- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
- Konu Sahibi vixenosnur
-
gecen ay kımyasal gebelık yasadım( bu ay cok umutluyum doktorum bu olaydan sonra daha cabuk olur dedı ne adet olacakmısım gıbı nede hamıleymısım gıbı hıc bı belırtımde yok hep aynı seyler :)
ooo o zaman kesin bişeyler çıkar,burda kim böyle hamlilelik belirtisi yaşamadım diye yazmışssa sonradan bakıorum hamileyim yazmış :) inş istediğin olur.
agzından bal damlıyor inş ben normalde 1 hafta onceden baslardım test yapmaya bu kadar bekledm bugun ıcımdekı ses yap yap yap dıe benı teşvik edıo yapınca gene bısey cıkmazsa her aykı gıbı hüsran :)
hoş bulduk canım gönlünce olsun inş
yapma bence cidden.
bu ay farklı olsun de kendine,yapmıcam beklicem de.seni yenicem adet döngüsü de :) ben öyle yapıyorum beklicem çarşambaya kadar :)
yapma bence cidden.
bu ay farklı olsun de kendine,yapmıcam beklicem de.seni yenicem adet döngüsü de :) ben öyle yapıyorum beklicem çarşambaya kadar :)
agzından bal damlıyor inş ben normalde 1 hafta onceden baslardım test yapmaya bu kadar bekledm bugun ıcımdekı ses yap yap yap dıe benı teşvik edıo yapınca gene bısey cıkmazsa her aykı gıbı hüsran :)
canım allah gönlüne göre versin senin ve tüm bebek isteyenlerin.
valla bılmıorum her an gıdıp alabılırım ttest :) ama var gıbı hıssedıorum :) ınss Allahımmmm
amaaaannn canım çokda yapmak istiyorsan git al bence kasma kendini önce yapma demiştim ama dayanamıyorsan bekleme bence[/
dimi cıkmazsada cıkmasın aman napıyım 1 yıldır bıktım zatengıdımde alıyım
kızlar ilk gebeliğiniz mi?
evet inş olursa bı hayırlısıyla :)
bende parşembe gününe kadar beklemeyi düşünüyorum. aslında belimde de ağrı hissediyorum ara ara ama başkada belirti yok valla. bide ilk olacağı için insan bildiği şeylerde bile şüphelenebiliyor.Acemilik çekiyoruz:)
senindemi ayın 9 u :)
amaaaannn canım çokda yapmak istiyorsan git al bence kasma kendini önce yapma demiştim ama dayanamıyorsan bekleme bence[/
dimi cıkmazsada cıkmasın aman napıyım 1 yıldır bıktım zatengıdımde alıyım
aynen öyle canım:) durumdan da haberdar etmeyi unutma bizi
yoo hayır canım benim bat 5 ekimdi. Bu günle beraber3 gün geciktim:)
inşallahhh ilk oluucakk olursa Rabbim isterse :) 2.denemem bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?