- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.761
dinleniyorumkeserim hoşgeldın nasılsınnn![]()
ii değilim kuzum dişimin ağrısı kulağıma vuruyor....cuma günü kanal tedavisi olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dinleniyorumkeserim hoşgeldın nasılsınnn![]()
Canim intten hesapliyorum ovulasyon 12-13 eylul gozukuo nekdr dogrudrki anlmadmkiCanm yunurtlama gunundur belki ondan da agriyor olabilir belkide heveslendrmek istemem amq bebismi tuttu acaba.kisiden kisiye deisir kesin bisey bilmiyoruz.sen cok artarsa dra gidersin.bekle bakalm braz.islaklik filan hissediyormusun.cunku ovulasyon gunundw boyle agri hisseden de var
sizi görünce kalım dedim ama konuşamadık yıne
oyy ben yeriğm tosbagımımaşallah kuzuma söylemedinmi peki doktora böyle böyle dıye belkı araya bıeyere sıkıştırırlardı senı canım
ngasgım senın yerınde olmak nekadar cok ısterdım anlatamam
maşallah sana
![]()
Canim intten hesapliyorum ovulasyon 12-13 eylul gozukuo nekdr dogrudrki anlmadmki
sperm 3-5 gun canlı kalabılıyormus bu arada yumurta catlarsa hamıle kalabılme olasılıgı yüksek mı:26:
Canim yaa kusura bakma valla kizcem ozur dilerim braz uzdum galiba seninde bebisin karninda bnde braz duygusala bagladm galiba :26: hic dusunemedm szleri.seni sevyrm bebekim...
3 gün canlı kalıyor şekerim... o 3 gün içinde yumurtlarsan hamile kalma ihtimalin var..
datlı kuşumm.. burada nasıl birlikte seviniyorsak birlikte de üzülmeyi ve bu duyguları paylaşmayı bileceğiz bitanem... gelip bize anlatacaksın tabi... öyle özür dilemelik kusurluk birşey yok bunda. canından can gitti.. üzüleceksin üzülmezsen bi sıkıntı vardır derim.. ama senin ve eşinin yıpranması üzdü beni..bırak o kadar da olsun şurda kardeşş gibi olduk di mi... paylaşınca azalırmış üzüntüler.. sarılırız sıkı sıkı
iyi hissederiz kendimizi tamam mıı bebemmm.. ben de seni çok severim yavrukuşş.. Rabbim gönderecek meleğini hayırlı zamanda inşallah.. alacaksın kucağınaa..
ii değilim kuzum dişimin ağrısı kulağıma vuruyor....cuma günü kanal tedavisi olacak...
Bende hamile olamıyorummm![]()
yumurtlama gününü kaçırıcam daha öncesnde bırlıkte olduk ama o gune kdr canlı kalırsa spermlr ne alaa![]()
![]()
canlarım nabersiniz??? hayalotum kuzum dikkat et kendine dinlen bol bol
gülbişim allahtan gelen herşey bizler için inan seni çok iyi anlıyorummm üzme kendini....
E sende ovulasyon testini kullan canim kesin sonuc veriyor.ben onunla kalmistim hatta guzel bisimis![]()
ben bunların hıcbırıne normaldede baktırmadımki kızçem.gidip bi ara baktırayım ozaman:26zmaan önce kadın doğumcuyla bı konuşayım sonra devlet hastanesine gıdıp bunları yaptırayım en ıyısı.nette cok okumuştum oncesındede gebelıkte bı sorun olmuyromus bebeğe ama allah korusun
sağol canbonum eşin ne iş yapıyorki
![]()
Yaparim canm benm niye yapmim duanin gucune inaniyorum ama isteuc ay yapmicaz ya cocuk yapmaya baslaunca yaparim ins.bu aralar cok sabir cekiyorum canm :2: