- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
- Konu Sahibi vixenosnur
-
valla bılmıorum her an gıdıp alabılırım ttest :) ama var gıbı hıssedıorum :) ınss Allahımmmm
hahahah nasıl bekledın ay bu kadar koş git test yapp ayy ben olsam valla cıldırırım D:
amaaaannn canım çokda yapmak istiyorsan git al bence kasma kendini önce yapma demiştim ama dayanamıyorsan bekleme bence[/
dimi cıkmazsada cıkmasın aman napıyım 1 yıldır bıktım zatengıdımde alıyım
git al hadi bakalım sonucuda söle bize ozman ne diyim :))
git al hadi bakalım sonucuda söle bize ozman ne diyim :))
sıparısını verdım gelınce yaparım solrım :))
bilmiyorum ki valla nedense birkaç gün daha beklemek isityorum
inşallah 2. denemede tutturmuşsundur
kızlar benim yaş 32
kızlar benim yaş 32
otuzlu yaşlarda hamile kalma ihtimali düşük mü?Onun için mi üzülüyorsunuz? 25 yaşından sonra yumurta kalitesi düşüyormuş diye duymuştum ama 30 lu yaşlarda da hamile kalanlar çok
yap bence ya kaydadeger bı gecıkme tabı adetının duzenıne baglı
ya ben öyle 28 günde bir adet olan bir bayan değilim.33-34 günde bir oluyorum.benim düzenimde böyle.hep bir önceki adet tarihimden 3 yada 5 gün ileride adet oluyorum.şimdi benim sat 1 eylül bat 5 ekim.internetten son 3 ayki adet tarihlerimi yazınca orda da bat 5 ekim çıkıyor.28 günde bir olmasa da benimde bir düzenim var
aynen benım komsu 36 yasında hamıle kaldı gyetle saglıklı dogdu
otuzlu yaşlarda hamile kalma ihtimali düşük mü?Onun için mi üzülüyorsunuz? 25 yaşından sonra yumurta kalitesi düşüyormuş diye duymuştum ama 30 lu yaşlarda da hamile kalanlar çok
ne olmuş 32yse cnm millet 40 yaşında doğuruyo Allah ne isterse nasıl dilerse o olur,sen duadan vazgeçme yeter,yaş maş hikaye bunlar..
aynen benım komsu 36 yasında hamıle kaldı gyetle saglıklı dogdu
doğurur tabi,Allah'ın hikmetinden asla sual olunmaz..tevekkülle bağlı kalın Allah'a umudunuzu kaybetmeyin umut şeytanın en büyük düşmanı o yüzden kızlar inşallah çocuğum olur diye değil ben inşallah hayırlı bi evlat olur diye dua ediyorum ben hep
aynen oyle canm ya benm sanrım adet sancılarım basladı :/ öff kasıklarıma agrı gırdı bu ayda cortladı
aynen oyle canm ya benm sanrım adet sancılarım basladı :/ öff kasıklarıma agrı gırdı bu ayda cortladı
benim ilk gebeliğimde 7. haftaya kadar adet sancısı çektim onları hiç düşünme olabiliyormuş...
ayy valla canım benim de kasıklarıma ağrı girince aynen öyle bu ayda cortladı diyorum:)
inş ya(( sen ıkıncıyımı beklıorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?