- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.501
gülbisim hoşgeldın canbonum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülbisim hoşgeldın canbonum![]()
Hosbuldum canbonum ne yapiyorsun uyumamissin daha![]()
eniştenız olcaka adam daha gelmedıkı uyuyayımsen napıyorsun bıtanem sende uyumamısın
![]()
Vay eniste vay elindekinin kiymetini bilse keske.bnimki hic gormemisler gibi kosa kosa gelip gobegimi severdi.istemi daha neden gelnedi.sakn teyzosumu uzme kizcem onun icn dayan.ye ic keyfine bakk.Allah onun acisini yasatmasin.aminn.benmi offffff
![]()
Bu gece butun sarkilar benm icn caliyor sanki.kocis coktan uyudu o da hastabnce hastalik bahane..benmde zerre kadar uykum yok icm icime sigmiyor kafayi yemek uzereyim gece gece.actm radyoyu salya sumuk agliyorum
daha yeni braz sakinlestim.aglamak cok iyi geliyor.iki gundur bi rahat brakmadilar saolsun aglama aglama dye esim ablamlar arkadaslarim hep yanmdaydilar.birilerinin yanindada hic aglayamam.nihayet firsatini dum.su muziklerde yarama tuz biber sanki.dusunsenize tam radyoyu actm nerde benm kuzum daglar o bitti reklam grdi kanal deistirdim bir yavru yitirdim turkusu
sanki anlasmislar.o parcalar gozumun onunden gitmiyor.o ilk keseyi gorusum ilk fotografi
((( bari hic olmasaydida yine kirmizalirm geldi deyip gecerdim.bu ne aci ya benmi abartiyorum acaba :26: sanki kocaman bi yavru gitmis gbi.ama bunun buyugu kucugu yokmuss.aci ayni aci.daha beter seyler var biliyorum.mesela annem bi yavrusunu kaybetmis hala agliyor.ben bunu unutabilcekmiyim acaba.hani bi dugun vardiya dugun salonun kapisnda ogrenmistim o guzel degeri.gelinle damadi opup sarlmstim isminizi koycam demistim.bugun onlar geldiler yanima icnde yeraldigm fotograflari getirdiler birde dugun cdleri..nasilda mutlu gorunuyorum naslda gobeckler atiyorum.dugun umrumdamiydiki.ben baska seylere oynayip egleniyordum.oysa smdi ne haldeyimm.
kizlar cok ozur dilerimm.amacim sizi skmak deil.cok abartiyor dceksiniz ama tutamiyorum kendmi.normalde byle deilimdir cok sogukkanliymdir.ama bu baska.igiki siz varsinizz...
bugünlerde geçicek canbonum ya sabır çek![]()
hemşiren çıktın sanırım bende çıkayım tatlı rüyalar canbonlarım![]()
oyy kuzum cok merak ettım senı ya hatta priorim didi annesi gelmıs olabılır dıye:26:gözün aydın ama allah kavuştursun da dıyeyım sımdıden.olsun ıyı olunda gelmesende olur vallanasılsın ıyımısın teyzosumla
oy ben yerım onun cıcılerını ya
![]()
yirim ben senin minnakınıiyiyim canım sen nasılsın minik nasıl valla cuma gittim ikinci aşıyıda vuruldum artık tekmeleri babasıda hissediyor bazen hç durmuyor uyu diyorum dinlemiyor bile beni uykumun arasında tekmesiyle sıçrıyorumm allah herkese yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu hayalotum ya ...ben yokken neler oldu daha geçmişi okuyamadımm hamiş haberleri var mı ??? gülbişim ne oldu sana neden ağladın bu kadar![]()
şimdi geçmişten geliyorummm gülbişim ne desem bilemiyorummm çok üzüldümmm canımm kaderr allah sabrını versin sana canımm...bir daha da yaşatmasın inşallah ....
hayalotum bel ağrıların varmış benimde var ya ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zor doğruluyorum böyle çok kötü ya...
esınlemı yıne valla bunları napmak lazım bılmıyorumsağol keseriminş düzelir
canbonum ikiz olma ihtimali yüksekti kan değerinden ama doktor kesenin içinde bebek görmemişmiydi:26:bi sor bakalım neyin nesiymiş eş deniliyor bunun için daha erkenmi acaba:26:
kim olabılır sernesim başımda kimler var
hoş geldin canım aramıza![]()
canım hosgeldın sımdıden Allah kavustursun annecıgını gıdınce cok zor oluyoslmm kızlar yaklaşık 1 haftadan beri yokum nasılsınız annemler gelmişti ve yarın gidiyor bütün güzelliklerin bir sonu oluyor maalesef.. ne diyelim allah kavuşturur inşallah...valla kızlar 2 erkek kardeşimden fırsat olmadı bana bilgisayar başına geçmeye ...şimdi yatak odasında yatağın üzerinde yazıyorum ...anneannesi o kadar güzel şeyler aldı ki çok talılarr ...inşallah fırsat olursa paylaşırımm sizler nasılsınızzz çokk özledimm sizleriiii
canı yaa ne abatrtması agla ıcını bosalt bunlarda gecıcek bıtanem uzme artık cok yıprattın kendını sende ıyıkı varsın gulbısımBu gece butun sarkilar benm icn caliyor sanki.kocis coktan uyudu o da hastabnce hastalik bahane..benmde zerre kadar uykum yok icm icime sigmiyor kafayi yemek uzereyim gece gece.actm radyoyu salya sumuk agliyorum
daha yeni braz sakinlestim.aglamak cok iyi geliyor.iki gundur bi rahat brakmadilar saolsun aglama aglama dye esim ablamlar arkadaslarim hep yanmdaydilar.birilerinin yanindada hic aglayamam.nihayet firsatini dum.su muziklerde yarama tuz biber sanki.dusunsenize tam radyoyu actm nerde benm kuzum daglar o bitti reklam grdi kanal deistirdim bir yavru yitirdim turkusu
sanki anlasmislar.o parcalar gozumun onunden gitmiyor.o ilk keseyi gorusum ilk fotografi
((( bari hic olmasaydida yine kirmizalirm geldi deyip gecerdim.bu ne aci ya benmi abartiyorum acaba :26: sanki kocaman bi yavru gitmis gbi.ama bunun buyugu kucugu yokmuss.aci ayni aci.daha beter seyler var biliyorum.mesela annem bi yavrusunu kaybetmis hala agliyor.ben bunu unutabilcekmiyim acaba.hani bi dugun vardiya dugun salonun kapisnda ogrenmistim o guzel degeri.gelinle damadi opup sarlmstim isminizi koycam demistim.bugun onlar geldiler yanima icnde yeraldigm fotograflari getirdiler birde dugun cdleri..nasilda mutlu gorunuyorum naslda gobeckler atiyorum.dugun umrumdamiydiki.ben baska seylere oynayip egleniyordum.oysa smdi ne haldeyimm.
kizlar cok ozur dilerimm.amacim sizi skmak deil.cok abartiyor dceksiniz ama tutamiyorum kendmi.normalde byle deilimdir cok sogukkanliymdir.ama bu baska.igiki siz varsinizz...
günaydıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canbonlarımmmmm![]()
esınlemı yıne valla bunları napmak lazım bılmıyorumbende buaralar susuyorumda tartısmalarımız azaldı cok sukur
canım hosgeldın sımdıden Allah kavustursun annecıgını gıdınce cok zor oluyoben yerim bıdıkımın cicilerini
canı yaa ne abatrtması agla ıcını bosalt bunlarda gecıcek bıtanem uzme artık cok yıprattın kendını sende ıyıkı varsın gulbısım
gunaydın cancanım![]()
kızzçemmmmmm çiğdemimmmmmmmmmm senmi geldinnnnnnn
nerelere gıdıyonuz
iyyiyz canbonum ya bibiliymişdarısı sizlere olsun inşallah hep dua edıyorum
sen nasılsın iyimisin nasıl gıdıyor bıtanem![]()
Kızlarrr şuan nasılım bilmiyorum..gulbişim çok üzüldüm hayırlısı demek böyleymiş her şerde bir hayır vardır elbet daha fazla üzme kendini inşallah bir daha ki ay gelir meleğin...kızlar ben dün akşam 3 gün vardı adetime dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi sabah banyoda unutmuşum testi Bi baktım silik bir çizgi belirmiş acaba bir şey varmı ki çok heyecanlıyım