Kendinmi sıktın yoksa hazirmi aldınocakta benimde 5mm di canım dr önce cok güzel seyler söyledi mutluydum sonrada ovitrelle vurul dedi ama olsada tutmaz dedi ne progestan verdi ne baska bişey bu ayda nar suyu içtim gittiğimde 8mm idi. nar suyu işe yaramış öyle bi sıkıntın olursa inşalah gerek kalmaz nar suyu içebilirsin
Hamile kalabildiniz miBu ay femara kullanan arkadaşlarım burda toplanıp birbirimize moral olabiliriiiz
Benim bu ay ilk tedavim, 3 gün boyunca günde iki tane birden içtim. 24 Şubat kontrolüm var, inşallah güzel gelişir yumurtalarSizler ne durumdasınız ? :)
Hamile kaldınız miKontrol bu ay bende2 kez doktora gittim hic bi sikinti olmayip yumrtalar da gelisince bu ay evde kendim yapacam ignemi, yumurtlama konusunda bi problemim yok zaten vücudum yumrtlama zamani kendini o kadar belli ediyor ki. Daha once doktorun verdigi sureye gore de ignemi yapacam
Hayır bende hiç ise yaramadı malesef. Bu ay kendim ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gördümHamile kalabildiniz mi
Yok hazır ama doğal organik olanlardanKendinmi sıktın yoksa hazirmi aldın
MalesefHamile kaldınız mi
Teşekkür ediyorumYok hazır ama doğal organik olanlardan
Merhabalar. Kilolu musunuz? Gliforu neden verdi acaba?Papatyamveben-Mavi elba @gokceoz09 teşekkür ederim, darısı size ilk kullanisim 5 gün sabah akşam içtim ilacı. Sonra kontrol 16 mm. 3 gün daha sabah akşam kullan dedi iki yum da 22 mm olmuş iğne yaptık sonra. Ama ocean polysitol ve glifor da kullanıyorum. Ha bir de iğneden 3 4 gün sonra progesteron seviyeme baktırdı. 6 küsür çıktı progestan verdi onu da kullanıyorum. Insallah kimyasal değildir ama değer korkuttu bi. Bi kac güne tekrar kan vericem
Hayır canım. 58 kilo 168 boy. İnsülin direnci vardı. Kilon yok ama hormonları düzenlemek için vereyim dedi. 1 ay kullandım. Hamilelik haberini aMerhabalar. Kilolu musunuz? Gliforu neden verdi acaba?
Test verdin miMerhaba bende bu ay femara kullandim reglin 3cu gununden gunde 2 defa 5 gun .
Reglin 9cu gunu gitdigimde 3 yumurta bir tarafda 4 yumurta bir tarafda idi. Ayni gun dr igne yazdi aksamina vurdurdum 13cu gunu gitdigimde 1 kist olusmusdu 3 yumurtam patlamisdi. Bu gun ignenin 14 gunu ama hiç bir belirti yok bende(( sadece her gun 1,2 defe regl sancisi gibi oluyor .
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahHayır canım. 58 kilo 168 boy. İnsülin direnci vardı. Kilon yok ama hormonları düzenlemek için vereyim dedi. 1 ay kullandım. Hamilelik haberini a
lınca doktoruma sordum biraktirdi gliforu
Mer even 15ci gun yaptim tek cizgi cixti. 2gundu de kazik agrisi var mende ve regl agrisi hibi .Test verdin mi
Merhaba . Geçen ay benim de rahim duvarım 5.5 idi . Doktor bana da büyük ihtimal tutunamaz dedi ama estroferm verdi . Ben bunun yanında nar suyu içtim bu ay tekrar ölçüme gittim 8.5 olmuş kalınlaşmış dedi siz de sıkma nar suyu deneyebilirsinizBende 12 Mart'ta adet oldum 15 Mart salı günü femara başladım 5 gün kullandım pazar ilişki dedi doktor pazartesi kontrole gittim bı tarafta 14 bı tarafta 12 mm büyüme olmuştu 12 mm olan taraftaki tüpüm tıkalı rahim duvarima baktı ince dedi döllenme olsada tutunamaz dedi bı iğne verdi dün ve bugün göbekden vuruldum 5 günlük bı iğne aynı zamanda eşimle kullanmam için bı ilaç verdi önümüzde ki pazartesi bir daha doktora gidicem ama açık olan yerdeki yumurtanın dönmesinden çok korkuyorum Perşembe ve cumartesi ilişki önerdi bu arada 1 buçuk yıllık evliyim bı kimyasal gebelik yaşadım rahimde polip vardı ondan dolayı ameliyat geçirdim ilk defa tedavi deniyoruz inşallah olumlu sonuç alırım hep dua ediyorum canı gönülden isteyen herkese nasip etsin rabbim
İnşallahhh bu ay sağlıkla.nasip olsun.bende bı ay ikinci kez kullanacağım femarayiBu ay tekrar kullandım femara geçen ay kimyasal gebelik oldu inşallah bu ay sağlıklı bı gebelik oldu ikinci çocuğu düşünüyoruz ilk cocugumda femarayla olmuştu.
Günde bir 500 mg. Sınırda çıkmıştı. Amin inşallahRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahGunde 1 mi 2 defa mi? Insulin degeriniz glu ve hba1c kac çıkmıştı?
Yaa bekle bakalım bi kac gün olmazsa kan verirsinMer even 15ci gun yaptim tek cizgi cixti. 2gundu de kazik agrisi var mende ve regl agrisi hibi .
En son o ignelerden sonra yeterince kalınlaşmış dedi yumurtamda kendi kendine çatladı bideMerhaba . Geçen ay benim de rahim duvarım 5.5 idi . Doktor bana da büyük ihtimal tutunamaz dedi ama estroferm verdi . Ben bunun yanında nar suyu içtim bu ay tekrar ölçüme gittim 8.5 olmuş kalınlaşmış dedi siz de sıkma nar suyu deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?