Insallah bundan sonra gelmeye çalışırım yasakim. Su memeyi reddetmw olayı çoook canini sıkıyo bi kac emzirebilmek için kirk takla atıyorum ama

oyle bi direniyilae oyle bi ağlıyolar ki

ins memeyi birakmadan atlatiriz bu dönemi. Istahlari yok. Yavas yavas ek gidaya başladık. Havuc suyu veriyorum gunde bir kez bi kac cay kaşığı ve pirinc unlu kasik hazirı yiyolar ama onu da tam beceremkizumızım. Offf bebislerin yememesi kadar kötü bir şey yok.
Maşallah muhammed emirim erkyürümüyors darısı bizim kuzulara olsun ins
Demek yaramazlık yapıyo naz iremim. Oy yerim ben onu daa güzel annesini de :) bizde seni ve kuzucuğunu öpüyoruz :*
Keserimmmmm mmmm maşallah maşallah yaaa 10 bebis seni bekliyor ha :) ay cok mutlu oldum kzuzummmm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar naaip etsin. Ikiz konusunda ısrarcı olun bence. Çooook zor ama en azından ikisi birlikte büyüyor. Bibde ananas olayını arastir. Ben bir anansi 5e bölüp transfer gunu basta olmkuzumşyetiştimistim.i de hergun bi avuc kavrulmamis yer fıstığı ceviz tukettim.Yogurdumu sutumu ve yumurtami da her gun yedim. Kuzumm bi de kalan bebisleri dondurun. Allah gostermrsin tutunma olmazsa onlarla tekrar denersiniz..biz daha bo daha ilac kullanmana gerek kalmaz. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)
Gecmis olsun gözünüz aydin canimmmm çoook sevindim. Kac kg dogdu kuzucuk. Ismijinne koydunuz senin durumun nasıl
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ins. Her zaman dualarimdasiniz. Yüreğini ferah tut. Atlatacaksiniz ins hayırlısı ile. Bizi habersiz bırakma okur mu