Femara bende işe yaramadı o yüzden fostimon iğneye geçtik dün kontrolüm vardı çok güzel gelişme göstermişti 14 mm olmuştu 3 yumurta. Dün ve bugün yine devam ettim iğneye pazartesi kontrolüm var tekrardan.Merhaba . Ben de femaraya yeni basladim. Bende pkos var ama. Metformin+femara+inositol kullanıyorum. Sonucunuz ne oldu acaba?
İnşallah güzel haberler alırsınFemara bende işe yaramadı o yüzden fostimon iğneye geçtik dün kontrolüm vardı çok güzel gelişme göstermişti 14 mm olmuştu 3 yumurta. Dün ve bugün yine devam ettim iğneye pazartesi kontrolüm var tekrardan.
157 tl civarı diye biliyorum ama emin de değilimKızlar çatlatma iğnesi ne kadR eczanelerde bılgınız vrmı yarın kontrolum var kendım mı alsam orda mı vurdurdam kararsızım
Ne kadarmıs fiyatı canım çatlatma iğnesininBugun vurdum canım inaşllah bu ay güzel haberler alırım
Kuzucum raporsuz 202 TL, raporlu 27 TLNe kadarmıs fiyatı canım çatlatma iğnesinin
Bende dün vurdurdum, bugün lh test yaptım hayatımda böyle pik görmedimBugun vurdum canım inaşllah bu ay güzel haberler alırım
Ah ahhh yine raporsuz alıcam demekkiKuzucum raporsuz 202 TL, raporlu 27 TL
Bence devlet hastanesinde şansını bir dene rica et, olmazsa da inşallah bebiş tutar diğer ay uğraşmana gerek kalmazAh ahhh yine raporsuz alıcam demekkiolsun büyümüş olsunda alırım sorun değil
Bu ay bi deneyeyim olmazsa burada şehir hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum. Çünkü özele yetişmiyor vallahi. Büyüme olmazsa da yarın iptal edicem devam etmicem çünkü adet başlangıcından sayarsak yarın 20. Gün oluyorBence devlet hastanesinde şansını bir dene rica et, olmazsa da inşallah bebiş tutar diğer ay uğraşmana gerek kalmaz
Yok kuzum yetişmez, belkide daha çok ücret için böyle yapıyorlar bilinmezBu ay bi deneyeyim olmazsa burada şehir hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum. Çünkü özele yetişmiyor vallahi. Büyüme olmazsa da yarın iptal edicem devam etmicem çünkü adet başlangıcından sayarsak yarın 20. Gün oluyor
Bir kere muayene ücreti verdim sonrasında kaç kere gidip geldim ücret almadı ama malesef iğneler çok pahalı. Bende işin iğnelere kadar geleceğini hiç düşünmedim açıkçası çünkü daha önce hamile kaldım, femara işe yarar diye düşündükYok kuzum yetişmez, belkide daha çok ücret için böyle yapıyorlar bilinmez
Biran önce güzel haberler alalım inşallah uğraştığımıza değsin kuzumBir kere muayene ücreti verdim sonrasında kaç kere gidip geldim ücret almadı ama malesef iğneler çok pahalı. Bende işin iğnelere kadar geleceğini hiç düşünmedim açıkçası çünkü daha önce hamile kaldım, femara işe yarar diye düşündük
Amiiiin canım aminBiran önce güzel haberler alalım inşallah uğraştığımıza değsin kuzum
Merhaba aşılamanızı devlette mı yaptırmıştınızkızlar merhabalar herkese... ben daha önce femara ve ovitrella kullanıp aşılama yaptıran bir anneyim şimdi oğlum 8 aylık oldu emmeyi de bıraktı malesef bende yaşım müsait olmadığı için ikincinin çalışmalarına başladık femara nın 6 ncı günüm sanırım yumurtam oluştu çünkü hissedebiliyorum sanki yarın yumurta kontrolüm var bakalım hayırlısı aşılama düşünüyoruz çünkü oğlum da aşılamayla oldu inşallah bu gruptaki ve isteyen tüm kadınlar annelik duygusu yaşar emin olun hayattaki herşeyden daha değerli bi duygu allah yardımcımız olsun
Yok özel tıp merkezinde yaptırmıştım ilk denemede de sonuç almıştıkMerhaba aşılamanızı devlette mı yaptırmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?