Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bnm oyle bı sıkıntım olmadı hayalotum daha beterdm dıyebılırım sureklı bacaklarıma kramp giriyodu saga yatıyodm oglanm sola donuyodu saga yatıyodm saga cok rahatsız oluyodmm... bnm bacak arama bıle kramp gırıyodu kıtlenıyodm aglıyodm artık gece gunduz hele bıde yuruyusten sonra mahvoluyodm amöa doguma yakın gecıyo hepsı ıcını rahat ttut kotu dusunme ve korkma yemın ederm doguma gıderken bıle ıcımde korku yoktu bnm bebegm cok cok fazla hareketlı oldugu ıcın yuzunu son 2 ay hıc gostermemıstı ya saga donuktu ya sola yada yuzu koyun cok merak edıyodum bı an once kucagıma almak ıstıyodm dusun yanı dogum bıttı bebegımı gıyındırmek ıcın aldılar bnm dınlenmem gerekıyodu bıraz ben hemen kalkıp odama cıkmak ıstedm ALLAH oyle guc sabır verıyo kı oyle yardm edıyo kı sen merak etme bana doktorum dedı sen doguramazsın 95 kıloyla gıttım kılon var dıye zor dogurursun dedı ama doktorm bıle helal olsun dedı senden bunu hıc beklemıyodm yalnız ıkınırken belını sakın kaldırıp ıkınma sırtını yatır basını gogsune egıp oyle ıkın bı kere yaptım oyle suan belımde sankı yumurta var agrı saplanıyo bazenn boylee iştee cnmmm ... bebegimde masallah cok iyi saglıgı yerınde cok sukur 3.300 gr dogdu boyu 53 cm di yarn saglık ocagına gıdıcez bakalım kac kılo olmusuzz

:52::52::52:ayy ayşemm yaaa çok heyecanlı:16:inş bende başarabılırım:18:
okudum evet ıkınma sekıllerını ama oan yanlış bişey yapmaktan cok korkuyorum:26:ben şuan tam 24 kilo aldım ben nasıl dogurcam olcakmı bu kıloyla bılmıyorum ayşem ya :27:benımde cok kramplı gecen gunlerım oldu son 1 haftadır 2 haftadaırda ıste cok agrım var anlattıgım yerlerde aglıyorum hatta cogu zaman bende esım coraplarımı gıydırıyor cogu zaman:28:inş bende basarabılırım:16:bebişimde cok saglıkymıs kılosu boyuıda normal hatta boyu uzun maşallah:nazar::nazar:geçen hafta bizimkisi 3200dü bakalım bu hafta kaç kılo olmus ıns kılo almıstır bu hafta:27:boyu 50 küsürdü geçen hafta sanırım 51 cmle dogar nasıpse:emir_bebek:
anne sutumu verıyon pekı :46:

valla gelen eden yok malesef bende sürekli bakınıp çıkıyorum:ssz:

Son düzenleme:
oleyyycok guzle bır haber bu iştteee hadı bakalım haırlısı olsun sernesımmmm:46::46::46:

saol canım çok güzel tabiki bakalım yarın tekrar verdiği spermogramın sonuçlarını alıcam inşallah.
göstercem doktoruna inşallah bakarlar eşimin işleri çok yoğun.daha sonra benim amh sonucuma baktırcam hala bi degerlendiren olmadı en son gıttıgımde 1 saat sıra bekledım bakmadılar yarın gel hocaya gösterelim dediler bende daha kolay degıl gıt gel yapmak dıye bekledım sonuc cıksında ıkısını bırden halledeyım dedım inşallah bi sorun çıkmaz:31:

saol canım çok güzel tabiki bakalım yarın tekrar verdiği spermogramın sonuçlarını alıcam inşallah.
göstercem doktoruna inşallah bakarlar eşimin işleri çok yoğun.daha sonra benim amh sonucuma baktırcam hala bi degerlendiren olmadı en son gıttıgımde 1 saat sıra bekledım bakmadılar yarın gel hocaya gösterelim dediler bende daha kolay degıl gıt gel yapmak dıye bekledım sonuc cıksında ıkısını bırden halledeyım dedım inşallah bi sorun çıkmaz:31:

çıkmaz kuzum Allahın izniyle içini ferah tut sen:16:

kızlar doktordan geldik çok sıra vardı bugün çok yoruldum ve sıkıldım beklerken..
nstde yine hiç oynamadı eşek:31:azcık oynadı neyseki doktor tekrar cekıme gerek yok dedi.
çatı muanemide oldum çok şükür:27:rahmin ne çok dar nede çok geniş dedi.ön tarafta ufak bi çıkıklık var dedi eğer bebek o kısmı aşabilirse normal doğurabilirmişim açılmama bağlı olarak.eğer o kısım olmassa sezeryana alırız şuan normal gözüküyor dedi:32:bebek başını daha kanala yaslamamış doğuma var gözüküyor ani hareket falan yapmmasam günümde doğarmış çok şükür:16:
normal istiyodum ama korkmaya başladım inşallah doğurabılrıım yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum o esnada:25:
işte böyle canlarım yoruldum bi duş alıp dineleneyim biraz :3:

kızlar doktordan geldik çok sıra vardı bugün çok yoruldum ve sıkıldım beklerken..
nstde yine hiç oynamadı eşek:31:azcık oynadı neyseki doktor tekrar cekıme gerek yok dedi.
çatı muanemide oldum çok şükür:27:rahmin ne çok dar nede çok geniş dedi.ön tarafta ufak bi çıkıklık var dedi eğer bebek o kısmı aşabilirse normal doğurabilirmişim açılmama bağlı olarak.eğer o kısım olmassa sezeryana alırız şuan normal gözüküyor dedi:32:bebek başını daha kanala yaslamamış doğuma var gözüküyor ani hareket falan yapmmasam günümde doğarmış çok şükür:16:
normal istiyodum ama korkmaya başladım inşallah doğurabılrıım yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum o esnada:25:
işte böyle canlarım yoruldum bi duş alıp dineleneyim biraz :3:

masallah essek deme kuzuma ya aaaaa keyfi istememistir yeri dar geliodur canimcim

kizcelerim ben renkli ayrintili zimbirtiya girdim cok guzeldi muhtesem hareketler yapti saka gibi bi. omur duyguyduuuuu 390 gram 18 cm nasil haftamla uyumlumus herseyi super nazar degmesin prensesime.....bende ufak bi sorun war renkli yogun kokulu akintim wardi dr a sordum erken dogum sebebi dedi fitil werdi takip edicez dedi....catlak kremi olarak losyon wrdi bide kan ilaci werdi witamine ek iste boleeeeee kuzularimmmmm

herkes yılbaşı kutlamasına mı gitti naptı yılnaşıda neymiş gavur icadı:9: biz kutlamıyoruz çok şükür:12:

herneyse herkesler iyidir inşallah bugun eşimin spermogram sonucunu aldım bu sefer tekrar amelıyat dedıler ve bmm doktorumdan bı yazı ıstedıler tam cıktım gıttım bınayı kılıtleyıpp gıtmısler saka gıbı hıc kımsenın haberı yok nerde bu klınıktekıler dıyınce kapattı gıttıler nerden bılelım belkıde yılbası kutlamaya gıttıler dedı.bende bimere şikayet yazdım sinir oldum herkes çalışıyo onlar yok:4::4:

hanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok

hanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok

canım zor olsada anlattığın şekildede gebe kalan var.birazdaha bekle tekrar testi tekrarlarsın eğer kan vermek istemiyorsan:34:hakkında hayırlısı olsun inş.sen kafana taktığın içinde gecikmiş olabilir canım 2 gün pek gecikme sayılmıyor çünkü kaç günde bir adet gördüğüne bağlı.ara ara oynamalar olabilir :51:

herkes yılbaşı kutlamasına mı gitti naptı yılnaşıda neymiş gavur icadı:9: biz kutlamıyoruz çok şükür:12:

herneyse herkesler iyidir inşallah bugun eşimin spermogram sonucunu aldım bu sefer tekrar amelıyat dedıler ve bmm doktorumdan bı yazı ıstedıler tam cıktım gıttım bınayı kılıtleyıpp gıtmısler saka gıbı hıc kımsenın haberı yok nerde bu klınıktekıler dıyınce kapattı gıttıler nerden bılelım belkıde yılbası kutlamaya gıttıler dedı.bende bimere şikayet yazdım sinir oldum herkes çalışıyo onlar yok:4::4:

kızçem bizde yılbaşı kutlamıyoruz ama ailelerle birleşip yemek yeriz ,yeni yıla girerken birlikte olmak güzel:16:
alaala bu doktorlarda bı karar veremedılerkı:4:ne kadar dengesız ınsanlar ıyı yapmışın sıkayet etmekle:29:hayırlısı artık kızçem tedavıler basladımı arkası corap sokugu gıbı gelır hıc merak etme rabbım yardımcınız olsun ıns:16:

kizcelerim ben renkli ayrintili zimbirtiya girdim cok guzeldi muhtesem hareketler yapti saka gibi bi. omur duyguyduuuuu 390 gram 18 cm nasil haftamla uyumlumus herseyi super nazar degmesin prensesime.....bende ufak bi sorun war renkli yogun kokulu akintim wardi dr a sordum erken dogum sebebi dedi fitil werdi takip edicez dedi....catlak kremi olarak losyon wrdi bide kan ilaci werdi witamine ek iste boleeeeee kuzularimmmmm

kızçem sende buyudunmu kız usgya gırecek kadar:16:çok şükür herşey sorunsuz :52::52::nazar:maşallah benım fıstığıma ya:16:ama akıntıya dıkkat et doktorun dedıklerını yap bır bır birde bol su iç sakın çıkarma öğünlerinden:54::54:

Back
X