- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
- Konu Sahibi vixenosnur
-
arkadaşlar merhaba.bende yeni katıldım foruma.bu zamana kadar hep yazılanları okudum akıl aldım.bende burda bu ay kendimi yalnız hissetmek istemedim o yüzden konu açma gereği hissettim.hamilelikte 2.denemem 2 yıllık evliyiz yeni başladıkta çalışmalara.sat 8 eylüldü.hala gelen giden yokta heyecan yaptım:) gerçi adete 3 gün kala ilk defa gebelik testi yaptım ama çıkmayacağını bilerek sadece sırf o duygunun nasıl bişi olduğunu görmek yaşamak için çok heyecanlı bişimiş o testçikler ya :) 2 aydırda folik asit kullanıyorum yine 2 aydır sigarayı bıraktım dikkat ediyorum kendime vs..yani benim gibi bu haftanın yada bu ayın sonuna kadar hamilelik bekleyen varmı? :):18:
canım keşke hangi ay olduğunu yazsaydın böylelikle daha fazla arkadaş gelirdi...
:)) ekim ayındayız ya o yüzden direk bu ay yazdım :) doğru aslında belirtmekte fayda var:) konu başlığı neticede:)
canım mrb önceliklebenim de sat 1 eylül,bat 5 ekim... Ama adet olmadım.1 haftadır kasık ağrılarım oluyor. ama çok kısa ve hafif bir sancı oluyor.daha çok sağ kasığımda sancı oluyor.Bende böyle olunca galiba adet olucam diyorum Amaa gebeliktede kasık ağrıları oluyormuş buda biraz olsun şüphelenmeme yetiyor.
canım mrb önceliklebenim de sat 1 eylül,bat 5 ekim... Ama adet olmadım.1 haftadır kasık ağrılarım oluyor. ama çok kısa ve hafif bir sancı oluyor.daha çok sağ kasığımda sancı oluyor.Bende böyle olunca galiba adet olucam diyorum Amaa gebeliktede kasık ağrıları oluyormuş buda biraz olsun şüphelenmeme yetiyor.
belirtmekte fayda var canımbenim bat:17-20 ekim
test yaptın mı peki?
inşallah istediğin gibi olur herşey ay sonunda
inşallah istediğin gibi olur herşey ay sonunda
temmuzda olsun çok istiyorum burcu yengeç olması için
ya kızlar siz test yapmadınız mı? ben heyecanlandım şimdi sizin yerinize
ya aslında yapmak istiyorum ama biryandan da ya bişey yoksa korkusu içimi kemiriyo
ya aslında yapmak istiyorum ama biryandan da ya bişey yoksa korkusu içimi kemiriyo
mrb arkadaşım hoşgeldin.bence sabret adetin gecikince yap derim.slm arkadaslar meraba bende gldım aranıza:) benmde 2 var tutuorm kedımı
slm arkadaslar meraba bende gldım aranıza:) benmde 2 var tutuorm kedımı
mrb arkadaşım hoşgeldin.bence sabret adetin gecikince yap derim.
17 ekim olan bi ben mi varım yanihoş geldin bu arada...
slm arkadaslar meraba bende gldım aranıza:) benmde 2 var tutuorm kedımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?