Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar 👼 bu başlıkta toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendinmi sıktın yoksa hazirmi aldın

Hamile kalabildiniz mi

Hamile kaldınız mi

Merhaba bende bu ay femara kullandim reglin 3cu gununden gunde 2 defa 5 gun .
Reglin 9cu gunu gitdigimde 3 yumurta bir tarafda 4 yumurta bir tarafda idi. Ayni gun dr igne yazdi aksamina vurdurdum 13cu gunu gitdigimde 1 kist olusmusdu 3 yumurtam patlamisdi. Bu gun ignenin 14 gunu ama hiç bir belirti yok bende(( sadece her gun 1,2 defe regl sancisi gibi oluyor .

Merhabalar. Kilolu musunuz? Gliforu neden verdi acaba?

Merhabalar. Kilolu musunuz? Gliforu neden verdi acaba?
Hayır canım. 58 kilo 168 boy. İnsülin direnci vardı. Kilon yok ama hormonları düzenlemek için vereyim dedi. 1 ay kullandım. Hamilelik haberini a
lınca doktoruma sordum biraktirdi gliforu

Test verdin mi

Hayır canım. 58 kilo 168 boy. İnsülin direnci vardı. Kilon yok ama hormonları düzenlemek için vereyim dedi. 1 ay kullandım. Hamilelik haberini a
lınca doktoruma sordum biraktirdi gliforu
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah Gunde 1 mi 2 defa mi? Insulin degeriniz glu ve hba1c kac çıkmıştı?

Bu ay tekrar kullandım femara geçen ay kimyasal gebelik oldu inşallah bu ay sağlıklı bı gebelik oldu ikinci çocuğu düşünüyoruz ilk cocugumda femarayla olmuştu.

Merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım ben de ama rahim duvarımı incelttiği için gebelik oluşmadı . Bu ay femara kullanalım dedi doktorum hem femara rahmi besliyor diye ama doktor bana 7 gün kullan öyle bakalım dedi normalde klomeni 5 gün kullanmıştım ve yumurtalarım çok güzel büyümüştü . Aranızda bu kadar süre kullanan var mı

Merhaba . Geçen ay benim de rahim duvarım 5.5 idi . Doktor bana da büyük ihtimal tutunamaz dedi ama estroferm verdi . Ben bunun yanında nar suyu içtim bu ay tekrar ölçüme gittim 8.5 olmuş kalınlaşmış dedi siz de sıkma nar suyu deneyebilirsiniz

Bu ay tekrar kullandım femara geçen ay kimyasal gebelik oldu inşallah bu ay sağlıklı bı gebelik oldu ikinci çocuğu düşünüyoruz ilk cocugumda femarayla olmuştu.
İnşallahhh bu ay sağlıkla.nasip olsun.bende bı ay ikinci kez kullanacağım femarayi

En son o ignelerden sonra yeterince kalınlaşmış dedi yumurtamda kendi kendine çatladı bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…