bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

gecen ay kımyasal gebelık yasadım ( bu ay cok umutluyum doktorum bu olaydan sonra daha cabuk olur dedı ne adet olacakmısım gıbı nede hamıleymısım gıbı hıc bı belırtımde yok hep aynı seyler :)

ooo o zaman kesin bişeyler çıkar,burda kim böyle hamlilelik belirtisi yaşamadım diye yazmışssa sonradan bakıorum hamileyim yazmış :) inş istediğin olur.

Son düzenleme:
ooo o zaman kesin bişeyler çıkar,burda kim böyle hamlilelik belirtisi yaşamadım diye yazmışssa sonradan bakıorum hamileyim yazmış :) inş istediğin olur.

agzından bal damlıyor inş ben normalde 1 hafta onceden baslardım test yapmaya bu kadar bekledm bugun ıcımdekı ses yap yap yap dıe benı teşvik edıo yapınca gene bısey cıkmazsa her aykı gıbı hüsran :)

yapma bence cidden.
bu ay farklı olsun de kendine,yapmıcam beklicem de.seni yenicem adet döngüsü de :) ben öyle yapıyorum beklicem çarşambaya kadar :)

yapma bence cidden.
bu ay farklı olsun de kendine,yapmıcam beklicem de.seni yenicem adet döngüsü de :) ben öyle yapıyorum beklicem çarşambaya kadar :)

bende parşembe gününe kadar beklemeyi düşünüyorum. aslında belimde de ağrı hissediyorum ara ara ama başkada belirti yok valla. bide ilk olacağı için insan bildiği şeylerde bile şüphelenebiliyor.Acemilik çekiyoruz:)

yapma bence cidden.

valla bılmıorum her an gıdıp alabılırım ttest :) ama var gıbı hıssedıorum :) ınss Allahımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…