim annemi arayıp söyleyım mı dedi dedim sakın arama dur bi kimseyi heycanlandırma dedimm.. sonra o işe gitti cumartesi günüydü dedim pazartesini beklemeyim ben gidip özelde kan testi yaptırıyımda aklımızdaki kusku geçsin dedim eşimede söylemeden erken saatte gidip kan verdim.. ordan iş yerine geçtim baktım hala kırmızılar yok havalara ucuyorum resmen saat 1de arayıp öğrenebılırsınız dedıler o 3 saat gecmek bılmedı buarada eşim hala arıo varmı bişey die bende dıorum yok bişey die ohh ohh oldu heralde dioo:))... nese saat 1 oldu dedım telde duymayım gidiyim kagıdı elime alıyım dedimm.kosarak gitim sonuc alamaya ama yolda yururken agzım kulaklarımda pozitifi görünce napıcam eşime telde mi söylesem yoksa gidip mi söylesem vs vs heycanlandım allaha dua ettım kötü bi sonucla karsılasmayım die derken geldım sonucu istedimm.. hasta danısmanı pc den sonucu cıkarırken gülümsedi içimden dedim kiişte geliooo sonra bişey demeden sadece hafif gülümseyerek verdi elime dedim buda gülüo tamam işte oldu die derken kağıtta kan değerine bile bakmadan kocaman NEGATİF yazısını görünce dünyam yıkıldı dedim kendi kendime hayır olamaz bunda yanlıslık var dedim düşünün işte kendimi nasıl hazırladıysam artık.. sonra cok sinirlendim o salak kız ne için güldü dalga gecer gibi yaa cok sinirlendimm...:47::47::47:sonra o gülerek geldiğim yolları dünyam yıkılmıs bi şekilde geri döndüm.. eşimi aradım artık arayıp sorma merakta kalma ben senden habersiz test yaptırdım sonuc bu dedim oda inanmadı şaka söyleme bana dıe ustune bide ona bagırdım bunun sakasımı olur konusamıyorum kapat teli dedim.. oda yıkıldı.. 2 saat kımseyle konusamadım iş yerınde cunku ağzımı acsam ağlama krizine gırcektım cok zor tuttum kendimi.. sonra eşim aradı ya sakın üzülme olsun 3 gün de olsa yasadık o heycanı bizimde olcak bi gün. sen sakın üzülme gerekirse tüp bebek yaparız sakın moralini bozma die teselli edince biraz olsun kendıme geldım. ama biliyorum o benden saha cok üzüldü.. kafamdan silince kızlar aradan 2 saat gecti bi baktım kırmızlar geldi ya ben kendım geçiktirmişim beynıme hamilesin die şartlandırmısım aklımdan silince hemen hasta oldumm.... böyle işte ama hiç isyan etmedim.. meleğimin vakti zamanı gelince RABBİMin bana verceğini biliyorumm....

Kızlarrr şuan nasılım bilmiyorum..gulbişim çok üzüldüm hayırlısı demek böyleymiş her şerde bir hayır vardır elbet daha fazla üzme kendini inşallah bir daha ki ay gelir meleğin...kızlar ben dün akşam 3 gün vardı adetime dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi sabah banyoda unutmuşum testi Bi baktım silik bir çizgi belirmiş acaba bir şey varmı ki çok heyecanlıyım

cnm hemen bi tane daha test alıp yap eger ikinci çizgi sonradan cıktıysa bunda hemen cıkıcaktır cnm.. aklını karıstırmadan hemen yap bitane daha cunku sonradan kötü oluosun... hayırlısı olsun cnm ALLAH gönlüne göre versin meleğin seninledir inşALLAH..:49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X