Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar nasılsınız???ben çook kötüyüm diş ağrım var 2 gündr ölüyorum resmen korkudan doktorada gidemiyorum ama randevuyu aldım yarn sabah gtcem:14::14::14::14::14::14::14::14: bu arada bi kaç gündr ovulasyon testi yapıyordum nihayet bugün çif çizgiyi gördüm bakalm hayırlısı ile bu ayı değerlendirelm ama öncelik şu diş ağrım geçsin inşallah...Eki Görüntüle 798683 Eki Görüntüle 798684

datlımmmmm hadi inşallah bu sefer tutunsun bizimmm minnakk :16::16::16:

selammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri:emir_bebek::27:
Alpinimmmm ...habptemmm..ozluyoruz seni...nerelerdesin...minik prenses cok mu yoruyo seni...opiyom ikinizi de :54:
slm kızlar nasılsınız???ben çook kötüyüm diş ağrım var 2 gündr ölüyorum resmen korkudan doktorada gidemiyorum ama randevuyu aldım yarn sabah gtcem:14::14::14::14::14::14::14::14: bu arada bi kaç gündr ovulasyon testi yapıyordum nihayet bugün çif çizgiyi gördüm bakalm hayırlısı ile bu ayı değerlendirelm ama öncelik şu diş ağrım geçsin inşallah...Eki Görüntüle 798683 Eki Görüntüle 798684
Keseriimm...blim ins bu ay gelir melegin :16:
Benm testler daha bole cift czgitam ckmadi :(
Yada diyorum adet bitimimiydi ki acaba cunku ilk yaptgm zmn daha iyiydi ikinci czgi:(
Dis agrina Allah kolaylk versin cnm ins. Simdi discidesindir..Rabbim yardm etsin cnm dis işi zor bilirim:31:
Kızlarrr ben geldim...kocişim beni yemeğe götürdü 1.evlilik yıldönümü çok güzel geçti inşallah nice mutlu senelere hep böyle mutlu oluruz inşallah bugün çok güzel geçti şimdide çay içcez bizim herif bugün ne dediysem yapıyo aman maşallah hediye olaraktan geçen ay telefon almıştı ben ona bişey almadım...kırmızılardan ses yok inş gelmezse benim hediyem bebeğim olur daha büyük en büyük hediyeyi vermiş olurum dua edin bana gelmesin yarında gelmez ise inşallah

Seremcemim..ilk yiliniz gbi gecsin her yiliniz ins.. bi snra ki yilinizi bebisle kutlarsnz ins :16::54:

canlarım cıgerlrım nasılsınızzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::27::27::27::27::27:
Alpinimmm hsgeldiinnn :16::54:
Beni özleyen olmamış :19:

Olsun ben yine de hepinizi seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.
:16::54:
Nurlummmm...nerelerdesin cancagziimm :16: nassin bakim :54:

Son düzenleme:
günaydın canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:
kavaltı hazırlıyorum hadi gelin beraber yiyelimmm:56::56:
bugün uyumuşum valla daha yeni kalktım:53::53:
çok acıkmışım şimdi ne var ne yok silip götürcem mideye :52::52::52:
gelirim yine sizi seviyorummmmmmm:54::54::54::54:

Günaydın kizzlaarrrrrrrr :3::3::3:

Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik :17:
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he :9:
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalm :17: hemide preseedlee :52: :17::17::9::9:

Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim :5::5::5:

günaydın canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:
kavaltı hazırlıyorum hadi gelin beraber yiyelimmm:56::56:
bugün uyumuşum valla daha yeni kalktım:53::53:
çok acıkmışım şimdi ne var ne yok silip götürcem mideye :52::52::52:
gelirim yine sizi seviyorummmmmmm:54::54::54::54:

Gunaydiiinnnn :39:
Kizlar khvaltya cagrmsken cabuk gdelim yoksa bize bse kalmazz:27::27:
Afyet bal kaymak seker yag olsun ins :52::52::9::9::9:

Günaydın kizzlaarrrrrrrr :3::3::3:

Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik :17:
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he :9:
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalm :17: hemide preseedlee :52: :17::17::9::9:

Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim :5::5::5:
umuduuuuuuuuuuum :52::52:şükür kavuştuk :48:nerelerdesin görmez oldum seni:53::53:
inş bu denedikleriniz bebişini :emir_bebek:gönderir canım benim:5:

umuduuuuuuuuuuum :52::52:şükür kavuştuk :48:nerelerdesin görmez oldum seni:53::53:
inş bu denedikleriniz bebişini :emir_bebek:gönderir canım benim:5:

umut81:24::24: görmedin mi beni:5:

Heya melekim bi denk gelemedik :1:
Ah ins cnmm ins.. Rabbim denk getirir ins.
Bi umut deniyoz kendi cabamizda bakalım. .

Cnm telden girdgim icin arada bakıyorum. . Adım burda kalıyo :51:

Kizlar bu arada once ki hftasnu gelen misafr arkdasa bseyler gostriydum.. kk dan giris yapmadan..
:emir_bebek: şu bebek resmine ne guldu yarabbm :9: o bebek nası atliyo ole dedi durdu :9::9::9:
Dedim dur ben bseyler anlatyom sen bebek nası atliyo deyip dikkatimi dagitiyon dedim :9::9:

bu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozuk :14: insan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkiii:14:

Heya melekim bi denk gelemedik :1:
Ah ins cnmm ins.. Rabbim denk getirir ins.
Bi umut deniyoz kendi cabamizda bakalım. .

Cnm telden girdgim icin arada bakıyorum. . Adım burda kalıyo :51:
anladım canım:ssz:
inş hiç beklemediğimiz bi anda gelir bizim meleklerimiz eşşek sıpası :emir_bebek: bir gün gelirse eğer sözüm var ilk baş poposuna vurucam nerdeydin diye:1:

bu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozuk :14: insan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkii
canım bende 7 yıldır saati saatine adet oluyorum ama gel gör ki hamile kalamıyorum:5: belki eşinle ilgili bişey vardır:26:

Son düzenleme:
anladım canım:ssz:
inş hiç beklemediğimiz bi anda gelir bizim meleklerimiz eşşek sıpası :emir_bebek: bir gün gelirse eğer sözüm var ilk baş poposuna vurucam nerdeydin diye:1:

canım bende 7 yıldır saati saatine adet oluyorum ama gel gör ki hamile kalamıyorum:5: belki eşinle ilgili bişey vardır:26:

hadiya neden olmuyodur, biz daha iki aydır deniyoruz, çokta bilgili değiliz açıkçası, ben doktora gittim korunmayı bırakmadan önce, söyledim eşimde tahlil falan yaptırması gerekiyomu ya da muayene diye, yok dedi doktor gerek yok, neden bakmadılarkiii:50:

Back
X