bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

otuzlu yaşlarda hamile kalma ihtimali düşük mü?Onun için mi üzülüyorsunuz? 25 yaşından sonra yumurta kalitesi düşüyormuş diye duymuştum ama 30 lu yaşlarda da hamile kalanlar çok

aynen benım komsu 36 yasında hamıle kaldı gyetle saglıklı dogdu

yap bence ya kaydadeger bı gecıkme tabı adetının duzenıne baglı

ya ben öyle 28 günde bir adet olan bir bayan değilim.33-34 günde bir oluyorum.benim düzenimde böyle.hep bir önceki adet tarihimden 3 yada 5 gün ileride adet oluyorum.şimdi benim sat 1 eylül bat 5 ekim.internetten son 3 ayki adet tarihlerimi yazınca orda da bat 5 ekim çıkıyor.28 günde bir olmasa da benimde bir düzenim var

hımm ozamn bkle tabı benm 1 gun bıle gecıkmez hemn hesaplarım o gun olurum :)

doğurur tabi,Allah'ın hikmetinden asla sual olunmaz..tevekkülle bağlı kalın Allah'a umudunuzu kaybetmeyin umut şeytanın en büyük düşmanı o yüzden kızlar inşallah çocuğum olur diye değil ben inşallah hayırlı bi evlat olur diye dua ediyorum ben hep

otuzlu yaşlarda hamile kalma ihtimali düşük mü?Onun için mi üzülüyorsunuz? 25 yaşından sonra yumurta kalitesi düşüyormuş diye duymuştum ama 30 lu yaşlarda da hamile kalanlar çok

testlerim falan yapıldı hepside çok iyi çıktı ama ne bileyim bi tedirginlik var işte

ne olmuş 32yse cnm millet 40 yaşında doğuruyo Allah ne isterse nasıl dilerse o olur,sen duadan vazgeçme yeter,yaş maş hikaye bunlar..

geçer miyim hiç canım, haklısın aslında

içime su serptin Allah razı olsun canım

aynen oyle canm ya benm sanrım adet sancılarım basladı :/ öff kasıklarıma agrı gırdı bu ayda cortladı

ayy valla canım benim de kasıklarıma ağrı girince aynen öyle bu ayda cortladı diyorum:)

:) cortladıkı ne cortladı klasık adet belırtılerm herzamnkı gıbı geldıler 2 gunklaa goguslerm 1 haftadır cort zaten yanı bıdahakı aaya ıns genede yapıcm testı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…