- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.421
bnm oyle bı sıkıntım olmadı hayalotum daha beterdm dıyebılırım sureklı bacaklarıma kramp giriyodu saga yatıyodm oglanm sola donuyodu saga yatıyodm saga cok rahatsız oluyodmm... bnm bacak arama bıle kramp gırıyodu kıtlenıyodm aglıyodm artık gece gunduz hele bıde yuruyusten sonra mahvoluyodm amöa doguma yakın gecıyo hepsı ıcını rahat ttut kotu dusunme ve korkma yemın ederm doguma gıderken bıle ıcımde korku yoktu bnm bebegm cok cok fazla hareketlı oldugu ıcın yuzunu son 2 ay hıc gostermemıstı ya saga donuktu ya sola yada yuzu koyun cok merak edıyodum bı an once kucagıma almak ıstıyodm dusun yanı dogum bıttı bebegımı gıyındırmek ıcın aldılar bnm dınlenmem gerekıyodu bıraz ben hemen kalkıp odama cıkmak ıstedm ALLAH oyle guc sabır verıyo kı oyle yardm edıyo kı sen merak etme bana doktorum dedı sen doguramazsın 95 kıloyla gıttım kılon var dıye zor dogurursun dedı ama doktorm bıle helal olsun dedı senden bunu hıc beklemıyodm yalnız ıkınırken belını sakın kaldırıp ıkınma sırtını yatır basını gogsune egıp oyle ıkın bı kere yaptım oyle suan belımde sankı yumurta var agrı saplanıyo bazenn boylee iştee cnmmm ... bebegimde masallah cok iyi saglıgı yerınde cok sukur 3.300 gr dogdu boyu 53 cm di yarn saglık ocagına gıdıcez bakalım kac kılo olmusuzz

okudum evet ıkınma sekıllerını ama oan yanlış bişey yapmaktan cok korkuyorum:26:ben şuan tam 24 kilo aldım ben nasıl dogurcam olcakmı bu kıloyla bılmıyorum ayşem ya

anne sutumu verıyon pekı